Επειδη ειμαστε κοντα και σε Σαχιν θέλω να πιστεύω ότι ο Φαν Περσι θα ανανεωσει.
λες να αλλαξει αποφαση? δεν βρισκει ομαδα γενικα?
αμα δεν βρίσκει τον θέλουμε στην αελαρα.
Με ένα center back και ένα πλάγιο back είμαστε λουκουμε!
Πρέπει να φύγει πολύς κόσμος όμως, τζουρου, σκιλασι, σαμακ, παρκ κτλ
ακουγεται για αυτον
Ποιος είπε ότι οι μεταγραφικές προσθήκες στην Άρσεναλ τελείωσαν με την άφιξη του Σάντι Καθόρλα; Ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει να? ελίσσεται στο παζάρι και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ.
Όπως αποκαλύπτει η «Sunday Mirror», οι Λονδρέζοι σκοπεύουν άμεσα να καταθέσουν πρόταση για την αγορά του δεξιοπόδαρου μπακ από τον Άγιαξ.
Ειχε δηλωσει πως ο λογος που δεν ανανεωνει ειναι επειδη δεν κανουμε μεταγραφες και τωρα εχουμε κανει καποιες γι΄αυτο το λεω. Ο Μαντσινι ειπε πως δεν θα κανει προταση. Ρεαλ, Μπαρτσα, Γιουναιτεντ δεν φαινεται να ενδιαφερονται τελικα. Μονο η Γιουβεντους ηταν κοντα στην αποκτηση του αλλα παγωσε και εκει το θεμα.
Ο Σκιλασι ειναι σιγουρο πως θα φυγει. Το ιδιο και ο παρκ που κατα τη γνωμη μου αδικηθηκε ειδικα αν τον συγκρινεις με τον Σαμακ. Επαιξε μονο ενα ματς στην πρεμιερ, ενα ημιχρονο στο τσαμπιονς λιγκ. Στο κυπελλο επαιξε λιγο και σκοραρε (ωραιο γκολ μαλιστα) οπως και με τους μικρους. Η κυβερνηση της Νοτιας Κορεας ειπε πως αν παρουν μετάλλιο στους ολυμπιακους δεν θα χρειαζεται να κανουν στρατιωτικη θητεια.
Χρειαζομαστε και τερματοφυλακα. Ο αλμουνια εφυγε ηδη και οι μανονε, φαμπιανσκι ψαχνουν ομαδα.
Ωραιος ο τερματοφυλακας της κολωνιας (Timo Horn). 19 χρονών ειναι. Εχει κάνει ηδη 3 πολυ καλες αποκρουσεις.
Φαν Ντερ Βιλ δεν θα ελεγα οχι. Καθορλα καλη προσθηκη, γενικα καλα το παμε, αν μεινουν τελικα και Van Persie/Song θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
0-4 σε φιλικο την Κολωνια με 2 γκολ Podolski.
Highlights.
Υ.Σ. Δεν μου αρεσει αυτη η φανελα, σαν την Brugge ειμαστε.
Τερματοφυλακας της Σαντερλαντ, διαιτητης και Ζερβινιο εκνευριστικοι.
Ο Γκιμπς παιζει με μεσο.
Ωραιος ο Καθορλα.
Και όπως δείχνουν τα πράγματα την κάνει κι ο Σονγκ.
γιαντομπουτσο? ΝΑΙ ΓΙΑΝΤΟΜΠΟΥΤΣΟ!
τι να πεις…
Bαρετο ματς κυριως λογω της σαντερλαντ.Εμενα ο Ζερβινιο μου αρεσε και το μονο που μου την εσπασε ηταν οτι κραταγε λιγο παραπανω τη μπαλα απ’οτι επρεπε.Ο Καθορλα ηταν αρκετα καλος και ο Ποντολσκι ψιλοχαμενος.
Ο Σονγκ εφυγε και αυτη τη φορα δεν εχουν δικαιολογία ο Βεγκερ και ο Γκαζιδης. Δεν εληγε το συμβολαιο του.
@Mech-Cannibal
Γι αυτο ειναι εκνευριστικος οτι καλο κανει το καταστρεφει μονος του
Το έχετε καταλάβει ότι η ομάδα φέτος δεν θα έχει ηγέτη? Έναν μεγάλο παίχτη? κλαφτετα
Το σκεφτομουν κι εγω αυτο. Μονο ο wilshere εχει ηγετικες ικανοτητες αλλα παιζει να μην τον δουμε ουτε φετος.
Απο Van Persie και Σονγκ θα παρει κοντα 50 εκατ. η Αρσεναλ,νομιζω οτι μπορει να κανει μια καλη μεταγραφη.
και δυο και τρεις
Και απο οτι φαινεται θα την κανει και ο Walcott
Παντως εχει δικιο που σπαστηκε για το θεμα των αρχηγων…
Θα πάρει 5-6 ποντόλσκηδες ο ξεκούτης ο Βενγκέρ και εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε.