Arsenal

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν έχω δει μπάλα από την Αρσεναλ φέτος (εκτός από κάποια πολύ μικρά διαστήματα)
Να με “παίζει” η Σαντερλαντ με βασικό τον Μαυρια που χτυπα και τα κόρνερ δεν το δέχομαι, όπως και το να με κλείνει η Νοριτς μεσα στο Εμιρατς για παραπάνω από ενα μισάωρο… και άλλα πολλά. Έχουν πονέσει τα μάτια μας ουκ ολίγες φορές φέτος.
Όταν θα τσουλήσει το τόπι θα χειροκροτήσω.
Δεν είμαι Μαντσ. Γιουν. και Τσελσι να ζητάω με αποτελέσματα κούπες, είμαι Αρσεναλ και ζητάω μπαλάρα και έστω μια κούπα για αρχή.

Ας πω δυο λογια πιο ψυχραιμα (ουδεποτε εκραξα παντως), μιας και καταλαγιασε καπως η χθεσινη απογοητευση.

Για αρχη, δεν εχουμε δικαιωμα (ακομα) να θαβουμε την ομαδα, τοσο καλο ξεκινημα σε σεζον ειχαμε πιθανως να δουμε απο το 04 οπως λεει και ο Dying.

Το αμυντικο διδυμο ακομα δεν μου γεμιζει το ματι αλλα οφειλω να ομολογησω πως συγκριτικα με περσυ (τουλαχιστον) εχουν δεσει, κυριως στην μεταξυ τους συνεννοοηση. Σιγουρα ομως θα ηθελα ενα ακομη στοπερ που να εμπνεει περισσοτερο φοβο/κυρος στους αντιπαλους επιθετικους.

Ο Φλαμινι ΠΡΕΠΕΙ να επιστρεψει το συντομοτερο, ισως ο πιο σημαντικος συνδετικος κρικος αμυνας-κεντρου συν οτι πρεσσαρει σαν σκυλι.

Ο Ροζιτσκι δυστυχως δεν ειναι αυτος που ηταν και ειμαι απο τους πρωτους που το υποστηριζουν αυτο. Πλεον, ειναι οτι πρεπει για αλλαγη στο 60. Δινει ανασες στους βασικους, εχει εμπειρια και ενιοτε θα κανει το κατι παραπανω. Αλλα βασικος, δεν.

Ωστοσο χθες, μαζι με Αρτετα και Καθορλα ηταν απο τους διακριθεντες.

Τελος, ανεκαθεν εκραζα Μπεντνερ. Ταγαρι ολκης, δεν ξερω γιατι τον κραταει ακομα ο Αρσεν. Ουτε για την Port Vale δεν κανει. Επειγοντως ενας δευτερος κλασσικος φορ για να πλαισιωνει/αντικαθιστα τον Ζιρου (καρδουλες).

Αυτα. Δεν πτοουμαστε. Παμε να βγαλουμε τον καημο μας στην Crystal Palace και υστερα συγκεντρωμενοι με Liverpool.

Εδιτ: Υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσα με Nodi. Βασικα συμφωνω, απο την Arsenal σχεδον “απαιτω” μπαλαρα. Αλλα προσωπικα, δεν θα ελεγα οχι σε μια κουπα φετος ακομα και χωρις πολυ καλο ποδοσφαιρο. Οπως εχω ξαναγραψει, θεωρω πως φετος παιζουμε καπως ανισα. Εχουμε αρκετα νεκρα διαστηματα παθητικου ποδοσφαιρου μεν αλλα απο την αλλη θα υπαρχουν σιγουρα και διαστηματα που ξυπνανε στο γηπεδο και παιζουν ομορφα.

εγώ επειδή είμαι αρσεναλ θέλω το πρωτάθλημα και με καλή μπάλα κατά διαστήματα (αν όχι, πάλι το πρωτάθλημα προτιμώ). Από κει και πέρα, 8-9 χρόνια χωρίς τίτλο και με καλή μπάλα δε θα τα θυμάται κανείς (εκτός από μας που υποστηρίζουμε αρσεναλ). Και τι σημαίνει η Σάντερλαντ του Μαυρία. Η Σιτυ με το 5απλάσιο μπάτζετ από μας, έχασε από κάτι Κάρντιφς και η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κερδίσει την (πολύ καλή παρεπιπτόντως) Σαουθάμπτον.Και θέλει και πέναλτι μούφα με την Κρύσταλ Πάλας. Για premier league μιλάμε, όχι για football league 2 και αεκάκια.

Να σου θυμίσω οτι μέχρι πέρσι με τις σάντερλαντ του Μαυρία και του κάθε Μαυρία και τις Σουόνσι, ότι έτρωγες γκολ για πλάκα και πέρναγε από το emirates ο καθένας. Άσχετα αν η ομάδα έδεσε όταν είχε πλέον φτάσει καμιά 20αριά βαθμούς από την μαρκετινγκ γιουν. Βιάζεστε πολύ γενικά να κρίνετε, ενώ ακόμα δεν έχουμε παίξει με τους σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου (αν τέλος πάντων θεωρήσουμε την αρσεναλάρα μας από τα φαβορί).

Για να νικησεις τη Λιβερπουλ απλα πρεπει να υπαρχεις μεσα στο γηπεδο

Μια χαρά τα λέει ο dying_freedom.

Άσε που και τα προηγούμενα χρόνια στις πρώτες αγωνιστικές μαύρα χάλια ήταν η Άρσεναλ, έμενε 15 βαθμούς πίσως και μετά θυμόταν “να κρύψει το τόπι”, σαν την ΑΕΚ του Ντούσαν το 02/03.

Αυτή η ομάδα χρόνια τώρα χάνει τον ένα παιχταρά μετά τον άλλον, που ζητάνε να φύγουν επειδή βλέπουν πως κούπα δε θα σηκώσουν ποτέ.

Οπότε σωστό το point, ας δούμε τι θα κάνει στην τριπλέτα των ντέρμπι κι αν έχει χαρακτήρα και μετά ξαναμιλάμε.

Για να δωσει κοκκινη δεν θα πρεπει να μπορει κι ο αλλος να βαλει γκολ; Εδω την ειχε ο Σαμακ. Ποιες οι πιθανοτητες;

Τα ιδιαααα ο ζιρου

:lol::lol:

Δυσκολα τα πραγματα σημερα. Ειδικα αν παρουμε δεδομενο οτι ειναι φουλ φορμαρισμενη η Τσελσυ και εμεις κλασσικα θα παιξουμε με ρεζερβες. Θελω να δω πως θα εμφανιστουν τα πιτσιρικια παντως, μεγαλη απορια.

Ανυπομονω!

Νομίζω θα είναι εκτός flamini και arteta:-s

Ποιός τα λέει αυτά μωρέ.
Αφού δεν έχετε δει Τσέλσι τελευταία, τι προσπαθείτε να βγάλετε συμπεράσματα από τα αποτελέσματα;
Τι, επειδή έχει συνεχόμενες νίκες;
Επειδή έριξε τριάρα στη Σάλκε (που παραλίγο να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ);
Ή μήπως επειδή πήρε τη Σίτι χάρη στο ευγενέστατο δωράκι της άμυνας της τελευταίας στο ενενηνταφεύγα;
ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει δείξει προς το παρόν η Τσέλσι. Μόνο αποτελεσματικότητα.

Άσε που κι αυτή με δευτεροτρίτα θα κατέβει.
Οπότε αν περάσετε σήμερα, ε, καλύτερα να μην το κάνετε και πολύ θέμα. :p:roll:

γέρο, πως παει ο τόρρες φέτος?

Μάλλον καλύτερος από ποτέ όσο είναι στην Τσέλσι. Αλλά αν ήταν ο Φερνάντο οποιουδήποτε είδους βαρόμετρο για την ομάδα, ζήτω που καήκαμε θα ήταν η φάση.

τα λιγκ καπ ειναι για τη μαντζεστερ. Εμεις κοιταμε πρωταθλημα. [COLOR=“White”]λολ[/COLOR]

Αρχισαμε τις δικαιολογιες απο τωρα;

Ποιές δικαιολογίες ρε Κωστάκη…

Αν εσύ καίγεσαι για το CAPITAL ONE CUP… ΟΚ, δεν μπορώ να πω ότι σε αδικώ, είσαι και κοντά στα δέκα χρόνια ξηρασίας.

Τι το αναφέρεις όμως σε κάποιον που τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στο πρωτάθλημα και στο Champions League;

[SPOILER]Φυσικά, δε λέω ότι είμαι σίγουρος ότι θα τα πάρω. Αλλά δε θα τα βάψω και μαύρα αν με πετάξεις έξω από το CAPITAL ONE CUP (σοβαρά, για πρόφερέ το και μόνος σου μια-δυο φορές)…[/SPOILER]

Μη τα παιρνεις ολα σοβαρα ντε, πρεπει να βαλω φατσουλα για να γινω κατανοητος; Λιγο θεμιτο πειραγμα πριν το ντερμπυ ειπα να κανω. Γιατι ουτε εγω καιγομαι για το Καπιταλ Καπ αλλα το ντερμπυ παραμενει ντερμπυ.

Στα του αγωνα, εκνευριστικοι Τζενκινσον και Μπεντνερ (κλασσικα). Σανια και Ζιρου σωποδηποτε μεσα. Κατα τ’αλλα, δηλωνω ικανοποιημενος, παιζουμε καλυτερα και με καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας, εχουν λειψει οι μεγαλες ευκαιριες αλλα δεν εχει κριθει τιποτα.

TI KANEI O BENDTNER;;;Ποσο άμπαλος!!!

Παρομοίως, βασικά… :slight_smile:

πεσανε στην παγιδα μας και τωρα θα εχουν περισσοτερα ματς ενω εμεις θα καλπαζουμε προς τον τιτλο