Arsenal

Εκείνη τη χρονιά την ήττα την κάνατε [B][U]εκεί που έπρεπε και από την ομάδα που έπρεπε[/U][/B] :!:

Είναι γεγονός :razz: Πιο νωρίς θα το ξαναπάρει η Λίβερπουλ παρά εσύ :!:

Υ.Γ.: Speaking of geneiada, μήπως να κουρέψεις το μαλλί και να γίνεις και με τη βούλα στονερομουσάτος, αντί να μας το παίζεις ΜΕΤΑΛΛΟ;

Και με τον διαιτητή που έπρεπε.

Πληρώθηκαν όλα όμως με το παστέλι του Ινιέστα 5 χρόνια αργότερα :!:

???

Διαιτησία; :-k

Ε, ούτε που θυμάμαι το ματς προφανώς (πέρα από το σκορ), αλλά ως γνωστόν ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ :!:

:lol: :lol: :lol:

Κορυφαίο ποστ, μου φτιαξες τη μέρα (κι άλλο).

Για πειτε γνωμες…

Παιχτάρα,απλά παίζει κυρίως στα ακρα και δεν βλέπω ο βεγκερ να παίρνει άλλον στρικερ

Πολύ καλή μεταγραφή. Ίσως να μη χρειαστεί να πάρει άλλο επιθετικό, αν έχει σκεφτεί να παίξει επιθετικό δίδυμο με τον Ζιρού, ο οποίος είναι πολύ καλύτερος με παρέα.

Έντιτ: Άμα πάρει και αμυντικό χαφ (Κεντίρα?), λογικά θα πάει πολύ καλά.

Σούπερ μεταγραφή, σε θέση που την είχαμε μεγάλη ανάγκη. Ούτε εγώ βλέπω να παίρνουμε άλλον επιθετικό. Λογικά θα πάμε με Ζιρού, Σανόγκο (και Αλέξις σε κάποια παιχνίδια) στην κορυφή και Ποντόλσκι, Θίο, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν και Αλέξις στα άκρα. Προέχουν κινήσεις σε άλλες θέσεις. 1 με 2 στόπερ για back up, δεύτερος τερματοφύλακας και αμυντικό χαφ. Για δεξί μπακ μάλλον έχει κλείσει ο Ντεμπισί.

πολύ καλή κίνηση ο Alexis. οπωσδήποτε αμυντικό χαφ να δέσει το κέντρο.

ωραίες και οι καινούριες φανέλες (αν και γενικά προτιμώ τη nike)

Τσεκαρετε το νεο κιτ με εντυπωσιακο βιντεο.
Μολις μας το στειλανε :wink:

Ο πρώτος τερματοφύλακας δηλαδή είναι καλός;

Μια χαρά είναι ο Σέζνι και πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά.

απλά δεν υπάρχει 2ος:p

αρχιζει να ξοδευει λεφτα ο Βενγκερ ;

Ανακοινώθηκε και ο Ντεμπισί. Επιτέλους, δεν περιμένουμε το τέλος των μεταγραφών για να κλείσουμε παίκτες και πρώτη φορά φαίνεται να υπάρχει σωστό πλάνο.

Σανόγκο 3 γκολ μέσα σε μισή ώρα! Έβαλε και ο Κάμπελ ένα ωραίο γκολάκι, αλλά είναι φανερό πως παίζει με πολύ άγχος για να μην τον δώσουμε πάλι δανεικό. Ημίχρονο και 4-0 την Μπενφίκα, ακόμα και σε φιλικό, δύσκολα το βλέπεις. Το δείχνει ο OTE tv.

Έτσι σας θέλω μανάρια μου, να παίρνετε pre-season θάρρος ενόψει (και) των φετινών τεσσαροπενταροεξάρων.

Πρόσεχε Ζοζέ, μπορεί να εκπλαγείς φέτος. Αν μη τι άλλο, ο Αρσέν χρωστάει την πρώτη του νίκη.