Arsenal

o Ζερβινιο την παλευει ρε συ, μια χαρα παιζει και βελτιωνεται παιχνιδι με παιχνιδι, ασε που πιο αξιοπιστη λυση δεν εχεις για εξτρεμ αυτην την στιγμη. Ο Walcott πρεπει να φορμαριστει επιτελους, γενικα φετος ειναι κατωτερος του αναμενομενου(προφανως φταιει και η απουσια του Cesk που μπορουσε να τον αξιοποιησει). Αρσαβιν ειναι για λυπηση και οι υπολοιποι ακομα μικροι και απειροι.

γενικα για το υλικο που εχει αυτην την στιγμη ο Αρσεν(σε σχεση με την City) και με δεδομενη την απουσια ακραιου μπακ(δες μονο ποσες φορες ανεβηκαν τα αντιστοιχα μπακ της City και βοηθησαν στην αναπτυξη)μια χαρα σταθηκαμε μεσα στο μαντσεστερ. και αν ηταν πιο τυχερος ο Vermaelen στις 2 τελευταιες φασεις/σουτ θα το τσιμπουσαμε το Χ

Καλα και το δοκαρι της Σιτυ ηταν η σημαντικοτερη φαση του αγωνα ομως!

Συμφωνω σε ολα εκτος απο Ζερβινιο. Ε νταξ, τουλαχιστον κραταει την μπαλα και μπορει να βγαλει σωστες μπαλιες, Αρσαβιν και Σαμακ ουτε αυτο δεν μπορουν πλεον.

Γουηλσηρ και Σανια την νεα χρονια επιστρεφουν, ε?

Ο γουολκοτ φετος ειναι καλυτερος απο ποτε ρε. Εγω παντα τον εκραζα γιατι δεν εχει-ειχε ποδοσφαιρικο μυαλο αλλα φετος εχει δωσει 20 ασσιστς (10 στον Φαν Περσι). Βεβαια χθες ηταν ο χειροτερος απο πλευρα αρσεναλ

Ο ζερβινιο δημιουργει ρηγματα συνεχεια. Το σκοραρισμα δεν το εχει οπως το ειχε στη γαλλια αλλα απο τον αρσαβιν που βαριεται να παιξει τον τσαμπερλειν που ειναι ακομα μικρος και εχει κενα στην αποδοση του και τον μπεναγιουν ή τον μιγιακι τον προτιμω με κλειστα ματια

για σαμακ τα εχουμε πει απο τοτε που επεστρεψε ο φαν περσι (περυσι δεκεμβριο) εχει βαλει δυο γκολ

http://www.101greatgoals.com/gvideos/robin-van-persie-booked-for-diving-v-aston-villa/
:-s

Αστεια η καρτα στον Van Persie. Συμφωνοι, μην δωσεις φαουλ, αλλα θεατρο ουτε καν.

Σε αλλα νεα…Ανοιχτος ο αγωνας χθες, η αμυνα ομως εμπαζε και σε επιανε η ψυχη σου ωρες ωρες. Η Βιλλα ανα διαστηματα γινοταν πολυ απειλητικη χωρις ομως κλασσικες ευκαιριες (αν εξαιρεσουμε μια κεφαλια του Αμπγκολανχορ), η Αρσεναλ απο την αλλη ειχε κλασσικες ευκαιριες αλλα δεν την ενιωσε τοσο η Βιλλα. Πολυ καλο διπλο!

Πως στο διαολο το χασανε? Δεν εχω δει στατιστικα αγωνα, αλλα πρεπει να ειχαμε τουλαχιστον 15 ευκαιριες και οι 6-7 καρακλασσικες.

Κριμα, απλα κριμα.

ο τερματοφυλακας της wolves τα απεκρουε ακομα και με τα αυτια

http://www.sport24.gr/football/omades/Arsenal/anri_h_epistrofh.1556674.html

επιστρεφει ο Ανρι! δεν ξερω ποσο καιρο ακουγοταν αλλα εγω τωρα το πηρα χαμπαρι! :slight_smile:

Ακουγοταν εδω και καποιο καιρο βασικα.

Σημερα τα λεγαμε με γνωστο, Αρσεναλ φανατιλες και οι 2, μονο δακρυα. Ο ανθρωπος που με εκανε να αγαπησω το ποδοσφαιρο, επιστρεφει στην αγαπημενη μου ομαδα.:cry:

ακριβως αυτο. βασικα εγω εγινα αρσεναλ εξαιτιας του Ανρι.

δεν επρεπε να φυγει ποτε!
ο καλυτερος επιθετικος που είδαν τα μάτια μου!
2 μηνες μου ειναι αρκετοι να τον δω πάλι να παιζει με την arsenal ακομα και στα 34 του!
συγκινηση :cry:

Ανρι και Ανελκα οι καλυτεροι επιθετικοι που περασαν την τελευταια 10ετια.
και ο Μπεργκαμπ.

διορθωση ο Ανελκα περασε το 1997-99

Έλα ρε! Για να δούμε τι μπορεί να κάνει σ’ αυτή την ηλικία ο Τιτής. Προφανώς κι εγώ απ’ αυτόν ξεκίνησα να υποστηρίζω Άρσεναλ.

δεν γινεται αυτο το πραγμα και με την γουλβς την τριτη και σημερα
και αντε την τριτη τα επιανε ο τερματοφυλακας
σημερα μονοι μας τα χανουμε

[B]edit:[/B] επιτελους

Οντως, πολλες χαμενες ευκαιριες στο δευτερο ημιχρονο. Το πρωτο δεν το ειδα, αλλα μου ειπαν πως δεν μας εδωσαν 2 πεναλτυ, ισχυει?

στο πρωτο ειχαμε χασει περισσοτερα

το ενα πεναλτυ ειναι πεντακαθαρο. μπλοκαρει την μπαλα με τα χερια ενας
το αλλο παλι χερι ηταν αλλα οχι τοσο εξαλλο

www.101greatgoals.com/robin-van-persie-1-qpr-0/128430/

τη δευτερα ξαναπαιζουμε

σας έχουμε στο άνετο 8)

Συμφωνοι, παιξαμε πολυ ασχημα, ειδικα στο δευτερο ημιχρονο (το πρωτο ψιλο-ισορροπημενο). Αλλα νταξ, γαμω την διαιτησια σας ε, μας εχουν αλλαξει τα φωτα φετος. Σοβαρα, παει στο διαολο και δινεις φαουλ (λολ), αν ειναι καρτα αυτο, εγω ειμαι ο Μαραντονα. Κορακια.

οκ…δεν σας είχαμε στο άνετο…αλλά την πήραμε την νίκη με ανατροπή στο 93.(οπως χάσαμε την νίκη στο 93 πριν 3 μέρες)
μετα την περσινή χρονιά που η φουλαμ είχε παράπονα απο τους διαιτητές(!!γίνονται και στην αγγλια) , φέτος την βοηθάνε όπως μπορούν.
όλα καλά…ωραίο ματς. :):!:

[SPOILER]
[COLOR=“DarkRed”]:yahoo::yahoo::yahoo:[SIZE=“6”][B]ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SIZE][/COLOR][/SPOILER]

νικη με αρσεναλ, λιβερπουλ…ισοπαλίες μεσα σε αρσεναλ,τσελσι, και ισοπαλία με σιτι…και με όλες τις μικρές, ήττες,.!!! άντε βγάλε συμπέρασμα.