Arsenal

Γενικα μου την σπαει σαν παικτης,γιατι οταν βγάζουμε αντεπιθεση είναι πιο αργος και απ την καθυστέρηση και στην θεση που παίζει θα προτιμούσα τον αρσαβιν.
Α και οι πασες,σεντρες του σημερα ηταν ψιλοχαλια.

Τι να σου πω, εμενα μου φαινεται πολυ σωστος και χρησιμος ο Ραμσευ. Εχει και τεχνικη και μπαλιες βγαζει/ανοιγει παιχνιδι :-k

Εμένα μου αρέσει ο Ράμσευ αλλά σήμερα με εκνεύρισε.
Wilshere και Sagna αλλάζουν όλη την ομάδα όταν παίζουν. Ο δεύτερος θα φύγει σε ένα δύο χρόνια μαζί με τον Vermaelen σας το λέω από τώρα.
Τόσες ομάδες ψάχνουν τερματοφύλακα και ο Julio Cesar παίζει στην QPR.

Tον της Ιντερ???

Ναι και που να δεις τι επιασε

Γενικά Ιντερ και ιταλικό δεν αντέχω αλλά εγώ τον θυμάμαι σαν ότι καλύτερο τι χρονιά που το σήκωσε η Ιντερ. Μετά δεν ξέρω τι παίχτηκε και έφυγε αλλά εντύπωση μου κάνει που δεν πήγε σε πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Τρομερά αντανακλαστικά:!:

Σε περίπτωση που στραβώσει το ματς οι μόνες σοβαρές αλλαγές που έχουμε είναι Eisfeld και Giroud. Είπαμε βάλε αναπληρωματικούς αλλά όχι να έχεις 5 αμυντικογενείς στον πάγκο.

Μαρτίνεζ
Τζένκινσον, Κοσιελνύ, Τζουρού, Μικέλ
Φρίμπονγκ, Κοκιελέν
Γούολκοτ, Γκνάρμπι, Αρσάβιν
Σαμάκ

Μπεγιερίν, Ζιρού, Άισφελντ, Σι, Σκιλασί, Γεννάρης, Meade

[B]εντιτ[/B]
το φαγαμε

Τι εστι Γενναρης; :-k

Αμφιβαλλω αν ολοι αυτοι εχουν παιξει ποτε μαζι. Και, οκ, καλα ολα αυτα αλλα Σαμακ και Τζουρου; Που πας ρε Αρσεν;

Η αμυνα στο γκολ δεν υπηρχε.

Αγγλος με πατερα Κυπριο και μαμα Κινεζα. Δεξι μπακ κυριως. Μπορει και αμυντικο χαφ ή σεντερ μπακ αλλα ειναι κοντος. Είχε παιξει και περυσι καποια παιχνιδια.

και δευτερο

Ρε παιδια :expressionless:

Εδιτ: Λολ.

Χαχαχαχαχα,μλκα τι για τον πούτσο ομάδα.

Καποια μαλακισμενα παντως πρεπει να συνειδητοποιησουν που παιζουν και πως οταν τους δινονται ευκαιριες πρεπει να σκιζονται.

Μλκα,τραγωδία…

Είχαμε κάτι ψιλοευκαιρίες τώρα. Αλλά με αυτήν την ομάδα (και όχι μόνο φέτος) είσαι σίγουρος πως ακόμα και να ισοφαρίσεις μετά θα το ξαναφάς το γκολ.

Το εβαλε ο Walcott.

Φετος παντως, παρα την ασταθη αμυνα, μου εμπνεουν μια σιγουρια. Δηλαδη, πριν το ματς με την Norwich.

Δυνατά μπήκατε.:stuck_out_tongue:

Πεναλντυ ρε καριολη, μπροστα στα ματια σου.

Σταματησε τη φαση πιο πριν ο εποπτης για χερι του Σαμακ αλλα την ειχε παρει καθαρα με το κεφαλι.

[B]Εντιτ[/B] Πολυ τον παω τον Ζιρου κι ας εχει χασει αρκετα σε αλλα ματς.

Κι εγώ τον πάω πολύ τον Ζιρού…

Ερώτηση.Ήταν πέναλτι στην αρχή του ημιχρόνου για την Ρέντινγκ?Κατεβαίνει η μπάλα μέσα στην περιοχή και εξαφανίζεται από το πλάνο ο επιτιθέμενος. Δεν το είδα καλά, φάνηκε σαν να σπρώχνεται.