ΓΚΟΛΑΡΑ ΔΙΑΟΛΕ!
ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ
ΓΚΟΛΑΡΑ ΔΙΑΟΛΕ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΓΚΟΛΑΡΑ ΔΙΑΟΛΕ!
ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ
ΓΚΟΛΑΡΑ ΔΙΑΟΛΕ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
το κεντρο της σιτυ χωρις τουρε μου θυμιζει πώς παιζαμε στα διαλειμματα με πατημενο αμιτα μοσιον
Tο κλέψαμε το χηνάρι:!:
λοιπον επειδη εκνευρίζομαι που δεν περασε το σκορ με ανατροπη που ειχα προβλεψει, εχω να πω τα εξής.Πρώτη φορά μετα απο πολύ καιρό ειδα αρσεναλ να κυνηγάει μπάλες και να μην κολωνει στο ξύλο που της ρίχνουν για να τη ν κόψουν
Πολυ καλος ο Γουελμπεκ.
Κρίμα, κρίμα, 100 φορές να χάναμε 0-2 παρά αυτό. Στο τέλος κρατάμε τον βαθμό και τον τραυματισμό του Ντεμπισί, που μάλλον είναι πολύ σοβαρός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά το 2-1 δεν έκανε αλλαγές για να το κρατήσει. Η ομάδα το τελευταίο δεκάλεπτο έπαιζε σαν υπνωτισμένη και δέχτηκε 3 κλασσικές φάσεις για γκολ. Τόσο πολύ τους επηρέασε ο τραυματισμός?
με φλαμινι και μονρεάλ δεν πας πουθενά…
ο οζιλ εκνευριστικός!
ο γουίλσιρ με συγκίνησε σήμερα…
μεγάλη απώλεια του ντεμπισί αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός!
ο ρέμσει όποτε παίζει δίπλα στο γούλσιρ χάνεται, γιατί?
σάντσες ψυχάρα!
ο Πολωνός πολύ αστάθεια σήμερα!
πάλι καλά που δεν χάσαμε στο τέλος!
Απορω που δεν εβγαλε τον Οζιλ απο το 60’ Απο την αλλη και ο Βεγκερ ξερει οτι για το κατι παραπανω πρεπει να ανεβει ο Γερμανος. Κακα τα ψεμματα. Δεν εχει την πολυτελεια η Αρσεναλ να εχει 50 εκατομμυρια να σερνονται
Ακατανόητα πράγματα έχει κάνει φέτος ο δικός μας. Αφού τον Τσέιμπερς τον προορίζει για στόπερ (και για τέτοιος μού κάνει, φαίνεται σχετικά αργός για δεξί μπακ), τον Τζέκινσον τι στο διάολο τον έδωσε δανεικό? Για να πάρει ευκαιρίες ο Μπελερίν? Τόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας από αμυντικούς (εδώ γελάμε…) και έπρεπε να κάνει χώρο? Πραγματικά, είμαι πολύ περίεργος να δω ποιους θα βάζει στην άμυνα στους αγώνες των κυπέλλων μέχρι τον Γενάρη (θεωρώ αυτονόητο ότι θα πάρει κάποιον τότε)… [-X
ρε αυτοι οι γερμανοι δεν μας λυπουνται καθολου…15 τελικες εναντι μιας μεχρι τωρα…και παιζουμε
χαιρε φαρδος…
an den fame 5 goal shmera tha einai adikia gia thn dortmund…
Προβλέπεται πολύ δύσκολη χρονιά…
Για το σημερινό δεν έχω εικόνα, αλλά αυτά που διαβάζω δεν είναι ενθαρρυντικά.
Έχω προβλέψει πως φέτος θα είναι η χειρότερη χρονιά της ομάδας εδώ και χρόνια. Κυρίως λόγω έλλειψης βάθους, ανύπαρκτων αμυντικών χαφ και κλασσικά τραυματισμών. Για αυτό, μέχρι να ξυπνήσει ο Οζίλ απαιτώ παραδοσιακό 4-4-2 με Ramsey-Wilshere κέντρο, Cazorla και Chamberlain να τρέχουν πάνω κάτω και Welbeck-Sanchez μπροστά.
Τέσπα, για το σημερινό δεν έχω να πω κάτι. Άκρως απογοητευτική εμφάνιση, η άμυνα έμπαζε ξανά και απλά δεν μπήκαμε ποτέ μέσα. Οζίλ εξαφανισμένος ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, Αρτέτα πολλά λάθη, Ράμσευ δεν φάνηκε καθόλου επίσης. Ο Welbeck σε όσες μπάλες πήρε έκανε το δύσκολο αλλά τέλειωνε άσχημα. Anyway, άντε να δούμε με τη Βίλλα τώρα.
Για μένα η ομάδα πρέπει να παίζει 4-4-2, σε ρόμβο όμως. Με χαφ τους Αρτέτα, Ράμσει, Γουίλσιρ, τον Καθόρλα (ή τον Οζίλ, όταν βγει από τον λήθαργο επιτέλους) μπροστά τους και τους Αλέξις, Γουέλμπεκ στην κορυφή. Έτσι ελπίζω να γίνει το κέντρο μας πιο συμπαγές.
Ε δεν ξέχασε την μπάλα ξαφνικά ο Γερμανός. Μια φορά τον έβαλε στην φυσική του θέση και ξεμπούκωσε. Πολύ καλός και πάλι ο Γουέλμπεκ, άνοιξε λογαριασμό.
Βασικα εγω μεχρι να γινει το 0-1 δεν ειδα καμμια αλλαγη στην αποδοση της ομαδας. Μακαρι να ειναι η αρχη για κατι καλο
Ντεμπισί από το 15 λοιπόν. Τεράστια απώλεια, από τη στιγμή που ο Τσέιμπερς δείχνει αργός για τη θέση. Μπορεί να είναι συνεπής αμυντικά, αλλά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού φαίνεται πως δεν μπορεί να συνεισφέρει. Αυτά είδα εγώ τουλάχιστον στο παιχνίδι με τη Βίλα. Φυσικά και μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον όσο θα μαθαίνει τη θέση. Και κάντε κανά σταυρό να μην έχουμε άλλη απώλεια στην άμυνα. Δεν έμειναν και πολλοί…
Οι οπαδοί της Αρσεναλ θα έχουν καλύτερη άποψη αλλά πρέπει να είναι η ομάδα με τους περισσότερους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια
Μαλλον φιλε μαλλον ειμαστε η ομαδα με τους περισσοτερους τραυματισμους…Υποψιες υπαρχουν οτι σε κατι φταιει και το ιατρικο τιμ γιαυτο λενε πως η καλυτερη μεταγραφη που καναμε φετος ηταν ο καινουργιος φυσικοθεραπευτης
Σε αλλα νεα
http://www.premierleague.gr/συμφώνησαν-ρεάλ-άρσεναλ-για-κεντίρα/
discuss…
Και που αλλαξε το ιατρικο τιμ, δεν βλεπω καποια αλλαγη δυστυχως. Ντεμπισυ το 15 λεει…
Κεντιρα θα βοηθησει πολυ θαρρω, τον θεωρω πολυ καλο παικτη (σιγουρα ανωτερο απο Αρτετα που τον εχουν παρει τα χρονια και κανει πολλα λαθη και εννοειται απο Φλαμινι). Μακαρι να ερθει τελικα.
Σαφώς και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει αποδειχθεί ανίκανο τα τελευταία χρόνια, δεν το συζητάμε καν, αλλά είμαστε και άτυχοι. Πρόσφατοι τραυματισμοί όπως του Ζιρού (με την μπάλα) και του Ντεμπισί (έπεσε άτσαλα πάνω στο πόδι του) δεν είναι και πολύ πιθανό να συμβούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις όποιους και να έχεις δεν την γλυτώνεις την ζημιά.
Για τον Κεντίρα ακούμε από το καλοκαίρι. Ασφαλώς και είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε στην θέση του και με τα χρήματα που θα κοστίσει (επειδή το καλοκαίρι μένει ελεύθερος), θεωρώ ότι αποτελεί ευκαιρία.