Arsenal

…εγωισμοί[-X
:):!:

Το σημερινό ήταν για όσους δεν καταλαβαίνουν πως αγωνιστικά (τι μπάλα παίζουμε) δεν βλεπόμαστε … παρόλο που η ήττα ήταν αναμενόμενη…
Μπράβο Βενγκέρ αγόρι μου βάλε Γκνάμπρι και Μπεντνερ αλλαγή! ότιναναι!
Βαριά ήττα από κάθε άποψη…

Ο Εζίλ πρέπει να ξεκουραστεί, ο Ζιρού είναι σε πολύ κακή φόρμα, τον Κοσιελί ίσως τον έχει πάρει από κάτω από το Ουκρανία - Γαλλία και μετά…
Επειγόντως μεταγραφές και περαιτέρω ξεκαθάρισμα στην ομάδα αν και μέχρι τότε κάντε προσευχές να μην έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην βαθμολογία λόγω του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου προγράμματος της PL!

:!: Υ.Γ. Πάρτε τα περιβραχιόνια από Βερμάλεν και Αρτέτα στην ομάδα πρέπει να μπει τάξη πρέπει να βρει έναν ηγέτη… Ξέρω γω, δώστε το στον Ματζαφλάρεν μόνιμα ίσως να είναι ο πιο σταθερός φέτος (παίρνω πίσω ότι του έχω σούρει όπως και σε Ραμσει στο παρελθόν)

Υ.Γ.2. Έχουμε πολύ κακό πρόγραμμα εδώ και καιρό… Γαμημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα…

Καλο θα μας κανει αυτο το μινι διαλειμμα μεχρι την αλλη Δευτερα.

Διαφωνω Nodi, θεωρω πως με τον καιρο δενει η ομαδα και συνολικα παιζει πιο ωραιο ποδοσφαιρο απο οτι στην αρχη.

Οσον αφορα τις αλλαγες, απαραδεκτες, ισχυει. Καλο ξεσκαρταρισμα τον Γεναρη, σιγουρα δευτερο κλασσικο φορ γιατι με τον Μπεντνερ για αλλαγη δεν πας πουθενα και βλεπουμε. Να κρατησουμε κορυφη για τον πρωτο γυρο πρεπει τωρα, εφικτο θαρρω.

Απλα το πρωτο σχολιο :’’’)

δεν υποστηρίζω Ελληνικές ομάδες(μονο την Εθνική ) εδώ και χρόνια μονο Άρσεναλ γιατί μου άρεσει το ποδόσφαιρο που παίζει
Ειδα το μάτς με την σίτι κρίμα που χάσαμε αλλά φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ειναι ευκαιρια

" Δεν την θελει " με τιποτα την Αρσεναλ. Μα να κληρωθει με την Bayern ;

Θα περάσουμε φιλε μου

Παιξτο στο Pro, γιατι στην πραγματικοτητα δεν το κοβω…

…μόνο η Άρσεναλ, μπορεί να κάνει ζημιά στην Μπάγερν:):!:

Δεν το βλεπω, πιστευω οτι δεν θα ζοριστει καν η Μπαγερν.

θα γινει ακριβως αυτο που ειπα σε λιγο παλιοτερο ποστ, με την αρσεναλ να κυνηγαει το μεγαλο γκολ της προκρισης κ να χανει 4 τετ α τετ στα τελευταια λεπτα κ να αποκλειεται στις λεπτομερειες στο παραλιγο.

Ειδικά με αυτή την κλήρωση ετσι το βλέπω και εγω να γίνεται.

Δεν με χαλασε το Χ απαραιτητα, πολυ αγχος και απο τους δυο στο ματς, πολυ δυναμη και ξυλο.

Υ.Σ. Και πολυ κακη διαιτησια.

ο dean γενικα δεν μας παει μια

εγω περιμενω ακομα μηπως κανει καμια αλλαγη ο βεγκερ

Καλα ναι, απορησα λιγο με αυτο. Ο Ραμσευ ειδικα θα μπορουσε να φυγει απο το ημιχρονο, ισως και η χειροτερη του εμφανιση φετος. Λαθη πολλα, σε αρκετες φασεις δεν μπορουσε να σπρωξει το παιχνιδι, λιγες πρωτοβουλιες.

βάλτο ρε Giroud γαμώτοχριστόκαιτημπαναγία να το σχολάσεις το ματσάκι!!

βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Wenger πάντως. ξεκούρασε παίκτες και έβαλε φρέσκους για να έχουν τρεξίματα.

νίκη με Newcastle την Κυριακή και ξανά κορυφή.

O Giroud ακομα δε το πιστευει.
Δυνατο το ματς και η Τσελσι επαιξε πολυ σκληρα.
Το πεναλτυ ηταν, επισης.

Πρωτα εχουμε West Ham την Πεμπτη. Βαρεμενοι Αγγλοι.

ναι ρε! με μπέρδεψε το πρόγραμμα του skysports που είδα μετά τη λήξη του ματς που δεν έδειχνε το ματς με την West Ham