2o ημιχρονο δεν κατεβηκε η ομαδα στο γηπεδο. Μεσοεπιθετικα ανυπαρκτοι(θυμηθηκα την αρσεναλ των πρωτων αγωνιστικων), Walcott για διακοπη συμβολαιου(απο το πρωτο ημιχρονο ηταν ετσι), Gervinho εκνευριστικα τσαπατσουλης, δεν νομιζω να καναμε καμια σοβαρη φαση στο 2ο 45λεπτο. . Θεια δικη το γκολ στο '93, τοσους μετριοκακους παικτες να φορανε την φανελα της Αρσεναλ καιρο ειχα να δω ετσι μαζεμενους. Μονοι που σωθηκαν απο το ναυαγιο, οι αμυντικοι(!!!) που στο 2ο παιζανε 4(και απο ενα σημειο και μετα, 3)εναντιον 11. Ο Van Persie δεν φανηκε ουτε αυτος αλλα οκ, δικαιολογειται ο ανθρωπος, δεν γινεται να τραβαει μονιμως καθε φορα αυτος το κουπι, ειδικα οταν τα ματς ειναι σαββατο-δευτερα. Αν φετος τερματισουμε στην 4αδα θα ειναι τεραστιο κατορθωμα με αυτην την ομαδα
Ο ζερβινιο θελει 4 κιλα σφαλιάρες πάντως…μέτριος, ολα τα έκανε σε δεύτερο χρόνο, και κατάφερε να θυμίσει και ελληνικό πρωτάθλημα με την βουτιά που εκανε αντί να παλέψει την φάση…
βλέπεις τον φρει της φουλαμ που δεν έχει ξαναπατήσει σε γήπεδο της premier league και προσφέρει πολύ περισσότερα απο αυτόν.
ποσο καιρο ειχα να δω αυτο το πλασε
Θεος Henry… εχω δει λιγο απο το παιχνιδι ο Van Persie που ειναι?
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
Δεν ηξερα οτι παιζουμε σημερα και ηθελα σαν τρελος να ξαναδω Ανρυ και εβαλε και γκολ. Ε γαμω την τυχη μου.
Τον Van Persie τον ξεκουρασε και καλα εκανε. Το θεμα ειναι οτι εβαλε παλι τον Chamakh που για εβδομηντα λεπτα δεν εκανε ουτε σουτ αντι να βαλει τον Park.
τραυματιστηκε και ο coquelin που επαιζε στα τελευταια παιχνιδια αναγκαστικα δεξι ή αριστερο μπακ
ηδη τραυματιες στην αμυνα ειναι οι
vermaelen, gibbs, santos, sagna, jenkinson, coquelin και ο djourou τιμωρημενος
Henry στην Αrsenal χωρις το #14 στην πλατη ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
Ειδα το γκολ και θελω να κλαψω.
Νταξ, εγκλωβιστε τον στο Λονδινο, μονο Αρσεναλ ρε.
Α ρε Ανρι θεε!:respect:
[SPOILER]σε δυο βδομαδες παιζουμε στο εμιρειντς ε;Μμμαλιστα!:-k[/SPOILER]
KING OF HIGHBURY.
Οι όμορφες ιστορίες του ποδοσφαίρου είναι γραμμένες από στιγμές σαν τις χθεσινές…
Μεγάλη στιγμή…
Μεγαλη παιχτουρα ο Ανρι :respect:
Τον Μπέκαμ πάντως που ήταν στις κερκίδες τον είδα λιγάκι να ζηλεύει. Λέτε να γυρίσει στο Μαντσεστερ στα γεράματα :lol::lol:
αν φυγει ο Φεργκιουσον μπορει
νομιζω οτι εκλεισε στην Παρι
Αυτο.
Γι’αυτο μας αρεσει η μπαλα.
Και τι δεν θα εδινα να ημουν χθες στο Emirates, πραγματικα.
μπορει να μην ειμαι αρσεναλ αλλα εκτιμω αφανταστα την ομαδα την εποχη που ηταν αυτος ο συγκλονιστικος παικτης. χαιρομαι πολυ που επεστρεψε γιατι στα καλα του ηταν ενας απο τους κορυφαιους επιθετικους που πατησαν στον πλανητη…
η Arsenal με Pires, Henry, Vieira, Bergkamp, Ljungberg είναι ίσως η ομάδα που έχει παίξει το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ μου
Τι αίσχος είναι αυτό ρε φίλε, άμυνα και τέρμα τσίρκο…
μαλάκα wenger…
Απογοητευση. Απλα απογοητευση. Ε α στο διαλο δηλαδη, Αρσεν λογικεψου και κανε ενα καλο ξεσκαρταρισμα γιατι αλλιως δεν μας βλεπω καλα. Ελαχιστοι διασωθεντες, πανω κατω οι ιδιοι σε καθε αγωνα. Α και μου αρεσε ο Μικελ, φαινεται αξιολογος παικτης και προσπαθει το παιδι, συν οτι εχει καλο ποδι.