Arsenal

τι να λεμε τωρα…
ενω υποστηριζω και τις 2 ομαδες, μολις τις ειδα στην οθονη…σιχαθηκα τη σκεψη και μονο της νικης της Μπαρτσα.
Εξαιρετικη Αρσεναλ (με τα κλασσικα λαθακια της) τους επαιξε στα ισα και βγηκε κερδισμενη!
Οποτε,θα μπορω να πρηζω τα @@ του κοσμου για αλλες 14 μερες!:stuck_out_tongue:
και μετα βλεπουμε!
:roll:

To 2o ημιχρονο ητα πολυ καλο! Στο πρωτο ειχε κλειστει
Το εβλεπα σε Αρσεναλο παμπ εντομεταξυ, και εγινε της πτνς!

σημερα στο σχολειο

η εκφραση του βενγκερ ειναι σαν να λεει
"αχ γιε μου ,τη χαρα μου εδωσες ! μπορω να πεθανω ησυχος τωρα"

Αν δεν σε θελει η μπαλα…

το χειροτερο απ’ολα ειναι οτι ο djourou χανει ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ
αυτο σημαινει οτι θα παιζει ο ΣΚΙΛΑΣΙ
και στον παγκο δεν θα ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ αξιοπιστος (ουτε στην ενδεκαδα)
γιατι κι ο βερμαελεν δεν φαινεται να γυρναει συντομα
ο μπαρτλευ ειναι δανεικος στην rangers αρα δεν μπορουμε να τον παρουμε οποτε θελουμε

ιγκνασι μιγκελ λοιπον

Μπορει να παρουν καναν Campell

Οταν έχεις τον έλεγχο του αγώνα και χάνεις τόσες ευκαιρίες παίζοντας απέναντι στον Φέργκιουσον και δεν μπορείς να νικήσεις, που να σκάσεις, δεν το λένε κόμπλεξ;
Ειδικά όταν παίζει με Μπράουν, τους δίδυμους Βραζιλιάνους και τον Οσέη στο κέντρο…

Δεν μπορείτε να τους νικήσετε δυστυχώς και το πρωτάθλημα θα καταλήξει μάλλον στο Ολντ Τράφφορντ.

nasri vs dani alves ειναι απο τις καλυτερες μονομαχιες που εχω δει

εγω λεω να παρουμε και gilberto

:lol3::lol2:

με εναν θα μεινει? ενταξει δεν το βλεπω κακο. παιρνει εναν μεχρι τελος του πρωταθληματος για να εχει και καποιον στο παγκο.

queen rulez που ρωτουσες γιατι δεν παιζει ο αλμουνια
αν δεις το δευτερο γκολ που φαγαμε θα σου λυθει η απορια

σε ολο το ματς εχουμε μια φαση μεχρι στιγμης

σκιλασι,ντενιλσον φυγέτε

[B]edit:[/B] μειωσαμε
[B]edit 2:[/B]ισοφαρισαμε,επρεπε να τα γραψω εδω για να παιξουν μπαλα

γεια σου ρε αλμουνια!
τιμιος συνεχιστης του Seaman!!! :smiley:

ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν αμς πληρωνουν απο τη μανστεστερ. ελεος γμτ.

τραυματιστηκε και ο αλμουνια ,αλλα μαλλον προλαβαινει . πλακα θα ειχε να μην συνεχιζε την φαση ο επιθετικος της μπλακπουλ ωστε να δινοταν πεναλτυ και κοκκινη στον λεμαν , να βλεπαμε ποιος θα καθοταν τερμα

ΦΟΒΕΡΗ εμφανιση του φαμπρεγας στο τριακοσιοστο του παιχνιδι , περασε περισσοτερες ψηλοκρεμαστες μπαλιες απο οσες εχει περασει ο τσαβι στη ζωη του [COLOR=“White”]που λεει ο λογος[/COLOR]

Amen to that, brothah…[-X

@JTN: Πραγματικά από τα καλύτερα παιχνίδια του Σεσκ τον τελευταίο καιρό

http://www.twitvid.com/WJ3UM

κοροϊδευει α μωρα ο αλλος :lol: :lol:

τωρα ειδα το πεναλτυ που εδωσε ο αλλος . ελεος

εγώ δεν είδα τον αγώνα δυστυχώς, αλλά για του λόγου το αληθές και τα δύο πέναλτυ ήταν λίγο παπάντζες (επίσης αλήθεια είναι ότι αυτό υπέρ μας ήταν λιγότερο παπάντζα :p)

Αμφότερα υπενθύμισαν το πόσο εύκολα και πειστικά πέφτουν πλέον οι παίκτες στην περιοχή για να τα κερδίσουν.

Το κρίμα ήταν που δεν μπήκε γκολ στη φάση με τον απίστευτο συνδυασμό και το τακουνάκι του Νασρί (αν θυμάμαι καλά), που το έχασε ο Φαν Πέρσι.