Επιβάλλεται άνετη νίκη και καλή εμφάνιση, μετά έχουμε δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να πάμε με όσο περισσότερη ηρεμία γίνεται. Εδώ θα φανεί τι δουλειά έχει γίνει, γιατί παίζει ρόλο τρελό και η ψυχολογία. Αν τους πάρει από κάτω και δεν σταυρώσουμε νίκη στα επόμενα ματς, τσάμπα χαιρόμασταν τόσο καιρό. Ας χωνέψουν όλοι πως ακόμα είναι στο χέρι ματς η έξοδος στο CL και ας παίξουν όπως έχουν δείξει πως μπορούν. Ένα κακό βράδυ μπορεί να δικαιολογηθεί, στην τελική δεν πιστεύω σε κάθε παιχνίδι να έχουμε τόσο εκτός κλίματος όλους τους παίκτες-κλειδιά μας.
Στα του προγράμματος, ίσως το έχω ξαναπεί παλιότερα, αλλά εκτός έδρας με Soton για εμένα είναι εφιάλτης, καλύτερα να παίζαμε στο Allianz Arena παρά εκεί (που λέει ο λόγος, οκ :Ρ). Θυμάμαι λίγες φορές να έχουμε φύγει νικηφόρα και σχεδόν καμία φορά να έχουμε αποδράσει με άνεση από εκεί πέρα. Είναι κομβικό ματς και με τρώει από τώρα.
Ψυχραιμία και σωστή διαχείριση θέλει, στο κάτω κάτω δεν νομίζω πως η Τότεναμ θα πάει τρένο, έχει ψωμί ακόμα.
με τραυματιες Partey και Tierney δυστυχως η 4η θεση παει στους Spurs. εχουν σαφεστατα μεγαλύτερο βάθος πάγκου και πιο εμπειρους παικτες διαθέσιμους(και ευκολότερο πρόγραμμα). καποιοι παικτες μας με το υπαρχον-ελλιπές- ροστερ ειναι απλως αναντικαταστατοι και οι δύο παραπάνω ανήκουν σε αυτήν τη κατηγορία.
ο Tavares για μια ακόμη φορά έδειξε ανεπαρκής να καλύψει την απουσία του σκωτσέζου(αν θυμάμαι τα τελευταία 3 ματς που έπαιξε: με Man Und ήταν χάλια, στο κύπελλο με forest τον είχε κάνει αλλαγή κάπου στο 25 λεπτό(!!!) και χθες και στα 2 γκολ φέρει ευθύνη και προφανώς τον έβγαλε στο ημίχρονο). Υπολείπεται πολύ σε ποιότητα, είναι αναξιόπιστος αμυντικά και γενικα δεν… άσε που ο σκωτσέζος έχει και διαφορέτικο mentality, απαραίτητο για τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες(δεν είναι τυχαίο πως είναι υποψήφιος αρχηγός για την επόμενη σεζόν).
χωρίς τον γκανέζο δε, χάνεται η ισορροπία στο κέντρο, νομίζω με διαφορά ο πιο κομβικός παίκτης της 3αδας. έτσι όπως παίζαμε τον τελευταίο καιρό, από την 3αδα Partey-Xhaka-Ode θεωρώ πως μόνο ο 2ος θα μπορούσε να λείψει χωρίς σοβαρό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας. ο Lokonga δεν νομίζω πως μπορεί να καλύψει την απουσία του.
μακάρι να διαψευστώ αλλά τώρα(ειδικά αν λείψουν αρκετό καιρό οι 2 τραυματίες όπως ακούγεται) θα αναγκαστούμε να παλέψουμε για την 6άδα και όχι για ΤσουΛου
Η αλήθεια είναι πως οι τραυματισμοί αυτοί μπορεί να αλλάξουν όλη την εικόνα του πρωταθλήματος. Δεν το είχα ψάξει τόσο, νόμιζα πως ο Tierney έχει κάποια ενόχληση απλά ενώ χάνει την χρονιά καθώς φαίνεται, ενώ και ο Partey διαβάζω τώρα πως είχε ενόχληση χθες στο σημείο που είχε τραυματιστεί. Δεν πάει καλά το πράγμα.
ΣΟΚ! Δεν εφτανε η Παλας ήρθε τώρα και αυτό. Για πολλά γιατι ειναι η φάση… Ψιλοθλίψη και ψιλοντροπή. Και δεν ήταν και κακή. Παραλίγο να γίνει και το 2-2 στο τελος.
Για πολλά γαμώτο. Ακυρώθηκε και το γκολ του Μαρτινελλι για ενα χιλιοστο οφσαιντ του αγκωνα… πανω στη γραμμή… δηλαδη χεσε με ρε φιλε… δεν σκοράρει ο αγκωνας… δεν ηταν πιο μπροστα ο παιχτης… Ας αλλάξουν επιτέλους το οφσαιντ και να πιάνεται μόνο αν ειναι πιο μπροστα ο παιχτης (πόδι ή κεφάλι έστω).
Κρίμα μετα από καλο σερί με 2 ηττες να χασεις την τετράδα
1)Jesus - Done Deal
2)Lisandro Martinez/Raphina - Φαβορί η Άρσεναλ για να τους πάρει
3)Θα πάμε και για ακραίο αμυντικό για πάγκο
4)Χαλάρωσε πολύ το ενδιαφέρον για Tielemans αλλά ακούγεται πως μέχρι το τέλος θα κυνηγήσουμε άλλον έναν μέσο
5)Σαλιμπά μένει
6)Έχουν ήδη έρθει Μαρκίνιος, Τέρνερ και Βιέρα
7)Φεύγουν Τορέιρα, Μπεγερίν, Πέπε, Μάρι και μερικοί ακόμα
8)Ανανέωσαν Αρτέτα, Νκέντια (με γελοία πολλά λεφτά) και πάει προς τα κει και ο Σάκα
Καταρχας να πω οτι μισω που ολο το ιντερνετ εχει κατακλυστει με photoshop εικονες για μεταγραφες και δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποιες ειναι αληθινες. Ειμαι χαρουμενος με το deal. Τα 45 ακουγονται πολλα για παικτη με ενα χρονο στο συμβολαιο αλλα πολλες ομαδες ενδιαφερονταν και ολοι οι αλλοι επιθετικοι που θα μπορουσαμε να κοιταξουμε πανε στα 70-80. Παντα μου αρεσε σαν παικτης + τον γνωριζει ο Αρτετα. Δεν πιστευω οτι θα βαλει απαραιτητα 20-25 γκολ αλλα νομιζω θα κανει ολη την επιθεση καλυτερη
Κι αυτους τους ξερω χρονια και ακουω καλα λογια αλλά περισσοτερο μεσω fifa/fm κλπ. Οχι αρκετη irl εικονα για να ξερω ενδελεχως πως ακριβως παιζουν. Μου αρεσει να υπαρχουν utility players οπως ο Martinez (cb, lb, cdm). Ο Raphinha δεν ηταν αμεση αναγκη αλλα σιγουρα 100% καλοδεχουμενος αν ερθει. Επισης ειναι πολυ hard-working (οπως και ο Jesus) Το μονο που με προβληματιζει ειναι λιγο η συμπεριφορα του καθως ηδη εχουμε τρομερα αρνητικο ρεκορ σε κοκκινες.
Δεν νομιζω να παμε για ακραιο αμυντικο αν ερθει ο Martinez. Θα υπαρχουν αρκετοι παικτες να καλυψουν τον συνηθως τραυματια Tierney. Για τον Tavares εχει ακουστει ενδιαφερον απο ομαδες για δανεισμο κυριως αλλα δεν εχω ακουσει οτι ψαχνουμε απαραιτητα να τον δωσουμε.
βλ. 2 σχετικα με την εικονα που εχω, αντε λιγο παραπανω γιατι τον εχω δει σε παραπανω παιχνιδια αλλα δεν ειναι οτι εστιαζα συγκεκριμενα σε αυτον. Επισης θετικη μεταγραφη αν ειναι στα 20-25. Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα παρει την θεση του Xhaka ομως για να πω την αληθεια.
για happy ending ειτε με καλη καριερα ειτε με υψηλη πωληση. Το οτι εκανε εξαιρετικη σεζον με την Marseille και επαιξε εθνικη δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ετοιμος για Premier League ή ήδη world class αλλα θα ειναι εγκλημα να τον χασουμε για ψιχουλα
Μαρκινιος δεν προκειται να παιξει. Τερνερ ελπιζω να ειναι αξιοπρεπης. Vieira μου ηταν τελειως αγνωστος αλλα υπαρχει hype αν μπορεσει να ψηθει γρηγορα.
Τορειρα καλος παικτης και θα μπορουσε να προσφερει αλλα μου εχει γινει αντιπαθης με ολα αυτα που κανει για μεταγραφες καθε χρονο. Ο Bellerin απο την αλλη μου ειναι πολυ συμπαθης αλλα το κεφαλαιο με την Αρσεναλ εχει τελειωσει και του ευχομαι τα καλυτερα με την Betis (αλλα ας δωσουν κι αυτοι λιγα λεφτα). Αν τελικα για καποιο λογο μεινει, κουλ. Πεπε αποδειχθηκε μεγαλη απογοητευση παρα καποις εκλαμψεις που εδειχνε το ταλεντο του. Κριμα. Ισως σε μια ομαδα που παιζει με αντεπιθεσεις να αναγεννηθει αλλα για την Arsenal κανει μονο στους ομιλους του Europa League. Ο Mari ειναι μετριος και δεν θα λειψει.
Χαιρομαι για την ανανεωση του Αρτετα. Ο δρομος μεχρι τωρα δεν ηταν παντα ροδινος και το μελλον δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα ειναι καλο αλλα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι υπαρχει σαφες πλανο και οραμα. Trust the process. Και για Nketiah ειμαι ευχαριστημενος. Κανεις δεν ξερει ποσα λεφτα παιρνει. Τα 100k ειναι απλα speculation και οπως και να χει θα επρεπε να δωθουν πολλα περισσοτερα για να παρουμε καποιον στην θεση του. Ειναι παικτης που εκανε καλη σεζον περυσι ακομα και οταν επαιζε για 10 λεπτα και πιεζε σαν σκυλι. Για πρωτο βιολι φυσικα δεν ειναι ακομα αλλα εξελισσεται χρονο με τον χρονο και χρειαζεται για κυπελλα κλπ. Ακομα και να μην πετυχει, διατηρει ενα selling value. Για τον Σακα δυστυχως δεν ειμαι τοσο σιγουρος για την ανανεωση του και με φοβιζει λιγο οτι αυτος ειναι ενας λογος που προσπαθουν να αποκτησουν τον Raphinha. Μακαρι!
Gunner δεν είμαι αλλά επειδή την παρακολούθω και ειδικά φέτος με τις κινήσεις που έχει κάνει ας πω και εγώ την γνώμη μου
Ο Ζεσούς κλεισμένος, αν κλείσουν και οι υπόλοιποι της φωτογραφίας θα δημιουργήσει ένα πόλυ καλό και νεανικό σύνολο… Δεν ξέρω που θα φτάσει και ποιοι θα είναι οι στοχοι, αλλά σίγουρα θα γουστάρεις να βλέπεις Άρσεναλ πιστεύω τη νέα σεζόν, θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο!
Ωστόσο, η ενδεκάδα δε νομίζω να είναι αυτή. Ο Βιέιρα δεν πρόκειται να είναι βασικός, αλλά ο Πάρτεϊ. Επίσης ο Σακά θα παίζει δεξιά και αριστερά ο Ραφίνια ή ο Μαρτινέλι. Όπως επίσης έχω τις αμφιβολίες μου για τον Μαρτίνες. Πιστεύω ότι ο Γκάμπριελ θα είναι βασικός και ο Λισάντρο θα παίζει πιο συχνά αριστερό μπακ, λόγω της ασυνέπειας του Τίρνι. Επίσης σημαντική ερώτηση
Με Τιλεμανς(αν και πιστευω οτι του Τιλεμανς θα χαλάσει)και Βιέιρα στο κέντρο ποιος θα μαρκάρει;;
Πιστεύω όμως στον Αρτετα το έχω πει ξανά ξέρει που ξοδεύει και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Πολύ ενδιαφέρουσα και ωραία πράγματα μπορεί να δούμε από την Άρσεναλ φέτος
Λένε ότι έχει παγώσει για να κλείσουν τοους άλλους πρώτα αλλά ναι και εγώ το βλέπω να μην γίνεται
Μακάρι να μην ισχύει τεράστιο πλήγμα αν γίνει
Σαλιμπά εννοείται όχι για ψίχουλα. Αγγλική ομάδα είναι ας μάθει να πουλάει με υπεραξία επιτέλους. Τορέιρα μου αρέσει και συμπαθώ Μπεγερίν αλλά νομίζω δεν γίνεται να κάτσουν. Ας πάρουμε ένα 30ακι από αυτους και βλέπουμε.
για ποιο λογο ποσταρεις αυτη την εικονα ενω γνωριζεις ποσο λαθος ειναι; λολ
να μια καλυτερη
αλλα παντα σε τετοιες περιπτωσεις, με καθε μεταγραφη που γινεται ειναι πιο δυσκολο να γινουν και οι υπολοιπες
Ο Σακα μπορει να παιξει και στις δυο θεσεις το ιδιο καλα. Εχει παιξει παρα πολλα παιχνιδια lb, lwb ή lw και σε Arsenal και σε Αγγλια. Οι σεντρες του ειναι φαρμακερες
Απ’ ότι καταλαβαινω ο Vieira ειναι πιο πολυ δεκαρι, δευτερος φορ, free roaming αλα Bruno Fernandez παρα οκταρι. Δεν νομιζω οτι υπαρχει απολυτως καμια περιπτωση να δουμε κεντρο με Tielemans-Vieira. Η θεση που θα εχει θα ειναι ή αυτη του Odegaard ή θα παιζει στα δεξια με διαφορετικο στυλ απ’ ότι οι Saka/Raphinha. Το ειδαμε και περυσι απο την αλλη μερια με Martinelli/Smith Rowe. Κατι αλλο που θα μπορουσαμε να δουμε ειναι single pivot με Partey και μπροστα του Vieira+Odegaard αλλα οσες φορες προσπαθησαμε να παιξουμε ετσι περυσι δεν πηγε και πολυ καλα.
Ημίχρονο στο Άρσεναλ - Σεβιλλη. Πρώτο φιλικό που κάθομαι και βλέπω ολόκληρο και όχι μόνο extended highlights. Τι ωραίο να βλέπεις την ομάδα ξανά με επιθετικό ταλέντο. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που ένας τελειωμένος οζιλ ήταν μια όαση μπροστά στο υπόλοιπους δημιουργους και τώρα δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοεστιασεις. 4-0 από το 20’ και επιτέλους μπαλιτσα. Σίγουρα φταίει κι ότι για κάποιο λόγο η Σεβίλλη δεν βλέπεται αλλά το γενικό πρεσσινγκ και φάσεις όπως εκείνη του Ζιντσενκο με Μαρτινέλι ή η μπαλιά του Οντεγκαρντ στο 1-0 είναι σκέτη απόλαυση. Δημιουργούν ευκαιρίες από το πουθενά