Arsenal

Όποιον και να πάρει στο κέντρο, χωρίς αμυντικούς της προκοπής χαρά δε βλέπει η ομάδα.

…εεε δεν ήθελε τον Κωστάκη:):!:

έχει καλό ματσάκι σε ένα μισάωρο, πάρτε δω 11αδα που κατεβάζουμε!

η άμυνα πρέπει να έχει μέσο όρο κάτω από 20!

Αλεξης ειναι ο Σαντσες ή κανενας κληρωθεν απο το κοινο;

Μη σου πω και κληρωθείτω

Ωραίο γκολ έβαλε πάντως ο κληρωθείσας απ’ το κοινό.

Δεν θα κλάψουμε κιόλας για τον αποκλεισμό. Όσο νωρίτερα φύγει αυτή η “υποχρέωση”, τόσο το καλύτερο. Για το θέμα των τραυματισμών το λέω περισσότερο.

Για τον Άκπομ σε μερικά χρόνια θα μιλάνε όλοι, για μένα είναι ο νέος Ανρί

ο Ντιαμπί ξαναέπαιξε και μάλλον μόλις μπορέσει να βγάλει 90λεπτο θα γινει το καινούριο μας βασικό αμυντικό χαφ, τουλάχιστον μέχρι τον γενάρη.

Τωρα εγώ είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι… Αν η U21 μας μπορεί να παιξει έτσι υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον…
Η U21 επαιζε μην ξεχνιόμαστε. Η U21 θα έπαιζε ακόμα και αν προκρινόμασταν μέχρι τον τελικό
Οπότε αδιάφορο το σκορ αδιαφορο και το λιγκ καπ παμε γερα για FA και πρωτάθλημα

Η υπερβολικά αισιόδοξη άποψη που λεει ότι θα καλυψουμε τα κενά μας το Γενάρη και θα έρθει και ο Καβάνι,ο Μεσι, ίσως ο Πελέ, μπεκενμπάουερ γιατί θέλουμε αμυντικό ,Μαλντίνι για μπακ-απ
και τα ρέστα τον Incredible Hulk κρίνεται αβάσιμη…πάλι 16χρονα θα παρει ο Γαλλος με πλάνο 15ετίας για την κατάκτηση του Champions League…

PS τα σχέδια του βεγκερ πιάνουν…Εδώπουλησε Ζερβινιο στη ρόμα για να πουλήσει η ρομα τον Λαμελα στην τοτεναμ ωστε η τοτεναμ να δωσει τον Μπειλ στη ρεαλ και να βαλουμε χερι στον Οζιλ…IN ARSENE WE TRUST:lol:

Κανείς άλλος θα βγει έξω? Γκολ στο ημίχρονο δεν βάλαμε, αλλά προλάβαμε ήδη να χάσουμε Αρτέτα και Ράμσει (από θλάσεις λογικά). Κάνει πολλή δουλειά ο Γερμανός λέμε… [-X

Φλαμίνι από τη μία μεριά, Καμπούλ και Γιορίς από την άλλη, επέφεραν την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που η εικόνα του ήταν για 3-0 σβηστά. Η Τότεναμ έπαιζε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού λες και ήταν με 10. Αλλά τι να πεις, όταν δεν κερδίζεις τέτοιους αντιπάλους στην έδρα σου, δεν είσαι για πολλά-πολλά. Ξενέρα…

Πολύ δύσκολη η ερχόμενη εβδομάδα, ειδικά μετά και τους σημερινούς τραυματισμούς (ω, τι έκπληξη!). Με Γαλατά την Τετάρτη και Τσέλσι την Κυριακή.

Αρτέτα δύο βδομάδες έξω, Ράμσει το λιγότερο τέσσερις. Δεν έχω όρεξη ούτε να σχολιάσω πλέον…

πως την ειδες την αρσεναλ χωρις ολους αυτους στο δευτερο ημιχρονο με τοτεναμ? ετσι την εχει τη γαλατα? γιατι μαλλον θα παιξω ασο… στο 1,60 μετραει

Κοίτα, στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσεις το μοναδικό λάθος που έγινε στην άμυνα από τον Φλαμινί όπου και προήλθε το γκολ, η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, καλύτερη από αυτή του πρώτου. Μαγική εικόνα το 1-1. Η Τότεναμ έπαιζε εντελώς παθητικά σε όλο το παιχνίδι, κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα κάνει και η Γαλατά και ότι προκύψει στην κόντρα. Δεν έχω εικόνα των Τούρκων φέτος, πέρυσι κάνανε κηδεία στο Τορίνο σε αντίστοιχο παιχνίδι και τελικά πήραν τη θέση της Γιουβέντους, αλλά θεωρώ πως έστω και στο γκολ θα το πάρουμε το παιχνίδι αύριο. Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα σε διαφορετική περίπτωση.

θα το πάρουμε το παιχνίδι αύριο. Ασσος και οβερ είναι εγω θα τα παιξω και τα 2…Αλλά μάλλον καποιος θα τραυματιστεί κανένα ποδάρι θα σπάσει και θα δούμε κανα Ντιαμπί βασικό κόφτη με τσέλσι και θα τρέχουμε να μαζέψουμε το σκορ. Και μετά στις τρύπες μας…

Δωσε μου μια χαρά ρε αρσεν κανε ότι κάνεις αλλά πέτα μια 5αρα στη Γιουνάιτεντ( εμπάθεια alert)

Είχε ανάγκη η ομάδα μία τέτοια εμφάνιση, να πάρει τα πάνω της. Βέβαια, να δούμε πρώτα μήπως είχαμε κάποια απώλεια πάλι. Πάντως δεν φάνηκε κάτι. Πολύ θετικό επίσης το ότι ξεκούρασε τον Τζακ, ο οποίος θα έχει πολύ δύσκολο έργο την Κυριακή. Αλέξις, Γουέλμπεκ και Οζίλ οι κορυφαίοι, με τον τελευταίο να κάνει τρίτο συνεχόμενο πολύ καλό παιχνίδι.

Ρε Kingslayer, επειδη μάλλον οι 2 μας μιλάμε εδώ θέλω να σε ρωτήσω εσενα και όποιον αλλο ασχολείται με την ομάδα μας. Όταν γυρίσει ο ζιρού πως σκατά θα τους χωρέσει στην 11αδα και τους 2??? Θα παίξει με 2 φορ ή θα δούμε τον καλύτερο επιθετικό μας να κόβει βόλτες στα εξτρέμ για να παίξει ο Γάλλος??
Γαμώ η χτεσινή νίκη αντί να με πορώσει με άγχωσε…Δεν ελπίζω με τσέλσι πολλά πράγματα πάντως…

Πριν γυρισει ο Ζιρου <3 θα εχει τραυματιστει ο Γουελμπεκ.

Ο Ζιρού θα γυρίσει τον Γενάρη λογικά στις προπονήσεις και μέχρι να βρει ξανά την φόρμα του, θα πάρει αρκετό διάστημα. Μην ανησυχείς για τέτοια θέματα, το πρόβλημα η ομάδα μας το έχει σε θέσεις όπου δεν υπάρχουν επιπλέον λύσεις. Πάντως και τους δύο μαζί αποκλείεται να τους δούμε στην ενδεκάδα εξ αρχής, άντε σε κάποιες περιπτώσεις μετά το 70’ όπου θα πιέζουμε για κάποιο γκολ.

Με την Τσέλσι θα είναι δύσκολα, αλλά αποκλείω κάτι παρόμοιο με το περσινό…

Ξεκιναει σε λίγο το “ντέρμπι”…Πάμε ρε κανόνια κλείστε το στόμα του αυθάδη μουρίνιο

Ριξε κανα μπουκετο ρε Αρσενη να στρωσουν τα πραγματα :stuck_out_tongue:

Κατα τ’αλλα, καλα παιζουμε, σιγουρα καλυτερα. Ρυθμος υπαρχει, πρεπει ομως καποια στιγμη να μην φοβηθουν το σουτ και να μην θελουν να μπουν με την μπαλα στα διχτυα. Η Τσελσυ ανυπαρκτη, τζαμπα το πεναλτυ ρε παιδια. Μακαρι να πεταξουμε ενα γκολακι στο δευτερο. Και να ξεμπλοκαρει ο Τζακ που μου φαινεται πολυ τρακαρισμενος.