Arsenal

Και τα 20 που λένε ότι τον πήραμε είναι πάρα πολλά. Κλασσική περίπτωση υπερκοστολογημένου Άγγλου παίκτη (βλέπε Κάρολ κτλ), ειδικά αν σκεφτείς ότι σας δώσαμε τον RvP (και ας είχε μόλις έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο) για 30.

Η εικόνα και η υπογραφή από κάτω :lol:

Που 'σαι ρε Καβάνι…

Η πλάκα είναι ότι η Άρσεναλ μάλλον και φέτος θα τα πάει καλύτερα (ή μάλλον θα είναι πιο πάνω) από τη Γιουνάιτεντ, για την οποία εκτιμώ ότι θα είναι επιτυχία αν βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί η Άρσεναλ μπορεί να είναι ένα μάτσο φλώροι και λούζερς (και) φέτος, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ακόμα χειρότερη. Μόνο τη φετινή Λίβερπουλ δεν μπορώ να ψυχολογήσω - καθόλου τυχαίο απ’ τη στιγμή που έχει πάρει Μπαλοτέλι… μάλλον αυτές οι τρεις ομάδες (Λίβερπουλ - Άρσεναλ - Γιουνάιτεντ) θα παλέψουν για τις δυο εναπομείνασες θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ (οι πρώτες δύο πιστεύω ότι είναι καπαρωμένες), με άλλα λόγια τις βλέπω στις θέσεις 3-5 - μια που έχει χάσει ήδη έδαφος η Έβερτον.

1)έστω ότι η τσέλσι καπαρώνει την πρώτη θέση, ποιος καπαρώνει τη δεύτερη??? Η City θα είναι αμυντικά ανέκδοτο φέτος δεν μπορείς να πεις σε καμια περίπτωση οτι είναι σε καλυτερη μοίρα από λιβερπουλ γιουνάιτεντ και εμάς.

2)Φλώρια και λούζερς η άρσεναλ φέτος…μάλιστα…κοίτα η ομάδα σίγουρα δεν βγάζει την “βαρβατίλα” που έβγαζε όταν έπαιζε ο Τόνι Άνταμς (γαι να μιλήσω και εγώ με παρόμοιο χαρακτηρισμό) αλλά δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα (οτι ελιναι φλωρια κτλ) σε σύκγριση ειδικά με τις υπόλοιπες “μεγάλες”…

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ ρευστά ακόμα οπότε δύσκολα μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την τελική κατάταξη

3 Εσύ είπαμε τσέλσι??

http://sportsking.gr/2014/09/02/h-katara-tis-arsenal-xtypise-ton-gouelbek/

Μα κάνεις πλάκα τώρα.

1. Ναι, προφανώς η Σίτι.
    Και πέρυσι δεν την έλεγες σοβαρή την άμυνά της. αλλά το πήρε. Και φέτος θα είναι τουλάχιστον δεύτερη. Γιατί έχει άφθονη ποιότητα και πολύ δεμένο σύνολο. Σίγουρα καλύτερη από Άρσεναλ - Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ, δεν το συζητάω καν δηλαδή.

2. Τρώγομαι να σου απαντήσω “όταν θ’ αρχίσει πάλι να βρέχει πενταροεξάρες τα ξαναλέμε”, αλλά για να σου απαντήσω σοβαρά, ε ναι, πώς να το κάνουμε, εδώ και κάποια χρόνια είναι η πιο “λίγη”, η πιο σοφτ, αυτή που τρώει τις περισσότερες σφαλιάρες από τις θεωρούμενες κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ, αναλογικά πάντα με το υλικό της, τις προσδοκίες που καλλιεργούνται στον κόσμο της κάθε χρόνο κ.ο.κ.

3. Ε ναι τι άλλο.

έντιτ
ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ
Αν και στην τελική δε μου φαίνεται και καμιά τεράστια απώλεια

Καλύτερα φλώροι, νεροπιστολάδες, τεσσαροπενταροεξάρες και δεν ξέρω γω τι άλλο, παρά να είμαστε η ομάδα που η σημαντικότερη περίοδος της ιστορίας της είναι αυτή με τα λεφτά που ξεπλένει ένας Ρώσος :!:

Σεβασμός στο αφεντικό του Λονδίνου.

Ααα, το γνωστό για τους καλούς και τους κακούς λεφτάδες… καιρό είχα να τ’ ακούσω :stuck_out_tongue:

Verba volant, scripta manent

Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε όλα και ότι λέει ο καθένας μένει γραμμένο…

Κοίτα σε καμία περίπτωση δεν έχω ένσταση στο πως βλέπεις την δικιά σου ομάδα για φέτος και εγώ πιστεύω πως μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα και εξω από το νησί.

Έχω μία ένσταση (καθαρά προσωπική) στην έλειψη σεβασμού για ένα οποιοδήποτε κλαμπ πόσο μάλλον για μια ομάδα ΙΣΤΟΡΙΚΑ πολύ σημαντική για το ποδόσφαιρο γενικα(στα :θα βρέξουν πενταροεξαρες αναφέρομαι). Αυτό είναι καθαρά δική μου σκέψη για το πως πρέπει να είναι μια συζήτηση γενικά πραγματικά μην ασχοληθείς με αυτό το κομμάτι

Όσο για τη Σίτι όσες φορές την είδα φέτος μου φάνηκε αδύναμη (Δεν είδα το ματς με τι Newcastle δεν ξέρω τι έγινε εκεί) ναι ακόμα και με τη Λιβερπουλ…Στις 13 παίζουμε και την πιστεύω πολύ την ομάδα, για μένα έχει καλύτερο σύνολο

Τελος πάντων μια γνώμη έχει ο καθένας και τη γράφει

Αδερφέ άμα μυριστείς καμια εξάρα που θα φάμε δώσε κανα σήμα γιατί άμα περάσει ακριβες σκορ είναι λεφτά, όχι αστεία. Λέω ρε παιδί μου το 0-6 διπλό η Σιτι πιανει 500αρα…οπότε μην μας ντραπείς

ΥΓ αδερφέ Kingslayer και εμείς έχουμε ρώσο δισεκατομμυριούχοπου ξεπλένει λεφτά νομίζω τον λένε Ουζμανόφ ή κάτι τέτοιο

Μην στέκεσαι στο σημείο με τα χρήματα, πιο πολύ το είπα για τον πικάρω. Η ουσία βρίσκεται εδώ

Πόσο μάλλον όταν αναφέρεται σε μία ομάδα με πολλαπλάσια ιστορία από τη δική του.

Κοίτα Sixx πρέπει να λάβεις υπόψη ότι για μένα η Άρσεναλ (ανεξαρτήτως κατάστασης) είναι σαν τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια μιλάει η αντιπαλότητα. Όταν η Άρσεναλ χάνει, γουστάρω. Όταν ξεφτιλίζεται, χύνω. Και όταν κερδίζει, προσπαθώ να μειώσω τη νίκη της (συνήθως τα ρίχνω στον φούρνο που γκρεμίστηκε βασικά :razz:). Αυτή είναι η σχέση μου με την ομάδα σου, σόρι γι’ αυτό. :stuck_out_tongue:

Σίγουρα θα μαστε εδώ να τα πούμε. Εμένα γενικά να ξέρεις ότι μ’ αρέσει να κάνω προβλέψεις στη μπάλα. Καμιά φορά πέφτω έξω, αλλά κλάην μάην, τουλάχιστον δεν κώλωσα να κάνω τη μαντεψιά μου (πάντως για σας δε θα πέσω έξω - τριτοτέταρτοι θα βγείτε και στο Τσου Λου θα φύγετε στους 16, άντε στους 8 :razz:).

Στις 13 εγώ βλέπω κάνα χηνάρι όπως πέρυσι.

έντιτ
Α ρε Kingslayer… νομίζεις ότι είσαι ο πρώτος εδώ μέσα που μου τα αραδιάζει όλα αυτά; Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά έπεσες στο λάθος άτομο για τέτοιου είδους καζούρα, άλλως δε δίνω δεκάρα για ιστορίες και τα σχετικά. Βρες κάτι άλλο να πεις. Βασικά συνέχισε να λες για τον Αμπράμοβιτς ξέρω γω. Ή κάτι τέτοιο.

Η Πρέμιερ “εξ ορισμού” δεν προσφέρεται για προβλέψεις.

Αν σας κάνει τους Αρσεναλαίους να αισθάνεστε καλύτερα, σκεφτείτε ότι αγοράζοντας τον Γουέλμπεκ καλύψατε για έξοδα ενός (!) χρόνου για τον Φαλκάο. :lol:

Μια και πιάσατε πάντως κουβέντα, εγώ την Άρσεναλ αν και παλιά (απ’ το '98 μέχρι να πάρει το αήτηττο) τη μισούσα, με τον καιρό την συμπάθησα λόγω Ανρί και λόγω γκολ σαν αυτά:

http://usatftw.files.wordpress.com/2013/10/ars.gif?w=1000

http://nesncom.files.wordpress.com/2014/02/tomas-rosicky-arsenal-team-goal-vs-sunderland.gif?w=400&h=243

Πήρατε τον βλαμμένο. και με αποδείξεις

ela re krima to paidi den eixe lefta na parei allo…katse kapou tha vroume na ton poulhsoume k ayton na bgei kana psilo akoma…a re arsenal psilikatzidiko

Anyway emena m aresei o welbeck gia CF…

Καλά, καλά, όταν θα καρφώσει τη Σίτι το Σάββατο θα ξεχαστούν όλα. :stuck_out_tongue:

Μονο αν ο Αρσένης τον βαλει να παιξει στο κεντρο και δεν εχει καμια τρελη εμπνευση παλι…Πάντως το ματσάκι το πιστεύω πολύ εκτός βέβαια αν παμε να παιξουμε κανα 4-5-1 οποτε και θα κλαίμε…Αν ηταν να την κατεβάσω εγ΄ψ την ομάδα θα έπαιζα 4-2-3-1 με τζακ ααρον στο κεντρο, αλεξη τσαμπερλειν και οζιλ μπροστα και τον γουελμπεκ ΣΦ. πισω οι κλασσικοί.
Προσοχή θελει με τη σιτυ. Σιγουρα δεν ειναι οπως περσυ μας ριξει 6 αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να παιξουμε οπως με παλλας εβερτον κ λεστερ.

Προβλέπω νικη με 2-1 με ανατροπή

ή που θα δικαιωθώ στο στοίχημα ή που αυτό 'ηταν τελειώσαμε…κρίμα, μέχρι τώρα η ομάδα ήταν απόλαυση να την βλέπεις…

ΠΑMΕ ΡΕ GUNNERS!!!

Μέχρι να το φάμε, παίζαμε καλά και μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο δοκάρι του Γουέλμπεκ. Μετά το 0-1 αρχίσανε τα κλασσικά προβλήματα. Η Σίτι παίζει πολύ πούστικα, με συνεχόμενα φάουλ όταν το παιχνίδι παίζεται στην πλευρά τους.

έλα βενγκέρ τελείωνε… πέτα έξω τον οζιλ!