Τι τραγική μπάλα θεέ μου…
Βρε ναι, δεν αντιλέγω. Κάτσε να το πάρουμε και άσε την μπάλα που παίζουμε! Φαντάζεσαι να είχαμε και τον αποκλεισμό από πάνω?
Επιτέλους μία καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Ωραία και τα 3 γκολ μας. Το 2ο σίγουρα το βάζει ο Ζιρού?
Α ρε Άρον, πόσο μας έλειψες. Έτσι σας θέλω μέχρι τον τελικό!
Τελικά μόνο εμείς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τη Utd
στις μαλακίες πρώτοι είμαστε…
Χαχα, ρε τους μαλάκες! Άντε, να μπαίνουμε και σε κλίμα τελικού σιγά σιγά.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Ω ρε μάνα μου, τι ήταν αυτό σήμερα! Στο 0-2 πήγα να βάλω τα κλάματα. Φοβερός τελικός και αξίζαμε το τρόπαιο πέρα για πέρα.
Ιστορική μέρα:p
Μπάβο, σε μία μέρα χαράς για τον σύλλογο, μπήκες να γράψεις αυτήν την μπούρδα. Για αυτό όσο η ομάδα ήταν πρώτη για 4 μήνες γράφατε όλοι στο θρεντ, ενώ όταν ήρθαν οι πρώτες σφαλιάρες εξαφανιστήκατε. Το σχόλιο αυτό, νομίζω ότι το είχες έτοιμο εκ των προτέρων. Καλύπτει και τις 2 περιπτώσεις.
Βασικά δεν το έγραψα ειρωνικά
Ε οκ τότε. Μπορούσες να γράψεις και τίποτα παραπάνω για τον αγώνα, ας πούμε. Για την γκολάρα του Ράμσει στο τέλος πχ. Τελοσπάντων, το χθεσινό παραμένει επιτυχία (θυμήσου τι έπαθε η Σίτι πέρυσι), ανεξαρτήτως του αποτυχημένου δεύτερου γύρου. Μακάρι να γλυκαθούν εκεί στην διοίκηση και να δώσουν χρήμα (χλωμό βέβαια, αν και η ομάδα φέτος θα το χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά). Α, και το γεγονός ότι πλέον είμαστε πρώτοι σε κατακτήσεις κυπέλλων (11, όσα και η United) είναι σημαντικό.
Ναι γενικά δεν μ’αρεσέσει να γράφω πολλά αλλά πραγματικά χάρηκα πολύ εχθές γιατί παρά το κάκιστο ξεκίνημα η ομάδα το ήθελε πολύ.
Φοβάμαι για την συνέχεια αλλά ας το αφήσουμε αυτό.
Μπράβο στην Άρσεναλ για το κύπελο. Καθόλου εύκολο να γυρίσεις τέτοιο ματς μετά από αυτό το σοκ στο 9’. Αλλά κ εσείς ρε αθεόφοβοι παρέλαση για FA cup; :lol:
Αφού είμαστε στερημένοι!
Ε για τι άλλο να κάνουν παρέλαση!
Αφού για πρωτάθλημα και Champions League το Λονδίνο έχει Άλλη Ομάδα να παρελαύνει. Τι να την κάνει την Άρσεναλ :!:
Ειδικα για πρωταθλημα, αν φτασετε τα πεντε (5) θα πρεπει να γινει παρελαση σε ολο το νησι :!:
Χεχε. Άρα να ετοιμάζεται σύντομα για παρέλαση το Νησί :!:
Τι τα θες ρε σπόρε… εγώ μπορεί να έχω “μόνο” τέσσερα, αλλά ξέρεις ε, τα περισσότερα τα έχω δει, τα θυμάμαι. Δεν μπήκα στη wikipedia να διαβάσω πόσα και πότε, “α, τόσα μέχρι το '98, μμμ, καλή φάση”. Ενώ εσύ ας πούμε την τελευταία φορά που το πήρε η Άρσεναλ, αν δεν κάνω λάθος δεν είχες ακόμα τρίχες στη μούρη. Ε, τώρα που το μούσι σου έχει γίνει ένα μέτρο, πήρες ένα κύπελλο. Στον επόμενο τίτλο λογικά θα έχεις γενειάδα σαν του σοφού δασκάλου στο Kill Bill :!:
Αήττητο πρωτάθλημα μόνο εμείς :!:
Την προηγουμενη δεκαετια εχουμε παρει 2 πρωταθληματα. Αυτα ειναι τα μισα απο οσα εχετε κερδισει εσεις συνολικα. Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
Υ.Σ. Τουλαχιστον εγω εχω γενειαδα φλωρε Μανο :!: