Καλά, δεν θα κάτσω να συγκρίνω Arsenal vs Tottenham, θα γελάσουν και οι τοίχοι. Χαρείτε το τώρα που συμβαίνει.
Ναι συμφωνω απόλυτα. Με το υλικό που είχε ο Arteta μπόρεσε και έκανε την Άρσεναλ έστω και λίγο υπολογίσιμη ομάδα, είναι άθλος εκεί που είναι… Δεν είναι και λίγο. Μπράβο τους για εμένα και στους παιχτες εννοείται.
Ξεκινάμε 1η δημοτικού το Σεπτέμβρη!
Μετά την ξεφτίλα στο Βικελίδης, πρέπει να ανέχομαι και καζούρα από τύπους που ακούνε Muse και Slipknot και πιστεύουν πως η Τότεναμ είναι Ευρωπαϊκη δύναμη. Οφείλω να αναλογιστώ και να επανεξετάσω τις επιλογές που έχω κάνει στην ζωή μου πολύ καλά.
LCB, LWB, RWB, CM, CAM, CF και πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου
Η αλήθεια όσο και αν πονάει είναι πως πρόκειται για υπέρβαση και όχι αποτυχία. Με προπονητή στην 1η του δουλειά πιτσιρίκια και 0 πάγκο όπως λες πάλι καλά που το κυνήγησαν μέχρι τέλους.
Τι πρόδωσε εν τέλει την Άρσεναλ για μένα:
- 0 πάγκος. Βρήκαμε την υγειά μας σε θέσεις που πονούσαμε με παίχτες όπως ο Τομιγιάσου, ο Παρτέι και ο Τιέρνευ αλλά είμαστε άτυχοι γιατί βγάζουν τραυματισμούς και απαράδεκτοι που τα back up είναι ο Σεντρικ, ο Ελνένι κλπ κλπ. Όσο τίμιος και να ναι ο Ελνένι που πας ρε καραμήτρο;
2)Τοπ κλας και ψημένος στο υψηλό επίπεδο παίχτης αγνοείται. Ο Όντεγκαρντ αν και ταλέντο τόσα χρόνια τώρα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο (Ρεάλ δεν είχε σοβαρό ρόλο ποτέ και Σοσιεδάδ δεν νομίζω να στόχευε και ποτέ σε πρωτάθλημα η έξοδο στο τσου λου ) και είναι το πιο κοντινό σε τοπ κλας μαζί με τον Partey που έχει παραστάσεις με την Ατλέτικο. Καταλαβαίνεις τι πρόβλημα υπάρχει όταν ο αμέσος επόμενος σε ψήσιμο τουλάχιστον είναι ο Τσάκα. Δεν θεωρώ πως η Τότεναμ έχει κάτι καλύτερο σαν ρόστερ συνολικά αλλά όταν έχεις έστω έναν Kane και έναν Son ε κάνει την διαφορά.
3)Απειρία. Ο Αρτέτα έχει δεν έχει 3 χρόνια ως 1ος προπονητής και παίχτες όπως Martinelli, Saka, Ramsdale έχουν τα φόντα αλλά τώρα χτίζονται
4)Από τους σεντερ φορ σου έχεις σε 37 ματς 8 γκολ να πω κάτι άλλο;
- Αυτοκτονικό το να μην πάρεις παίχτες τον χειμώνα έστω καλύτερα συμπληρώματα για βαθος.
Αυτό εννοείται έχω γράψει πως ο βασικός κορμός μια χαρά είναι. 2 μεταγραφές επιπέδου και μετα για βάθος και πίστη σε Αρτέτα και πιτσιρίκια που θα είναι πιο ψημένα του χρόνου. Το θέμα είναι πως εγώ και το Europa καλό το βρήσκω (μήπως το πήραμε και ποτέ για να σνομπάρουμε) αλλά χωρίς τσου λου πολύ φοβάμαι πως θα φάμε πόρτα από πρωτοκλασάτους στόχους και θα κυνηγήσουμε νέους Ramsdale και Τομιγιάσου με την ελπίδα να μας βγουν
ελάτε Conference μαζί μας, αν έχετε @@ !!!11
λιγα για τους Muse
Και να παει η η Tottenham στο τσου λου μέχρι 16 θα παει…
Muse κατάλαβα ποιον λες.
Slipknot δεν ξέρω ποιον εννοείς.
Δεν λέει εμένα but i ll take that bullet
Τον nnnkkk λεει μωρε κι εσεις
Μωρέ το ξερω αλλά δεν θυμάμαι να λέει τπτ για slipknot οπότε πετάχτηκα και εγώ
Δεν θυμάμαι ποσταρίσματα του nnnkkk για Slipknot, μόνο για Muse γράφει. Τεσπα…
Θα πάρει το UEFA η Arsenal ρε. Νταξ. Κανένα πρόβλημα
Ε ας γίνει έτσι η αρχή. Έχουνε μείνει με ένα κύπελλο κυπελλούχων τόσα χρόνια
Έτσι μικραίνουν οι ομάδες. Δεν έχει βγει 6 χρόνια Τσου Λου, φέτος δεν είχε Ευρώπη και στα κύπελλα αποκλείστηκε από νωρίς και Utd, Tottenham δεν ήταν εξωφρενικά καλύτερες σε όλη τη σεζόν. Δηλαδή ποιο είναι το ambition της Arsenal? Του χρόνου σίγουρα ξεκινάει κάτω από City, Liverpool, Tottenham και πιθανώς την Chelsea ανάλογα τι γίνει όπως και τη Utd αν τη φτιάξει ο Ten Hag.
Αν η 5η θέση της Arsenal (και σε μια τέτοια σεζόν) είναι υπέρβαση, σόρι που το λέω αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για το μέλλον.
Δεν είπα πουθενά ότι είναι αποδεκτό αλλά είναι η αλήθεια. Αισιοδοξία και βέβαια υπάρχει γιατί επανήλθες από το εκτός Ευρώπης μέσα σε έναν χρόνο παλευες στα ίσα για Τσου Λου κόντρα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ που στα χαρτιά έχουν καλύτερο ρόστερ ασχέτως αποτελέσματος. Σε αντίθεση με πέρσι που ήθελε repbuild θέλει μερικές στοχευμένες κινήσεις για να χτυπήσει τσου Λου και βλέπουμε
Κατάφερε και το γυρισε η Everton