Εκπληκτικό άγαλμα του Κρος
Μπορεί να ρίξει 3 μπαλο η Tottenham?
Δεν ξέρω τι έκανε η Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο (το πέναλτυ αστείο), αλλά στο δεύτερο ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις καλής Premier ομάδας που έχω δει. Χωρίς διάθεση για diss.
Αυτό είναι ανησυχητικό, αν αναλογιστείς ότι έρχεται από έναν άνθρωπο που βλέπει την Άρσεναλ κάθε βδομάδα.
Όπως και να 'χει νίκη με μισό μηδέν, ανεβήκαμε 4οι και δεν ξαναπέφτουμε μέχρι το τέλος
Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Ήθελα να νικήσει ώστε η Leeds να μείνει στην κατηγορία
Το κανε η γουεστ χαμ παιδες
η Λιντς μαλλον παει για φουντο
edit 2 η γουεστ χαμ
Γαμημενη Leeds…
Πήρε βαθμό η Leeds τελικά
Τελικο Αποτελεσμα 0%
Στημενο ειναι μην το παιξεις, το site σου λεει οτι αποκλειεται να κερδισει η Νιουκασλ
Με άσσο Τσου Λου η Τοτεναμ και λεφτά, με χ Τσου Λου η Τοτεναμ, με 2 θα λέω ότι αφού το έπαιξα άσσο λογικό να κερδίσετε μου χρωστάτε, win-win-win πάντα μεγιστοποιουμε το πιθανό κέρδος
0% είναι χωρίς την λεγόμενη γκανιότα δηλαδή την προμήθεια των μπουκ. Ουσιαστικά παίρνεις το 100% της απόδοσης αλλά χάνεις αλλού ανάλογα με την εταιρία. Στην προκειμένη περίπτωση χάνεις την προπληρωμή των 2 γκολ διαφορά (αν πάει 2-0 να στο πιάσει κερδισμένο) κάτι που δεν πρόκειται να γίνει έτσι κ αλλιώς γιατί έρχεται η άλωση του st james’ park
63% κατοχή η Newcastle
2-3 κορνερ
1-5 σουτ
0-1 στην εστια
ε ας παρουν την κατοχη
Πολυ δυσκολο ματς φαινεται πως θα ειναι για μας
Το άνοιξα τώρα και είδα την κατοχή . Με αντεπίθεσεις παίζετε λογικά
Ετσι ειναι… Φοβάμαι πολύ ενδεχόμενο 1-0. Δεν ξερω αν παιχτες οπως ο Σμιθ Ροου και ο Σακα θα μπορεσουν να ανταπεξελθουν για να το γυρίσουν. Γενικά έχουμε λίγους παιχτείς ψημένους σε τόσο σημαντικά ματς δεν το λες και καλό.
Πες τα όπως πραγματικά είναι
το φαγαμε κηδεια
Πραγματικά, δεν το περίμενε κανείς
Το γκολ θα το βάλουμε, το πότε είναι το ζήτημα. Κρίμα.