Την Ρεαλ και την Μπαρτσα τις ρωτησε;;;;
ζιρού <3
αλλά έπρεπε να μπει το δοκάρι του ράμσευ ή του γουίλσερ
Το αυτο. Θα ηταν στα highlights για φετος και τα δυο.
Ο Φλαμινι που ειναι; Ξανατραυματιστηκε;
Υ.Σ. Το γκολ του αγαπουλη ηταν πολυ αστειο και εγινε ακομα πιο αστειο με τα νευρα του τερματοφυλακα.
για φλαμινι δεν ξερω αλλα στον παγκο ειναι ο γουολκοτ
Έκλασα στο γέλιο πάλι. Τι παίρνει;
Γνωριζω για Walcott, αντε να ερθει και ο Podolski να ειμαστε πληρεις. Εχω απορια να δω τι εντεκαδα θα κατεβασει ο Βενγκερ με φουλ ροστερ, ποιος θα κατσει στον παγκο.
Ο Gibbs που ειναι?!?!?
Επισης, θα προτιμουσα Καθορλα μεσα αντι Ροζιτσκυ αλλα οκ, οψομεθα.
Ειναι εμφανες πλεον οτι τους κοροιδευουμε τους υπολοιπους στο νησι
[SPOILER]Bendtner και Jenkinson βασικοί :papas:[-o<[/SPOILER]
edit: παικταρα
Μου φαίνεται ή ο Monreal είναι καλύτερος απ’τον Gibbs(επιθετικά τουλάχιστον);
Ο Μονρεαλ ειναι πολυτιμος γιατι κανει την δουλεια του και με το παραπανω και μπορει να χρησιμοποιηθει και κεντρο για να συμπληρωσει τον Γκιμπς (νομιζω τουλαχιστον οτι το εχει κανει αυτο ο Αρσεν).
Δεν το ειδα σημερα, πως παιξαμε;
Πολύ καλά,τους μηδενίσαμε
πειστική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που έριξε 3 μπαλάκια στη λίβερπουλ.
Νίκες στα εντός με έβερτον και τσέλσι και ένα χ με shitty και μπαίνουν γερές βάσεις για την μεγάλη επιστροφή εκεί που πρέπει.
Στα χαφ παιδιά γίνονται θαύματα από την ομάδα.
Μονο περηφανια.
Ξενερωσα με το Χ οπως ηρθε, αλλα δεν πειραζει, συνεχιζουμε…
Εμπιστοσυνη και συνεχιζουμε σε ιδιους ρυθμους.
Υ.Σ. Κριμα κι αδικο που δεν μπηκε αυτο το τελευταιο του Ζιρου, πηγαινε για γκολ της χρονιας.
Οχι και γκολ της χρονιας. Μη ξεχναμε τα του Σουαρεζ την προηγουμενη αγωνιστικη και κυριως του Wilshere με την Νοριτς. Γενικα παντως εγω ειμαι πολυ ηρεμος οταν βλεπω αγωνες αλλα στο δοκαρι εβγαλα μια αδελφιστικη φωνουλα.
Κριμα. Αξιζαμε την νικη. Ακομα και στο πρωτο που πατουσε καλυτερα η Εβερτον και πηγαινε πρωτη στην μπαλα δεν ειχε φαση ενω εμεις δυο τετ α τετ.
Πληρωσαμε την αδιαφορια μας, ευτυχως οχι πολυ ακριβα. Τωρα πως παει; Κληρωση οι πρωτοι με τους δευτερους;
Μπαγερν, Ρεαλ, Ατλετικο, Μπαρτσα, Ατλετικο ή Παρι
Εγραψες δυο φορες την Ατλετικο. Αν προτιμουσα καποια θα ηταν πρωτα Παρι η οποια ουτε φετος με εχει πεσει και μετα Ατλετικο που θεωρω πως σαν συνολο ειναι πολυ επικινδυνη. Ε απο τις υπολοιπες οτι και να κατσει ειναι δυσκολο αλλα νομιζω πως θα πεσουμε δυσκολα
Με οποιον κ να πεσει η Αρσεναλ θα γινει σκηνικο οπου θα χασει 1-0 εκτος, θα φαει γκολ εντος κ στο 2ο ημιχρονο θα κανει το 2-1 με ηρωικες προσπαθειες κ θα χασει μαγικες ευκαιριες για το 3-1 κ την προκριση. Και την επομενη μερα πρωτοσελιδα “κριμα” και “ηταν τοσο κοντα” κλπ.
Γιατι μιλαμε για την Αρσεναλ. Το αιμα του λουζερ κυλαει στις φλεβες απο εκεινο το πρωι που πηγε ο Βιειρα στη Γιουβεντους.
Νευρα.
Πολλη κουραση, πολυ κακη αμυνα, στο μεγαλυτερο τμημα του αγωνα δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε δυο πασες.
Απαραδεκτη εμφανιση. Παμε για νικη με τους αλλους αχωνευτους τωρα.