Περίμενα μάχη σήμερα αλλά 0-3 πολύ άνετα μπράβο στη ομάδα
Απ’ ότι φαίνεται η πρώτη μας μεταγραφή θα είναι ο Havertz της Τσέλσι. Γνώμες;
Για λάθος Γερμανό τα έλεγα
Ωραίος παίχτης, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι παίχτης που κάνει τη διαφορά ιδιαίτερα, η διαφορά μεταξύ αυτού και Φέλιξ που είναι παρόμοιας φάσης παίχτες ήταν τεράστια. Μπορεί να μπει σε λούπα η Άρσεναλ και παίρνει παίχτες που ταιριάζουν στο στυλ της, αλλά δεν είναι πρώτης τάξης
Νομίζω πως δεν είναι αυτό που θέλουμε και δεν με ψήνει η μεταγραφή. Τεσπα αν πιστεύει ο Αρτέτα ότι κάνει θα του δώσω το benefit of the doubt μέχρι να τον δούμε στα επίσημα. Το Deal το λες και κακό πάντως τρίβει τα χέρια της η Τσέλσι
καθολου ενθουσιασμενος με Χαβερτς αλλα εμπιστευομαι τον Αρτετα και την ομαδα. Οι περισσοτερες αποφασεις που εχουν παρει σε θεματα μεταγραφων εχουν αποδειχθει σωστες
ισως πρεπει να γραψουμε και ενα recap για τη σεζον που περασε
εννοείται
Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση αλλά έχουμε τα here we go απ τον Ρομάνο
Rice από West Ham 117+5 μύρια
Timber από Ajax 40+5 μύρια
Rice υπερβολικό ποσό αλλά μεταγραφάρα. Αν και 24 έμπειρος, ηγετικός και με τρομερή μετάβαση της μπάλας από πίσω προς την επίθεση. Και σε αντίθεση με τον Παρτέι δεν τραυματίζεται κάθε 5 ματς ανυπομονώ να τον δω
Timber η αλήθεια είναι δεν έχω πλήρη άποψη. Στόπερ, μπορεί να παίξει και μπακ, αρκετά γρήγορος.
Τώρα θα δείξει αν θα γίνει άλλη κίνηση. Ίσως παρθεί και άλλος μέσος αν φύγει ο Τόμας και ίσως ένα μπακ αν φύγει ο Τίρνευ. Από και και πέρα αποχωρίσεις και κλείσαμε.
Θα έδιωχνα Runnarson, Holding, Tavares, Soares, Xhaka, Lokonga, Vieira (δανεικό), Pepe, Marquinhos (δανεικό) και Nketiah
Από αυτούς που λέγεται ότι θα δώσουμε θα κρατούσα Tierney, Partey, Elneny, Patino κ Balogun.
ποτε δεν περιμενα οτι θα στεναχωριεμαι που φευγει ο Xhaka
αλλα τον τελευταιο εναμιση χρονο επαιζε απιστευτα στον νεο του ρολο και εχω μονο καλα λογια να λεω. Θα λειψει
Πάνω κάτω αυτοί είναι οι παιχτες τώρα. Μερικούς τους έβαλα σε ότι να ναι θέσεις γιατί δεν μου χωραγαν (ή πραγματικά δεν ξέρω που παίζουν… Αυτός ο Βιέιρα ας πούμε με προβληματίζει) ! Έβαλα βασικούς αυτούς που μάλλον θα βάζει ο Αρτέτα (από ότι έχω διαβάσει σε δηλώσεις). Επιτέλους ομάδα με βάθος και επιλογές.
Τον Pepe δεν τον έβαλα επίτηδες, παρότι είναι ακόμα στην ομάδα !!!
Θα πειραματιστεί πολύ ο Αρτέτα πιστεύω. Θα πάρει ματς ο Τρσάρντ, θα παίξει ο Τίμπερ μπακ και στόπερ, θα παίξουμε με 3 πίσω, θα παίξουμε με 2 μπροστά, με Χάβερτζ κρυφό επιθετικό σαν στην Λεβερκούζεν, με Ραις και Παρτεύ μαζί κλπ κλπ.
Γενικά το ψάχνει πολύ ο Αρτέτα φέτος και αν του βγει θα δούμε ωραία πράγματα
Στα μπακ πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Έχει έξι αυτή την στιγμή και φαίνεται ότι τους περισσότερους δεν τους θέλει. Αν βάζει DR και τον Timber αν χρειαστεί, σίγουρα δεν θέλει να κρατήσει κανέναν. Και ο White για σεντερμπακ ήρθε αν θυμάσαι. Πλέον σταθεροποιήθηκε στα δεξιά και δεν αλλάζει !! Αν παίζει με τρεις πίσω θα είναι βολικό… Για να φύγουν όλοι
Απορώ αν ισχύει ότι έκλεισε ο Raya…
Ήταν ο καλύτερος κηπερ πέρσι, θα παίζει βασικός και αποφασίζει να πάει σε άλλη ομάδα για να κάτσει πάγκο;
στην Brentford εχουν ηδη αντικαταστατη γιατι δεν ανανεωνει οποτε δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει βασικος αν μεινει, οπως και δεν ειναι σιγουρο οτι θα κρατησει ο Ramsdale την θεση του αν ερθει. Το ποιος ειναι καλυτερος απο τους δυο περυσι, φετος, γενικα, παιζει ρολο και ο τροπος παιχνιδιου καθε ομαδας. Δεν δεχονται ολες οι ομαδες τις ιδιες φασεις. Παντως ειναι ενας τερματοφυλακας που ο Αρτετα τον ηθελε απο την πρωτη στιγμη που ανελαβε και σε σχεση με Turner ειναι σιγουρα upgrade παροτι δεν εχω ουσιαστικο παραπονο κι απο εκεινον. Νομιζω τον θελει και η Forest.
Και εγώ παραξενεύομαι η αλήθεια είναι. Αν έφερνα κάτι ακόμα στην Άρσεναλ θα ήταν επιθετικός κουτιού που λείπει.
Ράγια εννοείται τερματάρα αλλά εγώ είχα τον Ράμσντεικ ακούνητο. Σίγουρα έκανε λαθάκια αλλά μας έχει σώσει αρκετές φορές με τρομερές επεμβάσεις. Ίσως ο ανταγωνισμός να είναι αυτό που του λείπει για να ολοκληρωθεί.
Τέρνερ τίμιος αλλά δεν θα πειράξει και κανέναν αν φύγει
μηπως να πάρει και μια ευκαιρία ο νεαρός?
από τον eddie τον προτιμώ.
Ξανά χειρουργείο ο Γεζους;; Μα τι παίζει;
Τώρα κι αν θέλει επιθετικό. Η όπως λέτε να πάρει χρόνο ο Μπαλογκαν
εγω δεν πιστευω οτι χρειαζεται επιθετικος και γενικα δεν ειμαι της αποψης οτι για οποιοδηποτε προβλημα χρειαζεται νεα μεγαλη μεταγραφη. Οι ομαδες χρειαζονται και χημεια για να αποδοσουν και γενικα αν δεν εχεις πιστη στους παικτες σου, πού πας; Εγώ ειμαι φουλ ευχαριστημενος με αυτα που δινει ο Νκετια στην ομαδα και περυσι οσο επαιζε μετα τον τραυματισμο του Jesus, η ομαδα συνεχιζε να πηγαινει σφαιρα. Τα προβληματα ηρθαν μετα τον τραυματισμο του Σαλιμπα αλλα φετος εχουμε κανει upgrade εκει και σε αναλογη περιπτωση δεν νομιζω να ξαναδουμε Χολντινγκ.
Στο θεμα του φορ παλι, εκτος απο Νκετια μπορει να παιξει και ο Τροσαρ (ο καλυτερος μεχρι στιγμης στην προετοιμασια imho) και ο Μαρτινελι και ο Χαβερτς και ο Μπαλογκουν. Ο τελευταιος ειχε τρομερες επιδοσεις περυσι στη Γαλλια αλλα μπορει και να ξεγελαει το πρωταθλημα αν σκεφτεις οτι κι ο Λακαζετ περυσι εβαλε 27 γκολ! και ο πεπε 22 οταν τον ειχαμε παρει.
Περυσι τετοιο καιρο πετουσαμε κι ακομη κι αν δεν περιμεναμε την κουρσα τιτλου που ειχαμε, φαινοταν οτι θα γινοταν κατι καλο. Φετος προς το παρον ο Αρτετα κανει αρκετες αλχημειες και δοκιμαζει διαφορα σχηματα. Αυτη τη στιγμη η ομαδα χρειαζεται σιγουρα να δεσει λιγο παραπανω γιατι εχουμε καποια νεα προσωπα. Δεν ειμαι βεβαιος οτι θα ξεκινησουμε το ιδιο φορτσατοι αλλα παμε γερα
Tranquillo
πρωτος τιτλος για την ομαδαρα!! let’s goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!
τελειος ασχετο οτι θα το θεωρουσα ασημαντο φιλικο αν εληγε 1 λεπτο νωριτερα. Τωρα εγραψε 5 γκολ απεναντι στη Σιτυ!!! vaaaaamooooooos!!!