Arsenal

το δικος μας ηταν πεναλτυ οπως και αυτο που δεν εδωσε στο πρωτο ημιχρονο που εκανε χερι καποιος στη φαση με το δοκαρι

ο νασρι βγηκε δευτερος καλυτερος στη πρεμιερ λιγκ πισω απο μπειλ
και ο γουιλσερ βγηκε καλυτερος νεος

Καλά, έτσι και δεν έβγαινε ο γούιλσιρ καλύτερος νέος, η αγγλία θα έπρεπε να γίνει η χώρα των καραφλών από το πολύ μαλλιοτράβηγμα…θεούλης

τι παικταρας ειναι αυτος ο νασρι ρε
τον χαζεψε τον τσορλουκα

[B]edit:[/B] το χωσε και το γκολακι τωρα

επαιξε ο vermaelen μετα απο εξι μηνες στο ματς των νεων με την μαν υ

αν τον ειχαμε ολη τη χρονια σιγουρα θα αποφευγαμε πολλα αστεια γκολ που φαγαμε εξαιτιας του κοσιελνι και κυριως του σκιλασι.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

το ύφος λέμε, όχι η αξία προφανώς… Γιατί παίκτης σαν τον κλειδοκράτορα χλωμό.

o van persie στο 2011 εχει 18 γκολ σε 19 εμφανισεις σε ολες τις διοργανωσεις
και στη πρεμιερ λιγκ 15 στα 15

το ρεκορ ομως ειναι οτι στη πρεμιερ λιγκ σκοραρε στα 7 τελευταια εκτος εδρας ματς, μαλιστα εβαλε 9 γκολ

Δεν πα να χει και 16 στα 15.Πρωτος σκορερ ειναι ο Μπερμπα και εσεις πρωταθλημα δεν βλεπετε![SPOILER]Αστειευομαι,οντως φοβερο ρεκορ.Ειναι παικταρας ο πουστης.[/SPOILER]

κανενα live stream για το ματς Arsenal - Man United υπαρχει?

[B][I][U]“chant ye fagging cunts!”[/U][/I][/B]

:stuck_out_tongue:

Να συζητήσει για το μέλλον του με τον Αρσέν Βενγκέρ θέλει ο Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με το μικρό χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν. Ο Δανός επιθετικός έχει αγωνιστεί, μόλις,16 φορές στο φετινό πρωτάθλημα και έχει πετύχει 2 γκολ.[B] «Πρέπει να συζητήσω με τον Αρσέν γιατί δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το χρόνο που έχω πάρει φέτος»[/B], δήλωσε ο 23χρονος στράικερ, ο οποίος μίλησε και για την αγωνιστική ?δυσαρμονία που προκαλεί η επιλογή του Βενγκέρ να τον χρησιμοποιεί στα πλάγια: [B]«Δεν μου αρέσει να παίζω στο δεξί άκρο της επίθεσης, αφού δεν μπορώ να κάνω όσα πράγματα θέλω»[/B]. Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Άρσεναλ και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία και τη Γερμανία είναι έτοιμη να χτυπήσει την «πόρτα» της Άρσεναλ για την περίπτωσή του. [B]«Είναι μόνο φήμες και δεν μπορώ να απαντήσω. Βέβαια κάποια στιγμή θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα αφού έχει παίκτες που είναι είδωλα για μένα, όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα»[/B], συμπλήρωσε στο «TV2» ο Νίκλας Μπέντνερ.

Εξηγησε μου ρε αμπαλε γιατι να παιξεις παραπανω ?
Στην αρχη της σεζον ησουν τραυματιας και ο chamakh σκοραρε συνεχεια
μετα επεστρεψε ο RVP και δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο

στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι για το οτι σε βαζει δεξια

αφου δεν μπορει να σταυρωσει τριπλα το παιδι ρε wenger , πλακα μας κανεις κι εσυ ?
βαλ’τον μεσα στη περιοχη σε κανενα ματς κυπελλου να βαλει κανενα γκολ απεναντι σε ερασιτεχνες.

Οι ομαδες που τον ζητανε ειναι επιπεδο wolfsburg και αυτος ονειρευεται Barcelona

Μια χαρά παίκτης ο Δανός, αλλά όχι για την Αρσεναλ. Όπως κάτι Ντενίλσον, Ντιαμπί και λοιποί μέτριοι δεν κάνουν ρε παιδί μου. Δε λέμε πλήρη ανανέωση και απομάκρυνση από το κλασικό Βενγκέρ μοντέλο, αλλά με τέτοιους παίκτες δεν κάνεις τίποτα. Τι να σου κάνουν 2-3 καλές εμφανίσεις σε ένα σύνολο 20+ αγώνων που θα κληθούν να βοηθήσουν (γιατί για βασικοί ούτε για αστείο). Όταν κυνηγάς premiership θες χαφάρες σε στυλ Βιειρά με πάθος και ηγετικό στυλ στο γήπεδο, όχι Ντενίλσον και λοιπούς που δεν μαρκάρουν. Δεν βλέπουν τον Whilshere που το παιδί έκανε εκπληκτική χρονιά και τα δίνει όλα σε κάθε ματς και οι άλλοι όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν και απαιτήσεις.

Για την άμυνα τα’χουμε πει πολλάκις. Ή θα κάνει σοβαρές προσθήκες, ή θα παίζει με την Μπέρμινγχαμ και θα το τρώει στο 89 με λάθος συνεννόηση…(για να αναφέρουμε ένα παράδειγμα, από το οποίο ξεκίνησε η κατρακύλα).

Ειμαι ετοιμος να παω Λονδινο και να τον εξολοθρευσω. ΦΥΓΕ ΚΡΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΦΕΤΟΣ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Διωξτον ρε Αρσεν, μην τον λυπασαι, να χαρεις δηλαδη…

i second that… όσο έπαιξε καλά έπαιζε, στην μετά-τραυματισμό-μετά-RVP-επιστροφή εποχή απλά ούτε στο όνειρό του δε θα έπρεπε να βλέπει ότι παίζει,πόσο μάλλον να είναι και δυσαρεστημένος…το κριάρι…

1. wilshere
  2. rvp
  3. nasri
  4. szczesny
    βγηκαν οι καλυτεροι της σεζον στο site

καλυτερο γκολ βγηκε του van persie με την barca μαλλον λογω σπουδιοτητας γιατι τα δυο του nasri με την fulham ηταν πολυ καλυτερα

Oύτε καν.

90 και βαλε % o ricky alvarez της velez θα ειναι παικτης της αρσεναλ

απο βιντεακια που ειδα μου θυμισε πολυ gourgouff οποτε δεν μ’αρεσει

παρτε σεντερ μπακ και τερματζη ρε

Τι ειναι αυτο? :-k

Και οντως, θελουμε ενα γερο αμυντικο και εμπιστο τερμα.

υπερτιμημενος γαλλος παικτης της λυων που εχει παιξει και σε μπορντο , μιλαν

πλεον εχει πεσει το ποσοστο να τον παρουμε γιατι τον θελει και η ιντερ .

Και δεν τον παίρνουν λεω γω…