μια στα δοντια του πορτογαλου ρε να τελειωνει η ιστορια…
Πεναλταρα
Τον καθορλα εβγαλε ο μαλακας
Δεν πειραζει. Ειμαι ξενερωμενος γιατι το δευτερο γκολ ηταν τσαμπα και μια στοιχειωδης αμυντικη ενεργεια θα το ειχε σωσει και γιατι παιξαμε πολυ καλυτερα. Τι να κανουμε, προχωραμε. Για μενα θετικο προσημο στον αγωνα, παιξαμε με τσαμπουκα εκτος σε ντερμπυ υστερα απο πολυ καιρο και ημασταν καλυτεροι εμφανως.
Για την Τσελσυ δεν εχω να πω πολλα, η γνωστη βαρετη Τσελσυ που ολοι γνωριζουμε.
Υ.Σ. Το πεναλτυ που δεν δοθηκε ειναι για γελια, μονο που δεν την μπλοκαρε ο αμυντικος.
Έλα ρε, γαμήσατε φέτος
Μόνο δύο :thumbup:
Άντε να δούμε τι να πρωτοπώ
Αρχικά, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Ίσως αν οι επιθετικοί μας ήταν σε καλύτερη μέρα να μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Ο Κέιχιλ στην φάση με τον Σάντσεζ έπρεπε να αποβληθεί, όμως ο διαιτητής το ρέφαρε με την μη αποβολή του Κοσιελνί στην φάση του πέναλτι. Το 2-0 ήρθε λογικά έτσι όπως παίζαμε και δεν ισοφαρίζαμε τόση ώρα. Η ισοπαλία στο μυαλό μου τουλάχιστον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά οκ, έκανε την διαφορά ένας παίκτης στην θέση του οποίου δεν διαθέτουμε κάτι ανάλογο.
ΑΛΛΑ
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΦΑΜΠΡΕΓΚΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
Δεν έχεις δώσει την κόκκινη στον Κέιχιλ στην αρχή (στα @@ μου για του Κοσιελνί, αυτό προηγήθηκε), ο οποίος μάλλον ήθελε να συνεχίσει το μισοτελειωμένο έργο του Μέλο της Γαλατά και πήγε να κόψει την μπάλα στον Σάντσεζ, δεν δίνεις και αυτό???
μονο καθορλα
Μιας που τον ανέφερες, να πω και κάποια πράγματα για τον δικό μας. Το λιγότερο απαράδεκτες οι αλλαγές του. Γουίλσιρ και Καθόρλα ήταν οι καλύτεροι του γηπέδου από την μεριά μας. Ο πρώτος βγήκε μετά το 2-0, άρα δεν έκρινε και τίποτα, όμως του Καθόρλα επηρέασε πολύ. Οζίλ και Γουέλμπεκ ήταν οι χειρότεροι μακράν και αυτοί ήταν που έπρεπε να αντικατασταθούν.
Α, και ο Κοσιελνί παρόλο που έκανε το πέναλτι, ήταν εξαιρετικός. Το ίδιο και ο Μερτεζάκερ.
Συμφωνω σε ολα. Πλην Κονσιελνι. Δυστυχως η ομαδα εχαςε πολλα λεφτα και ελπιδες στον Οζιλ…
Αδικο χτες να μην περασει το οβερ…έπρεπε να βαλουμε και εμεις ενα…
Ξαναλέω απαράδεκτη η συμπεριφορά του βεγκέρ. Δεν ειναι δυνατόν να σπρώχνεις το Μουρίνιο.
Σπασε τον στο ξύλο.
Όπως αυτό που βλέπαμε για 90 λεπτά χτες. Άχτι ρε βγάζανε τα παλικάρια ο ένας πάνω στον άλλον το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με 2 αποβολές από την κάθε μεριά.
Στην μπάλα τώρα η Τσέλσι έπρεπε να κερδίσει αλλά η γκρίνια καποιον απο εμάς για το κοράκι δεν είναι τελείως αδικαιολόγητη.
Εγώ θέλω να τονίσω πως αν ο διαιτητής ένιωθε λίγο θα έβγαζε 3 κάρτες απο νωρίς και θα βλέπαμε ανθρώπινο ματς…Anyway
Η χρονιά είναι σκέτη απογοήτευση μέχρι στιγμής…
Το μόνο που κρατάω είναι το όνομα Wilshere… Ο Jackie Boy είναι απόλαυση φέτος, κάτι σαν απάντηση σε ότι έχει ακούσει από όλους μας.
Αναλύσεις χωρούν πολλές αλλά και πάλι όλο στα ίδια καταλήγουμε. Θέλουμε αμυντικό χαφ, θέλουμε σέντερ μπακ, ο Οζίλ καλύτερα να κάτσει πάγκο γιατί και 10αρι να παίξει θα πέφτει πάνω του ο Wilshere που είναι αμαρτία να μην παίζει box-to-box και βασικός…
[I]Ο Song πήγε στην West Ham και εσύ ανανεώνεις το συμβόλαιο του Arteta. Έκλεισε λέει ο Khedira, μπράβο, να δείτε πως θα κουτουλάνε όλοι μεταξύ τους στο κέντρο άμα έρθει… πφφφ[/I]
Η ομάδα εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια κουράζει τους οπαδούς της… και ενοχλεί με την απόδοση της στα ντέρμπι. Πολύ πίκρα ρε πούστη μου…
Για το χθεσινό? Δεν κάναμε ούτε φάση! Εκεί που το 2011 ρίξαμε 5 με Djourou, Gervinho και Andre Santos στην 11αδα! Θα μου πεις πως ήμασταν πιο στιβαροί σε σχέση με πέρσι που ξεφτυλιστήκαμε… κλάιν μάιν θα σου πω, αποτέλεσμα πάλι δεν πήραμε…
Ρε εδώ τις προάλλες στην έδρα μας δεν κερδίσαμε την χειρότερη Τότεναμ της τελευταίας πενταετίας και βάλε!
Μπάλα δεν παίζεις, αποτελέσματα δεν παίρνεις… νισάφι πια!
Υ.Γ. Αφήστε τις ληγμένες καραμέλες μερικοί και παραδειγματιστείτε απ τον nodi.
ο τζακι πιο πολυ επιβεβαιωνει αυτους που τον ελεγαν υπερεκτιμημενο παρα εμας που τον πιστευαμε
Μαγκες τωρα μπηκε ο οκτωβρης,οτι και να σημαινει αυτο. Μπαλίτσα έχουμε πολύ να δούμε ακόμα.
Οπαδός της Άρσεναλ σε τρένο με οπαδούς της Τότεναμ
να τα βλεπουμε και στην Ελλαδα τετοια τουλαχιστον
παει ο Οζιλ, 3 μηνες εξω .
Arsenal players have now suffered 889 injuries since 2002
μόνο εγώ δεν στεναχωριέμαι?? Να παει στο μοναχο ο ξυστης οταν με το καλο θεραπευτεί (να ναι καλα πρωτα απ΄όλα) και νΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
οποιος προλαβει και βγει πρωτος από το νοσοκομείο…
Έχω αποκτήσει ανοσία πλέον στο άκουσμα νέου τραυματισμού. Ευτυχώς που φέτος παίζει υπερπληθυσμός στο κέντρο και έχουμε, ακόμα, λύσεις και θα παίξει ο Καθόρλα (που επιβάλλεται να είναι βασικός).
Κλάμα.
Να θυμίσω ότι και ο Ράμσει θα μείνει εκτός για δύο μήνες.