πρωτιά και τρελαίνομαι σου λεώ!!
ματσάρα σήμερα, γκολάρες, παιχνιδάρα από Ozil και όλη την παρέα.
ισοπαλίες Liverpool και United και τους αφήνουμε ακόμα πιο πίσω
πρωτιά και τρελαίνομαι σου λεώ!!
ματσάρα σήμερα, γκολάρες, παιχνιδάρα από Ozil και όλη την παρέα.
ισοπαλίες Liverpool και United και τους αφήνουμε ακόμα πιο πίσω
Στο μεγαλυτερο διαστημα του παιχνιδιου παιζαμε χαλια (θυμισε αγωνα με west brom). Οσες φορες ξυπνησαν μεσα στο παιχνιδι ειδαμε ωραια πραγματα, αλλα κριμα που ηταν λιγες συνολικα αυτες οι φορες.
νομίζω υπερβάλλεις
[SPOILER]ή απλά χάρηκα πάρα πολύ με τη νίκη και “είδα” άλλο ματς :p:p[/SPOILER]
Δεν υπερβαλλω καθολου, απο τα μισα του πρωτου ημιχρονου μεχρι και οταν φαγαμε γκολ δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε 2 πασες και μας επαιζαν σχεδον μονοτερμα. Το γκολακι φαινεται να τους ξυπνησε ωστοσο και ανεβηκαν εκτοτε.
δεν το ειδα το ματς αλλα γκολαρα το πρωτο. Απο το ριπλει φαινεται καλυτερα
Καλα ναι, το πρωτο γκολ ειναι απο τις πιο ομορφες συνεργασιες που εχω δει ποτε.
πάντα όταν βάζουν γκολ παίζουν παθητικά μετά μέχρι να τελιώσει το ημίχρονο.
8O8O8O8O8O8O8O8O8O8O
Τι ηταν τουτο;
Από τα καλύτερα γκολ που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Σκατά να φάτε. :evil:
καλά το πρώτο είναι άρρωστο γκολ. τι να πεις.
αλλά μην ξεχνάμε και τις πακετιές του Ramsey στο 4ο
Το τριτο ηταν του Ramsey, Μιχαλη. Και ναι, το εσταξε πολυ ομορφα ο τρελο-Ουαλος
Αλλα το πρωτο μπαινει στα highlights της σεζον και ευκολα.
Για ποιο λογο δεν αφησε να τελειωσει η επιθεση δεν ξερω. Ουτε γιατι εβγαζε καρτες σαν φυστικια (γενικοτερα).
Την αγκωνια ωστοσο την παραβλεπουμε με κιτρινη.
Οπως και να’χει, κακη εμφανιση στο πρωτο μερος, στο δευτερο σαφως καλυτεροι (και σε συγκριση με το πρωτο και σε συγκριση με την Μπορουσσια), ε αντεπιθεση-γκολ και τελος. Δεν πειραζει, παμε για payback στη Βεστφαλια.
Καθορλα βασικος.
Η ομάδα δεν με έχει πείσει καμία στιγμή φέτος για το αν μπορεί να κάνει κάτι μεγάλο…
Λυπηρό να λείπει ο Φλαμινί και να γίνεται τσίρκο το κέντρο.
Με την επιστροφή των τραυματισμένων ελπίζω σε κάτι καλύτερο και με προσθήκη αμυντικού χαφ και αναπληρωματικού επιθετικού βέβαια (δεν νοείται να περιμένεις από τον Μέντνερ να μπει αλλαγή και να κάνει έστω και κάτι, αφού το παιδί την έχει κόψει την μπάλα και δεν το ξέρει).
Και γιατί βασικός ο Ροζίτσκι?
Δύσκολη η πρόκριση
Αυτά…
ναι αυτος ο ροζιτσκυ ποτε θα φυγει πια?
Μόνο ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης μπορεί να απαντήσει σε αυτό.
Κατευθείαν στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα να πέφτει κράξιμο, λολ. Μια χαρά ο Ροζίτσκι όταν παίζει και γενικά όλοι μέχρι στιγμής προσφέρουν στην ομάδα.
Τουλάχιστον περιμένετε να περάσει η σειρά αγώνων με λίβερπουλ-τσελσι-γιουναιτεντ για να δούμε τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα, εδώ μετά από τόσο καιρό δείχνει μια σταθερότητα και επειδή έχασε σε μια αντεπίθεση και δεν της βγήκε το ματς δηλαδή έγινε ξαφνικά πάλι η αρσεναλ που δεν πάει για κάτι μεγάλο; Ντάξει, ελληνική νοοτροπία, αλλά είπαμε.
Δεν έχω ελληνική νοοτροπία, απλά θέλω να έχω νοοτροπία μεγάλης ομάδας όσον αφορά την Άρσεναλ διότι μεγάλωσα με Μπέρκαμπ, Πιρες, Ανρι κτλ και ζητάω πίσω ότι μου πήραν.- [-X
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ! αφού δεν στρίβει το παλικάρι…
η τωρινή ομάδα είναι η κορυφαία που πάει να φτιάξει μετά το αήττητο πρωτάθλημα του '04. Και ο Μερτεζάκερ με τον Κοσιελνί είναι ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο και σταθερότατο. Επειδή έγινε ένα στραβό αποτέλεσμα μετά από 12 συνεχή ματς με νίκες και καλή μπάλα (οκ και μια ισοπαλία με WBA), να βγάλει τον μερτεζάκερ και τον ροζίτσκι; Ο Ράμσει, ο κορυφαίος παίκτης της φετινής άρσεναλ μέχρι τώρα στο πρώτο γκολ έκανε μαλακία. Να τον βγάλει και να τον παραγκωνίσει;
Είπαμε, να περάσει τα ματς με λιβρπουλ-τσελσι-μαρκετινγκ γιουναιτεντ και μετά ας κριθεί για το πού είναι ικανή να φτάσει. Και τον Ζιρού τον έβριζαν μερικοί και τον Φλαμινί κτλ κτλ και αποδεικνύονται διαρκώς άμπαλοι.