Άρσεναλ δεν είμαι, αλλά όχι και "θα συνεχίσουμε να γελάμε¨.
Μιά χαρά προπονητής είναι ο Βενγκέρ και χωρίς αυτόν η Άρσεναλ θα ήταν πολύ μικρότερη ομάδα.
Χθες στα στιγμιότυπα που είδα μιά χαρά κυκλοφορία είχε και δημιούργησε απίστευτες ευκαιρίες, της έλλειψαν τα τελειώματα. Δεν φαίνεται σαν κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί.
…τρου στόρι:):!:
Τίτλοι τέλους για Λιούνγκμπεργκ
Ο πρώην άσος της Αρσεναλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα. Ο 35χρονος Σουηδός ήταν χωρίς ομάδα μετά τη θητεία στην Σιμίζου και τόνισε ότι δεν το απολάμβανε άλλο.
«Μου αρέσει ακόμα να παίζω σε μεγάλους αγώνες, όμως όταν δεν έχεις το κίνητρο στην προπόνηση, είναι ώρα να τα παρατήσεις» είπε στο σουηδικό δίκτυο SVT. «Είναι μία απόφαση η οποία ήρθε μετά από απουσία 6 μηνών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την ευκαιρία να παίξω με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου όπως και στις μεγαλύτερες ομάδες. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει δώσει το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που γνώρισα μέσα από αυτό».
Ο Λιούνγκμπεργκ έπαιξε σε Γουέστ Χαμ, Σέλτικ, Χάλμσταντ, Σικάγο Φάιαρ, Σιάτλ Σάουντερς, όμως έφτιαξε το όνομά του στα 9 χρόνια που ήταν παίκτης της Αρσεναλ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ενώ ήταν μέλος των Invincibles το 2003-04. Με την Εθνική Σουηδίας αγωνίστηκε σε 75 παιχνίδια και πέτυχε 14 γκολ.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/319668-titloi-teloys-gia-lioyngkmpergk
[CENTER]
[/CENTER]We Love You Freddie Beause You’ve Got Red Hair.
Λατρειας ο Ljungberg, τον ειχα χασει μετα την ομαδα.
…πολύ σπουδαίος παίκτης:):!:
Καθορλα μεγαλος παικτης, ο καλυτερος στο γηπεδο, Ποντολσκι θετικος, Γκιμπς πολυ καλος, Ζιρου ψιλοεξαφανισμενος. Καλα παιζει η ομαδα, πολυ καλα, το γκολ λειπει. Η Στοουκ ανυπαρκτη, απλα περιμενει.
όχι κύριοι δεν το δέχομαι… με την stoke παίζουμε… ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ και βάλτε γκολ!
οι άλλοι παίζουν πίσω με τον Σοκρός τον σφαγέα και τον Χουτ που δεν στρίβει! ΑΙΝΤΕ!
εδιτ μεγάλη απώλεια Σανιά Σαντος στα μπακ, Ντιαμπί ούτε αποστολή δεν πρέπει να ναναι… κρίμα το μπόι σου
Ενα γαμημενο γκολ ρε γαμωτο, ενα. Οχι πολλα, ΕΝΑ!
Και ρε Ζιρου, ρε αγορι μου, ασε τους ηρωισμους και κοψε την μπαλα να μπει το γαμηδι, μονος εβγαινε ο αλλος (ο Ραμσευ νομιζω).
Δουλεψτε λιγο τις φασεις στην προπονηση, τι να πω.
O Χουτ που δεν στρίβει, πέθανα! :lol::lol::lol:
Αυτό.
Τρίτο ματς που δεν μπορεί να βάλει τα απλά και πάει να μου το βάλει από τα 50 μέτρα.
κι αυτό.
Ο Τζένκινσον είναι στους πέντε χειρότερους παίκτες που έχουν περάσει από την Άρσεναλ από τότε που παρακολουθώ (μαζί με Σιλβέστρ, Σκιλασί, Φαμπίανσκι, Μαννόνε). Το μόνο κάλο που μπορώ να του βρω είναι ότι έχει δυνατό πόδι.
Ο Γκιμπς παίζει καθαρά επειδή είναι Αγγλος. Παραδόξως έκανε καλό παιχνίδι σήμερα.
Η απώλεια του Σανιά είναι τεράστια και φάνηκε και περύσι.
Ντιαμπί άλλο ανέκδοτο που έμεινε μέσα 90 λεπτά.
Ο μαστροgibbs δεν το περιμενα οτι θα ειναι τοσο καλος στην αμυνα αλλα η σεντρες του ακομα ειναι τραγικες.Ο αρτετα ψυχαρα.Γενικα δεν μπορουσε κανεις να βρει εστια ομως[-X
Ο Σανια ακομα τραυματιας? Και τον Σαντος τον ειδα στον παγκο νομιζω…
Καλα Τζενκινσον δεν υπαρχει, φοβαται την μπαλα.
τρέξε τώρα πάλι βενγκερ να κάνεις καμιά μεταγραφή της τελευταίας στιγμής μπας και καθησυχάσεις λίγο τον κόσμο… πφφφ :?
Απ’οτι φαινεται οχι μονο δεν θα κανουμε μεταγραφη αλλα θα φυγει και ο walcott…για να δουμε
Γνωστο δεν ηταν αυτο; Νομιζω πως, τουλαχιστον, ακουγοταν.
Όχι και τον Θείο ρε μαλάκα Βενγκέρ!!! ΟΧΙ!
δλδ είναι καλύτερος ο Ζερβίνιο? Ή περιμένει να πιάσει ο Ποντόλσκι! Έλεος ρε πούστη μου…
Έφυγε και ο Lansbury και είχα πολλές ελπίδες γι’ αυτόν. Στο στυλ του Ραμσέυ είναι.
Αν φυγει ο Walcott, ξερω τυπο που θα κανει παρτυ παντως
Ενταξει δεν ειναι και κανας παικτης που θα λυψει πιστευω.Σε σχεση με song και persie ειδικα
Ο ποντολσκι στο πρωτο ημιχρονο με τη stoke επαιξε καλα παντως
[B]Arsenal Transfer News: Barcelona’s Cesc Fabregas Could Return To Gunners[/B]
On Tuesday, Marca have reported that Barcelona Head Coach Tito Vilanova, is somewhat concerned over the performances and the role of former Arsenal player Cesc Fabregas in the early stages of this season.
It is also reported that Vilanova could be willing to let Fabregas return to Arsenal for no less than £35 million.
Fabregas recieved his dream move when he joined the La Liga giants in 2011, but he has struggled to nail down a comfortable starting position, whilst still making 49 appearances. Being adapted as a ‘false number 9’ limits his opportunities as he is up against the worlds best in the shape of Lionel Messi for that role.
Having been tried in deeper roles in midfield, he has struggled to perform up to Barcelona’s high expectations there and will now be doubting his own future. The 25-year-old attacking midfielder is up against some of the highest quality of attacking options and it will be difficult to nail down his place now.
Arsenal manager Arsene Wenger would take Fabregas back in an instant, but whether the player would agree on a move back to The Emirates, is another story.
He will need to find his scoring touch if he is to put up any kind of challenge to salvage his dream career with Barcelona. He has managed to get on the scoresheet 15 times since joining Barcelona.
The Spanish international joined Arsenal in 2003 and made 303 appearances for the gunners whilst scoring 57 goals. The Arsenal faithful would welcome back their one time hero with open arms.
[SPOILER]εντάξει ποστάρουμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα :p[/SPOILER]
[B]Arsenal Will Demand Edin Dzeko In Exchange If Manchester City Move For Theo Walcott
[/B]
Ζιρού-Τζέκο 2 μουλάρια μπροστά θα τα ζεύουμε για να οργώνουμε…