Θα το πάρουμε με Μαρκινιος και κάποιον 17αρη από τις ακαδημίες, μην φοβάστε.
Επίσης θα επιστρέψει ESR από τραυματισμό και θα είναι σαν μεταγραφή, το έχει κάνει ο Τίγρης επιστήμη αυτό, αναμενόμενο να τον μιμούνται μεγάλες ομάδες.
Θα το πάρουμε με Μαρκινιος και κάποιον 17αρη από τις ακαδημίες, μην φοβάστε.
Επίσης θα επιστρέψει ESR από τραυματισμό και θα είναι σαν μεταγραφή, το έχει κάνει ο Τίγρης επιστήμη αυτό, αναμενόμενο να τον μιμούνται μεγάλες ομάδες.
Δε χρειάζεται να δώσει 100 εκατομμύρια σε έναν παίχτη που δεν έχει δοκιμαστεί σε τόσο ψηλό επίπεδο, ακόμα κι αν βγει ο καλύτερος παίχτης του κόσμου.
Υπάρχουν πολλές επιλογές για backup των Μαρτινέλι, Σάκα που για να λέμε και την αλήθεια δεν πρέπει να βγαίνουν. Τροσαρντ, Ραφινια, Φεραν Τόρες είναι κάποιες καλές επιλογές για Γενάρη και βάθος. Φαντάσου να πάρεις 100εκ παίχτη και να “πρέπει” να βγει ο Μαρτινέλι που είναι κανονικά παίχτης των 100εκ και μπαρουτοκαπνισμενος.
Τροσαρντ μ αρέσει πολύ μακάρι
Δεν ξενέρωσα που δεν πήραμε τον παίχτη η που πήγε Τσέλσι αλλά για το ότι φάγανε μισή μεταγραφική περίοδο και δεν τον πήραμε κιόλας. Ελπίζω να κοιτούσαμε και άλλους παίχτες παράλληλα…
οχι και το πιο ευκολο να βρεθει νεος μαρτινελι ειδικα αν σκεφτεις οτι η real δινει 60+ για 17χρονους βραζιλιανους που δεν τους ξερεις κανεις. Για Mudryk δεν θελαμε να δωσουμε 100 και δεν δωσαμε τοσα και σιγουρα το συμβολαιο που θα του διναμε θα ηταν το 1/3 απο αυτο που θα του δωσει η Τσελσι.
Ραφινια επισης το καλοκαιρι καπου στα 70 δεν ητανε; και Φεραν στα 55; Ακομη και για Νετο καπου τοσα ζητουσε η wolves. Ο τροσαρ ειναι και 28 χρονων ε; Δεν με ψηνει ιδιαιτερα αλλα θα δουμε και απο αποψη τιμης αν παιξει κατι που δεν νομιζω
Τελικά μάλλον πάμε για Τροσαρντ.
Απομίμηση Trussardi; Καλά θα πάει αυτό…
Να του δώσουμε την ευκαιρία του ανθρώπου να κάνει χατ τρίκ με 2 διαφορετικές ομάδες στο Άνφιλντ μες την ίδια σαιζόν
Καλή κίνηση, μια χαρά για καβάτζα ο Τροσάρντ.
ΥΓ. Πάμε μωρή Τοτεναμάρα απόψε.
λενε εκλεισε στα 21-27 αναλογα τα bonus. Ειμαι ευχαριστημενος αρκετα λογω τιμης. Μου φαινεται καλο ντηλ. Αν διναμε περισσοτερα θα μας επιαναν λιγο κοτσο γιατι ειναι εκτος ομαδας στην Brighton. Δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε εκει αλλα ελπιζω να μην μας κανει τα ιδια και να κατσει ομορφα οπως ηταν ο Σακιρι στην Λιβερπουλ και μακαρι να παρει ενα-δυο παιχνιδια μονος του μεχρι το τελος της σεζον.
Ανακοινώθηκε
Αλλά αυτός παίζει πίσω από τον επιθετικό. Στην Άρσεναλ που θα παίζει; Δεν έχω καταλάβει
Μπαλαντέρ παντού υποθέτω. Και εξτρέμ μπορεί και φορ.
Κλείσαμε και πιτσιρικά Πολωνό στόπερ από Σπέτσια 20 μύρια. Λένε παίζει και 6αρι. Δεν έχω άποψη οποίος βλέπει Ιταλία ας μας πει
Πήραμε Ζορζίνιο. Αν έρθει για να παίξει και όχι για τουρισμό, είναι καλή και, κυρίως, σίγουρη κίνηση.
Μου ήρθαν αναπόφευκτα στο μυαλό Λουίζ και Γουίλιαν και εκνευρίστηκα. Βέβαια μετά σκέφτηκα ότι έρχεται για βάθος και πόσο χειρότερος μπορεί να είναι απ’ τον Λοκογκα. Τεσπά ο Αρτέτα τον κοιτούσε απ’ το καλοκαίρι πλέον του έχω τυφλή εμπιστοσύνη
Αυτό ακριβώς. Σαν παίκτης έχει τα καλά του και τα καλά του. Δεν ξέρω ακριβώς σε τι κατάσταση είναι τώρα αλλά ο πήχης του να προσφέρει περισσότερα από τον Σαμπι είναι χαμηλός. Το ποσό και η διάρκεια συμβολαίου είναι μια χαρά πιστεύω
Καμία σοβαρότητα. Από την άλλη, κάποτε θα γινόταν η κοιλιά.
Εγώ φταίω, μόλις έβαλα να το δω το φάγαμε.
Λάθος του τερματοφύλακα πάντως να φύγει από την εστία.
Να ξεκαθαρίσω ότι πρωτίστως της Άρσεναλ ειναι η ευθύνη καθώς εδώ και 2 ματς έχει κάνει κοιλιά αλλά το ότι μέτρησε το γκολ είναι γελοίο. Ότι ο Μέισον που ξέχασε να βάλει τις γραμμές για το οφσάιντ επίσης. 2 επίσημες απολογίες έχουμε και προχωράμε τι να τις κάνω άμα χάσουμε τον τίτλο.
Παντως Αρτέτα άσε την κλαψα έχουμε και αγωνιστικά θέματα που πρέπει να δουλέψεις
Οδοστρωτήρας η ομάδα σήμερα. Σίγουρα φταίει πως και η Φούλαμ είναι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου, αλλά και πάλι, δεν γίνεται να μην τους δώσουμε τα εύσημα για την σοβαρότητα και το ωραίο ποδόσφαιρο.
Πάμε στο δεύτερο για συντήρηση, rotation και κανα γκολάκι ακόμα για τον κόσμο και για το goal difference φυσικά.
ΥΓ. Τα επόμενα δύο είναι με Πάλας και Λιντς εντός, επιβάλλεται να τα κερδίσουν και μετά να πάνε με ηρεμία στο Άνφιλντ έχοντας το μαξιλαράκι των +5 βαθμών.