Arsenal

ΡΕ ΜΑΝΟΝΕ!

εχουν πονεσει τα ματια μου

Θλιψη και κυριως νευρα, πολλα νευρα.

τραγικη Αρσεναλ…

Πάντως δεν μπορώ να πω… μας μπέρδεψαν κάποια στιγμή και νομίζαμε πως θα δούμε κάτι το διαφορετικό φέτος… αλλά τελικά… τι χες Γιάννη τι χα πάντα.

Δεν εχω απογοητευθει τοσο ακομα, μια κακη εμφανιση μπορει να συγχωρεθει, νομιζω.

Έχουν βαλθεί να μου κόψουν την μπάλα μου φαίνεται…
Από την μια η ΑΕΚ από την άλλη η Arsenal :cry:

Στην ιδια μοιρα ειμαστε.

μετρηστε αλλον εναν… :stuck_out_tongue:

Καημένοι ΑΕΚτζήδες.

Τι 0-2 ειναι αυτο που βλεπω :expressionless:

Πρωτο σουτ στην εστια στο 94’:lol:

Ω καλα, ευτυχως που δεν το εψαξα στο νετ και εκατσα να δω τον γαυρο, θα ειχα τρελα νευρα τωρα.

Τοσο χαλια ε;

για 0-0 ήταν το ματς

Μπροστα είμασταν σαν το παιχνίδι με την Norwitch,πίσω ο santos έμπαζε σχεδόν σε κάθε επιθεσή τους

Από την μια ο Wenger λέει ότι είναι πια πολύ δύσκολα τα πράγματα στο CL και ότι οι ομάδες είναι πολύ δυνατές :!:
και από την άλλη ο Γαζιδης δηλώνει πως μόλις ισχύσει το financial fairplay της Uefa (το άλλο με τον Τοτό?) θα είμαστε από τις πιο δυνατές ομάδες του “κόσμου”…

δεν ξέρω με ποιόν από τους 2 να γελάσω πιο πολύ [-X

Επιβαλλεται νικη σημερα…Ακομη και με το ζορι δηλαδη, για να μην τους παρει απο κατω μετα. Αν και, οκ, με την qpr παιζουμε, του πουστη…

Μας βγηκε η πιστη στο τελος. Οσες ευκαιριες δεν εκανε η QPR σε ολο το ματς, τις εκανε στις καθυστερησεις.

Κατα τ’αλλα, μετρια εμφανιση, βγαλαμε ευκαιριες βεβαια, αλλα γενικα παρατηρησα πως υπηρχε δυσκολια στην δημιουργια φασεων.

Απολυτως σωστη η κοκκινη.

Α και ρε μαλακες, τι επιανε ο Σεζαρ; :expressionless:

Πο δεν τον μπορω καθολου τον ραμσευ…

Α και φυσικα, ΜΕΓΑΛΗ επιστροφη του Τζακ και του Σανια στην αμυνα.

Γιατι;