Πλασματικο αποτελεσμα, αναμενουμε το σοβαρο ματς στο πρωταθλημα. Οπου σοβαρο, με την κανονικη ομαδα και οχι κατι Μπεντνερ, Τζενκινσον, Φαμπιανσκι κτλ μεσα. Αναξιοι παικτες, ουτε για Σουπερ Λιγκ δεν κανουν.
Συν αυτο που λεει ο JTN.
Πλασματικο αποτελεσμα, αναμενουμε το σοβαρο ματς στο πρωταθλημα. Οπου σοβαρο, με την κανονικη ομαδα και οχι κατι Μπεντνερ, Τζενκινσον, Φαμπιανσκι κτλ μεσα. Αναξιοι παικτες, ουτε για Σουπερ Λιγκ δεν κανουν.
Συν αυτο που λεει ο JTN.
Επαγγελματική ήττα με λίγα λόγια δηλαδή μας λέτε.
Ε; :-s
Εννοώ ότι γενικά είναι οξύμωρο να υπονοείς ότι δεν σε απασχολεί το σημερινό ματς, τη στιγμή που ο προπονητής σου έχει άλλη άποψη και το έδειξε στις αλλαγές.
^ Σε σχέση μ’ αυτό, η μόνη μπινιά ήταν ότι παίξανε αυτοί που είναι τα δεύτερα [U]κατά τη γνώμη του Ζοζέ.[/U] Μεταξύ άλλων κι ο Μάτα που έβαλε το δεύτερο. :lol:
Σαφως και με απασχολει, ηθελα την νικη εννοειται. Απλα μικρο το κακο το να αποκλειστουμε απο το Καπιταλ Καπ, νομιζω ουτε ειναι προτεραιοτητα του Αρσεν/της ομαδας.
Δεν ξερω την ομαδα σας φετος, αλλα οκ, κατα βαση με βασικους παιζατε νομιζω. Αν οχι, διορθωσε με, σιγουρα ειχατε και καποιες καβατζες αλλα εδω παιζει ρολο και το βαθος μιας ομαδας και σημερα ειχατε περισσοτερο, γιατι εσεις ειχατε για δευτερο τον Ματα (δεν ξερω γιατι βεβαια θεωρει δευτερατζα/αλλαγη τετοιο παικτη ο Μουρινιο) και εμεις τον Ρυο (οπου παλεψε οσο μπορουσε, δεν καταλογιζω κατι στο παιδι). Βεβαια αν επεστρεφαν ολοι οι τραυματιες μας θα μιλουσαμε με αλλα δεδομενα. Αλλα με “αν” δεν γινεται δουλεια.
Απο εμάς λείπαν οι Cech, Hazard, Oscar, Torres, Lampard κατά βάση και Terry, Cahill κατ’ επέκταση σύμφωνα με τις τελευταίες αγωνιστικές + CL. Γενικά ισχύει ότι είναι πολλές οι επιλογές του Μου φέτος και φαίνεται να έστησε μία πολύ αποτελεσματική δεύτερη σήμερα.
Καλά, σε σας θα παίζανε βασικοί όλοι.
Φέτος έχουμε τέτοιο βάθος σαν ομάδα που ΟΤΑΝ φορμαριστούμε (ΚΩΣΤΑΚΗ) μπορούμε να πάμε τρένο παντού.
Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αυτό.
Κάποια στιγμή θέλουμε να δούμε και λίγη μπάλα.
Δηλαδή γράκχε αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου με τον θεσμό είναι ότι έχει μέσα τη λέξη CAPITAL.
Ως πότε πια θα μας τα πρήζετε εσείς οι ΚΚΕ-δες?
Να το ονομάσουμε DEMOCRATIC CENTRALIST CUP άμα είναι να δούμε αν θα σε καίει!
Υπάρχει και καλύτερη λύση (για να κάνουμε κι εκείνο το ρημάδι το μέτωπο). Να το πούμε DIRECT DEMOCRACY CUP :!:
Μα τότε θα το σιχαίνεσαι παραπάνω κι απ’ το CAPITAL :!:
Δε βαριέσαι, θα καβλώνετε τουλάχιστον οι υπόλοιποι
1-0 στο 20’. να δούμε αν θα κρατήσουμε.
έχει κάποιος να μου δώσει κανένα καλό λινκ? μέχρι και το ρώσικο στο σοπκαστ μου κάνει νερά σήμερα γαμώ την τύχη μου!
Ο Ροζιτσκυ εχει ξανανιωσει στους τελευταιους αγωνες ή μου φαινεται;
Μηχανακι σημερα στο κεντρο, καλυπτε χωρους και μοιραζε παιχνιδι διαρκως.
Ο Ραμσεϋ το βιολι του.
Παρα πολυ σημαντικη νικη, μονοι στην κορυφη. Η αμυνα παραμενει αμφιβολης αποτελεσματικοτητας αλλα τα καταφερνουμε μεχρι στιγμης (και Σεζνυ επισης που κανει πολυ καλη χρονια).
Παμε με τσαμπουκα στην Γερμανια τωρα, χωρις φοβο και για να παρουμε το αιμα μας πισω. Πιστευω οτι τουλαχιστον η ισοπαλια ειναι εφικτη.
5 βαθμους απο τον δευτερο και νικησαμε τον title contender
ο ροζιτσκι στα πρωτα λεπτα δεν μου αρεζε και οταν ο ροσιτσκι ειναι κακος ειναι πολυ κακος. Μετα ανεβηκε χωρις να τον ξεχωρισω ομως σε σχεση με αλλους.
Επιθετικα μου αρεσαν αρκετοι αυτοματισμοι που ειχαμε σημερα. Ο Ζιρου <3 ειχε λιγο γκινια αλλα μου αρεσε εκει στο 80 πως την αφησε για τον οζιλ υπεροχα.
Η λιβερπουλ δεν ξερω που πηγαινε με το 3-5-2 στο πρωτο ημιχρονο. Αν ειχαμε εναν Γουολκοτ ή εναν Οξ, θα μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα αλλα αναγκαστικα εβγαινε πλαγια μονος του ο ροζιτσκι. Ο Σισοκο πετουσε χαρταετο. Γενικα η Λιβερπουλ μονο Σουαρεζ-Σταριτζ ειχε (και) σημερα αλλα και μονοι τους απειλησαν σημαντικα. Ηταν και η φαση που την διεκοψε ο διαιτητης. Αν και δεν ξερω. Με τα κοκκινα γυαλια μου πιστευω δεν θα εφτανε η μπαλα μεχρι τον Χεντερσον(;).
Μολις συντονιστηκα, τι εχασα απο το πρωτο ημιχρονο;
Τιποτα απολυτως
Την Dortmund να μας παίζει ωραία
Ramsey :p:p
ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ!
Αντε γεια.