Δεν ειναι κακος ομιλος, βεβαια σε λιγο καιρο θα μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα εφοσον δουμε την κατασταση των ομαδων. Αλλα, υποθετω, πως δεν θα εχουμε προβλημα, ιδιαιτερα αν δεσει και παρει μπροστα η ομαδα.
εχει γεμίσει τον τόπο παραρτήματα ο ολυμπιακος.
σα δεν ντρέπεστε!!
Εντάξει, προφανώς εύκολος ο όμιλος και βολεύει που για κάποιον μυστηριώδη λόγο είμαστε ακόμα στο Α’ γκρουπ και αποφεύγουμε τα χειρότερα! Αν είχε και Μπράγκα αντί Σάλκε ίσως να ήταν ακόμα καλύτερα! Αυτός ο Ολυμπιακός μόνο παίζει να μας δυσκολέψει λίγο.
Ρε οι άλλοι δίπλα πήραν Λορίς, Μουτινιο και πάνε για Γιορέντε και εμείς λέει μπορεί δανεικό Εσιέν! :lol:
Εγω ακουσα και για εναν Κινεζο, ολα κι ολα.
Τραγικα πραγματα, παρτε ενα παιχτη της προκοπης ρε.
Μεχρι τωρα δεν ακουγεται να προχωραει τιποτα,εφυγε ο park σιγουρα και μαλλον και ο Bendtner.Αν δεν παρουμε κανεναν για αλλαγη του Giroud μας βλεπω σε περιπτωσει που τραυματιστει να την βγαζουμε με τον Chamakh
Δανισαμε και Bendtner στην Milan τελικα
Επιτελους o special παιχτης που ελεγε ο wenger ηρθε!!!
:bow2::bow2:
Βγαλε εξω τον Τζεκινσον, πληζ.
Εδιτ: ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΠΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!
ρε τι εχει παθει ο Ζιρου ρε.Αυτα που εχει χασει φετος περσι τα ειχε για πρωινο.
Αχαστο αυτο του Ζιρου… Τι διαολο, μακαρι να μην βγει Σαμακ.
Κατα τ’αλλα, Vermaelen-Mertesacker εχουν δεσει και η αμυνα πολυ δυνατη και Ποντολσκι σημαντικες βοηθειες. Ικανοποιηση γενικα, να βαλουμε και ενα δευτερο και ολα καλα.
Και βλεπουμε αλλον Diaby μεχρι στιγμης.
ο Μερτεσακερ μεχρι ενα σημειο ηταν εκτος τοπου και χρονου. Δυο φορες την εδωσε σε αντιπαλο. Μετα απο το καθαρο τακλιν στον Στερλινγκ που ζητησαν πεναλτυ πηρε τα πανω του.
Συμφωνω για Ντιαμπυ. Δεν εμπιστευομαι τον Μαννονε. Σε ενα σημειο πηγε να μπλοκαρει την μπαλα απο ψηλα και μετα εκανε βηματα πισω.
πρώτη φορά βλέπω αρσεναλ φέτος.
ο ζιρου ετσι όπως παίζει καλύτερα ειναι να βάλει κανένα πιτσιρικά βρετανο να παλεύει…
ντιαμπι , θεος!
ακομα θυμαμαι το γκολ του φουστερ στο καραισκακης και γελαω!
Στη Γιουβεντους τον δωσατε…
Ωραια μπαλιτσα, τα δυο πρωτα μας γκολ για φετος, ο Podolski κατι μου λεει πως θα τα παει πολυ καλα στην ομαδα οπως και ο Cazorla! Μεταλλαξη ο Diaby, αλλος παικτης λεμε, μπραβο του!
Αντε παμε λεμε
ναι λαθως.
Το τοίχος ακίνητο έμεινε λολ και στο αυτογκολ παλι βλακεια εκανε ο γκιμπς
[B]edit:[/B]ρε αυτοι μας βοηθανε. γκολ απο την κλειστη γωνια και δευτερο αυτογκολ
Παμε για δυνατη πρεμιερα αποψε, τους εχουμε.
Να σας πω την αληθεια, η ομαδα παιζει πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. Σημερα με Μονπελιε και την Κυριακη με Σιτυ θα βγουν πολυ χρησιμα συμπερασματα.
Up The Gunners!
Το καλο που σας θελω φερτε το διπλο σημερα για να παρουμε κανα φραγκο
Πλακα πλακα εχει και γαμω τις αποδοσεις.
Θα το χτυπησω.
Εγω το εχω χτυπησει απο χθες :roll: