Arcturus - "Arcturian" 8/05/2015

Tι να πω. Πάντως και στο spotify τον ιδιο σκατενιο ηχο έχει…

ok

[SPOILER]bxkjsjvxkjjv lbxn b bxkjlbkl zbkl zblz znkl zbnkbz lb zkjbvz kjv jbzlb zbz lb zklb zklbl kbz klb zklbz jcguxgyugtuigkjfvkjxjkβδωκλβωκξβσξβωσκηωχκλβωχκξλ βωχκξωκξβχκξβωχκξλβωκλβσωηωιγωσγηωσιοβωσκηω κηβω κλβηω σκλβ ωλκβσλ κβ κλβσ κλσ βγαζω κραυγες[/SPOILER]

ΕΔΙΤ [SIZE=4]ΕΔΙΤ[/SIZE]

Στο 0,47 :cry::cry::cry:

Λιποθυμησα.

edit: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Στην παρουσα φαση δε με νοιαζει αν η ηχογραφηση εγινε και σε τοστιερα, ναι οκ προφανως ελπιζω να το στρωσουν στο official release κλπ κλπ αλλα ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

Δε θα μαθουμε ποτε, η ηχογραφηση ειναι σκατενια!

Χελχαμερ σα γυαλισμενο St.Anger ακουγεσαι γαμω τη Μπαναγια (νταξει κατα 99% rough mix αλλα ειναι αστειο anyway)

Σταματήστε ρε να γκρινιάζετε για την παραγωγή!
Το κομμάτι σπέρνει.
Και μάλιστα περισσότερο α-λα Sham Mirrors παρά α-λα Sideshow Symphonies.

Σοφά μιλά ο γέροντας, περισσότερο σε Sham φέρνει, την πρώτη φορά που το άκουσα δε μου άρεσε, αλλά από τη δεύτερη στρώνει.

Η τελευταία λέξη στην προώθηση συγκροτημάτων είναι τα rough mixes παιδιά, αυτό το πράγμα έχει μιξαριστεί πρόχειρα, και κατά 90% αποκλείεται να ακούγεται έτσι μετά τη διαδικασία ολοκληρωμένης μίξης.

Εδώ ποντάρουμε άλλωστε.

http://www.metal-archives.com/artists/Knut_Magne_Valle/1552

Just leaked. Κλασικός Arcturίστικος δίσκος με τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Hestnaes μου φάνηκε.

τους εχω μεγαλη πιστη. ανετα δισκαρα απο αυτο που ακουσα και μονο. αν ερθουν και για λάιβ…

Τελικα το αλλο ηταν οντως ραφ μιξ. Η παραγωγη μιια χαρα, και απο την πρωτη επιπολαια ακροαση, ΠΟΛΥ καλο!

Ενα ακουσμα στα πεταχτα.
Ποσο μου ειχαν λεψει οι arcturus :frowning:

Απορία: με το Sideshow Symphonies δεν έχει τύχει να ασχοληθώ καθόλου. Να πιάσω πρώτο εκείνο ή δεν υπάρχει θέμα να χωθώ στο Arcturian; (πιο πολύ από άποψη ήχου ρωτάω)

Κόλλησα με Warp.

Ανεξαρτήτως ήχου, πρέπει να το ακούσεις γιατί είναι ένας καταπληκτικός δίσκος (άντε με 1-2 αδύναμες στιγμές).

Ρε μαλάκες…

Ακούνε καλά τ’ αυτιά μου;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ LA MASQUERADE ΡΕ;

Ειδικά αυτό το Crashland είναι το δεύτερο Chaos Path κι έτσι ναούμ;!

Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Είμαι ακόμα στις πολύ αρχές από ακροάσεις, αλλά δύσκολα θα ακούσω οτιδήποτε άλλο για κάμποσο καιρό… γιατί έχω ήδη κολλήσει. Και γιατί δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλεί κάθε ακρόαση. Και γιατί κλαψ, λυγμ ΝΑΙ ΡΕ ARCTURUS, ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΛΕΜΕ :!:

Exei stoixeia apo oles tis douleies tous, afto pou parathrhsa epishs, ta plhktra dinoun mia pio ambient / ost katefthnish, me pio polla hlektronika stoixeia (pou ginontai meros ths domhs twn kommatiwn). Genika megalh poikilia stous hxous, opws kai epishs megalh poikilia sta fwnhtika apo ton Vortex pou paizei me fwnh tou kai dinei allo tono se kathe kommati. Tha epanelthw meta apo…allepallhles akroaseis…8)

Τι φκιανουν αυτοι εδω μεσα ρε!!! Αυτο που λενε στο χωριο μου [B]back with a vengeance![/B]

Δισκάρα [SIZE=4][B].-[/B][/SIZE]

Game over, Crashland, Demon, τρελά hit-άκια!
Δεν περίμενα ότι θα το έγραφα για δίσκο των Arcturus.

Περιμενω να μου σκασει το pre order μου να το ακουσω…ως τοτε (και με αυτα που διαβαζω εδω μεσα) υπομονη… :slight_smile:

εδώ και 3 ώρες έχω ένα χαμόγελο που παίζει να φτάνει στον θεό. υπερβολικά νωρίς για σίγουρα συμπεράσματα, αλλά ρε πούστη μου απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο(και κάθε δέκατο του δευτερόλεπτου του ICS Vortex).
ειχα φόβους όταν βγήκε το νέο για δίσκο, αλλά τώρα…σας αγαπάω όλους

Pragmatika o Vortex xrwmatizei th kathe ermhnia tou, voutaei kai kolympa sthn astrikh avant-garde sfaira tou kathe kommatiou…apo ta black tou angst, sta eswstrefh trippy tou warp / game over…fernei thn elegeia apo masquarade sta crashland, demon, bane…nomizw einai h pio wrimh / mesth emfanish tou sto astroploio mexri shmera…