Αγόρι μου, όσο ο Αρσέν είναι στο πάγκο των νεροπιστολιέρηδων, είμαι ήσυχος, ξέρω ότι θα σας έχω από κάτω στη βαθμολογία και πελάτες στα μεταξύ μας. Όταν φύγει θα αρχίσω να ανησυχώ - αν πάρετε προπονητή με αρχίδια μάλλον θα χρειαστεί να παίζουμε κιόλας για να σας κερδίζουμε, όχι σαν πέρυσι μ’ εκείνη τη χαλαρή προπονησούλα στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Γράκχε μη γίνεσαι γραφικός. Ο Βενγκέρ είναι τεράστιος προπονητής και ακόμα καλύτερος μάνατζερ αν δεις τις αγοραπωλησίες που έχει κάνει στη θητεία του στην Άρσεναλ (η πώληση του… Ανελκά στη Ρεάλ σε τίμημα ρεκόρ για την εποχή τότε τα λέει όλα!).
Το λάθος του είναι πως βασίστηκε πολύ τα προηγούμενα χρόνια σε πιτσιρικάδες που δεν είχαν παραστάσεις και με τις πολλές αλλαγές η Άρσεναλ δεν κατάφερνε να αποκτήσει έναν σταθερό κορμό. Φαίνεται να προσπαθεί να το διορθώσει αυτό με μεταγραφές σαν του Οζιλ και του Σάντσεζ.
Και έτσι και αλλιώς η Άρσεναλ έχει ελαφρύτερη φανέλλα σε σχέση με Man Utd, και Liverpool.
Αρχηγέ, ηρέμησε. Αν θες να γίνω και εγώ εριστικός, το κάνω με μεγάλη μου ευκολία. Πριν έρθει ο Ρώσος είχες 1 πρωτάθλημα, 3 κύπελλα και φυσικά κανένα τσου-λου (αυτό πονάει που το έχεις πλέον, δεν το κρύβω). Τα ανίστοιχα νούμερα της Άρσεναλ τα γνωρίζεις πιστεύω. Αν κρίνω από την ηλικία σου, δεν έγινες Τσέλσι για τον Ρώσο, οπότε δεν χρειάζονται αυτά.
Αράξτε…πήραμε τον Αλέξη, έρχεται και ο Kedhira ήρθε ο Debuchy, αν μας κόψει θα πάρουμε και φορ και γενικά την πιστεύω αρκετά την χρονιά.Όχι για τίτλο αλλά για μια καλή χρονιά ρε αδερφέ…Πάντως ο Γάλλος είναι φανταστικός προπονητής…Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα είναι περίπτερο και ότι καλό βγάζει έχει την τάση να το πουλάει…ο Βεγκέρ πήρε φέτος κύπελλο και είχε την ομάδα πρώτη για πολύ καιρό στην πρέμιερ με ΚΑΚΟ ρόστερ.Χωρίς δεύτερο φορ και τον Ζιρού να χάνει ευκαιρίες σε κενή εστία. Τώρα τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα φαίνεται να χτίζουμε την ομάδα και γενικά η ομάδα φέτος δεν πάει να φάει πενταροεξάρες.
ΥΓ: ο Ζοσε σίγουρα είναι προπονηταράς αλλά τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίνει καλά, πάντα σε σχέση με το υλικό που έχει να διαχειριστεί…Μακάρι να δούμε καλή μπάλα φέτος
Eπεοδή βλέπω να γράφετε κάποιοι για την Αρσεναλ στο πρώτο πληθυντικό, διευκρινίζω πως από Αγγλία υποστηρίζω Μan Utd (από μικρό παιδί, εποχές Robson, Stapleton, πριν τον Ferguson, πολύ πριν γίνει “μοδάτη”), άρα η εκτίμηση μου για τον Βενγκέρ μετράει ακόμα περισσότερο, δεν υπάρχει στοιχείο συμπάθειας για την ομάδα.
Το πρόβλημα της Άρσεναλ την τελευταία πενταετία, δεν είναι το ρόστερ καθαυτό και οι δυνατότητες του κάθε παίκτη. Είναι ότι μοιάζει να έχει αποδεχτεί με κάποιον τρόπο ότι είναι κάμποσα σκαλιά κάτω από τις άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού με αποτέλεσμα όποτε φτάνει ένα κρίσιμο ντέρμπι να είναι ήδη χαμένη πριν καν αυτό ξεκινήσει (και ενίοτε να συντρίβεται).
Και αντίθετα με διάφορες χαζομάρες που αναπαράγονται συνεχώς από ΜΜΕ, τίτλο σε πρωτάθλημα που διεκδικείται από 3 ομάδες και πάνω δεν παίρνεις με τίποτα αν χάνεις στα ντέρμπι.
Αυτή η αποδοχή της κατωτερότητας που λες, έχει να κάνει με τους παίχτες. Οι παίχτες πάνε εκεί βλέποντας την σαν ενδιάμεσο σταθμό στην καριέρα τους, δεν πάει κανείς με προοπτική να γίνει “σημαία”, να γίνει ο αντίστοιχος Giggs ή Gerrard στην μετά Henry-Vieira εποχή.
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι πως έφυγε ο Van Persie…
Για αυτό και έγραψα πριν πως η περίπτωση του Οζιλ (και δευτερευόντως του Σάντσες) μοιάζουν να πηγαίνουν να ανατρέψουν αυτό.
…τελικ,ά όπως φαίνεται θα τον κρατήσουν τον Κάμπελ, που μάλλον η φετινή θά’ναι η χρονιά του:):!:
Μακάρι να βοηθήσει, αν και ο ανταγωνισμός στην θέση του είναι αρκετός και δύσκολα θα είναι βασικός. Μέχρι να επιστρέψει ο Γουόλκοτ από τους χιαστούς, σίγουρα θα πάρει αρκετές ευκαιρίες (έστω και σαν αλλαγή). Ελπίζω να τις αξιοποιήσει.
Ενώ ο Γάλλος μας τα είχε σπάσει πως δεν θα πάρουμε φορ , σκάει τώρα η είδηση : η άρσεναλ έχει σπρώξει ταυτόχρονα 15 εκατ. λίρες για Μπαλοτέλλι και άλλα 24 για Hulk από zenit στα κρυφά. Ιδανικά θα πάρουμε έναν από τους 2…ειδικά τον Χουλκ. Μαζί με τα 26 για Γουίλλιαμ Καρβάλιο.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σας κοροιδεύαμε τοσα χρόνια λεφτά μαζεύαμε να τα σκάσουμε μαζεμένα ρεεεεεεεεεεε!!!
Τεσπα, πλάκα κάνω, δεν τα πολυπιστεύω καν μέχρι να δω υπογραφές αλλά αυτοί και ενα πρωτοκλασάτο CB άμα πουλήσουμε στη ΜΑΝ UTD ton vermaelen δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους και πορεία στην ευρώπη…Εδώ κοντέψαμε να τους το πάρουμε,που λέι ο λόγος, πέρσυ χωρίς να κερδίσουμε ούτε μισό ντέρμπυ.
Edit:Για CB , πρόταση σε Αγκερ
Λοιπόν βγήκε ένας ατζέντης και είπε ότι ο Καβάνι έχει λάβει πρόταση από Αρσεναλ ΚΑΙ Λίβερπουλ
Σχόλια?
“Aφηστε μας και εμας κατι” ?
ζιρού <3
Ωραία άρχισε η χρονιά.
Πάμε για τέταρτο!!! Όπως τότε το '36:lol:
ο άλλος έδειξε το όνομα στην φανέλα σε γκολ που κόντραρε η μπάλα. πως να μην τον αγαπάς μετά.
Άντε καλή χρονιά!
Πάλι στην φτήνια θα την βγάλει ο Αρσένιος φέτος… στην χειρότερη η ομάδα έχει χαλάσει 30 μύρια και στην καλύτερη 20 (ανάλογα με τα πόσα πήρε από Fabregas… τσέπωσε αρκετά από Vela,Vermalen,Djourou και κάτι μικρούς).
Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε center back… θέλει και αμυντικό χαφ βέβαια αλλά υπάρχει τόσος κόσμος στο κέντρο που καλύτερα να πουλήσεις πριν πάρεις για εκεί.
Κατά τ’άλλα τα έσοδα συνεχίζονται να αυξάνονται αφού έκλεισαν συμφωνίες εκατομμυρίων με κάτι μπυραρίες στην Ν. Αφρική και κάτι αναψυκτικά στην Ν. Αμερική…
Άιντε και καλή αρχή αύριο…
Ο Ντεμπισι ηταν η προφανης επιλογη για αντικαταστατης του Σανια και μαλλον η καλυτερη ρεαλιστικη αλλα στο Κομιουνιτι Σιλντ δεν μου αρεσε.
Ο Οσπινα ειναι ωραιος αλλα στηριζω Σεζναρο.
Τον Τσειμπερς τον πιστευω.
Ο Αλεξις καλος αλλα θα μπορουσε να τα σκασει για Ντι Μαρια αντι γι αυτον.
Ο Φερμαλεν δεν θα λειψει. Δυστυχώς τα τελευταια δυο χρονια δεν ειχε καμια σχεση με αυτον που βλεπαμε διπλα στον Γκαλας.
Αν θελει ο Βεγκερ αμυντικο χαφ (που δεν θελει) μπορει να παρει πολυ ευκολα τον Σονγκ.
Για σεντερ μπακ ακουγεται κατι για Ναστασιτς αλλα εγω πιστευω δεν θα γινει αλλη μεταγραφη ουτε σε αμυνα ουτε σε επιθεση.
απο αμυντικο θα παρετε τον Μανωλα