74ο λεπτό το σκορ 0-1 και η Άρσεναλ είναι στημένη έτσι:
Γουίλσιρ, είσαι βλάκας. Θέλεις να εκτελείς και τα κόρνερ, μπούλη:!:
Συμπαθητικά παίζουμε, με απαράδεκτα όμως τελειώματα για μία ακόμα φορά.
Τέλειωσε η ομάδα φέτος για μένα. Έπεσα μέσα σε ότι είπα, εύχομαι τα χειρότερα και αλλαγές από του χρόνου. Το σημερινό είναι ότι πιο άδικο, άτυχο, αυτοκαταστροφικό έχω δει εδώ και πάμπολλα χρόνια.
Αν δεν αλλάξει κάτι, σταματώ να βλέπω μπάλα, απλό.
Κάναμε ήρωες κάτι παιδάκια που είναι κανονικά έπρεπε να παίζουν σε 8Χ8. Δεν φταίει ο Βενγκέρ για αυτό, δεν είναι δύσκολο, όταν είσαι μπροστά στο τέρμα, κλώτσα την γαμημένη να μπει μέσα. Τελεία.
ζιρου <3
Η Άρσεναλ που αγαπάμε =D>
Η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το Emirates φέτος! Κι όμως, χάσαμε!
Δεν παίζεσαι εσύ.
Αναρωτιόμουν γιατί το τελευταίο διάστημα ήμουν καλά… επιστροφή στην απόγνωση και την εσωστρέφεια λοιπόν…
Μυθικό το σημερινό και απείρως χειρότερο από εκείνο το 8-2 πριν κάποια χρόνια. Ο Φαν Χαλ δεν πρέπει να πιστεύει ακόμα ότι κέρδισε ένα παιχνίδι που ήταν να φάει τέσσερα.
Ταφόπλακα.
Όλο το ζουμί είναι στο τετ-α-τετ του Γουίλσιρ στο πρώτο ημίχρονο που το ρίχνει πάνω στον Ντε Χέα απ’ τα 4 μέτρα. Τι να περιμένεις μετά…
Τα δικά μας χάλια πίσω γνωστά οπότε δεν λέω τίποτα. Το ότι ακόμα παίζουμε με Σμόλινγκ βασικό και κάτι πιτσιρίκια τύπου ΜακΝερ τα λέει όλα…
Απολύστε τον!!! Τώρα πριν τελειώσει το ημίχρονο και φαμε 5 μετα!! Τωρα που κερδίζουμε Ιβάν απόλυσέ τον, Τώρα λέμε!!!
Επ, πού ήσουνα εσύ το Σάββατο στα δύσκολα?
Άλλη μια χρονιά δεύτεροι στον όμιλο λοιπόν. Επειδή μας ισοφάρισε με τρίποντο η Άντερλεχτ - δεν το χωράει ο νους μου! Ασφαλώς και θα έπαιζε διαφορετικά η Ντόρτμουντ σήμερα, αλλά, με τόσες απουσίες, πάλι θα τους κερδίζαμε πιστεύω. Αν πετύχουμε καμιά Μονακό/Λεβερκούζεν/Ζενίτ ή Πόρτο, τυχεροί θα είμαστε…
3 μήνες έξω ο Jackie Boy…
Και το σαράβαλο, ο Αρτέτα, πάλι θλάση έπαθε - 2 με 3 βδομάδες έξω. Το κέντρο μας άδειασε ξανά με συνοπτικές διαδικασίες… [-X
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
[SPOILER][B][SIZE=7]ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ[/SIZE][/B][/SPOILER]
Παίζει το μονο πράμα που κάνει αυτή η ομάδα φέτος καλά είναι να διασκεδάζει το γρακχο…Ρε παπαρα ανρί εδώ δεν το πηραμε το 06 που παίζαμε ουσιαστικά μόνοι μας τι μας λες τώρα…
Ισχύει μαν, αλλά είναι η μισή αλήθεια: εδώ και δυο-τρία χρόνια τουλάχιστον είναι ειδική στο να με διασκεδάζει! :razz:
Πάντως μαν ήθελα να σου πω ότι σε πάω γιατί ουσιαστικά η μοναδική διαφορά μας είναι ότι υποστηρίζουμε αντίθετες ομάδες - κατά τ’ άλλα είσαι με την Άρσεναλ ό.τι είμαι κι εγώ με την Τσέλσι, παθιασμένος μέχρι αηδίας αλλά και δε διστάζεις να ρίξεις άσχημο κράξιμο όταν η ομάδα σου είναι για τον πούτσο. Ρισπέκτ πραγματικά. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου σ’ εκείνον τον περίπου ενάμιση χρόνο, από τέλη του '10 μέχρι αρχές του '12, που δε μου άρεσε τίποτα και όλο έβριζα. :lol:
Α και κάτι άλλο, το 2006 και διακόσιες φορές να επαναλαμβανόταν το Champions League, από τη Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο δεν το έκλεβε κανείς, ταπεινή μου γνώμη.
Απ’ αυτή την άποψη λοιπόν υποθέτω ότι ήσουν και άτυχος που η καλύτερή σου χρονιά στην Ευρώπη ήταν τότε.
Έλα ρε συ, στο 0-1 ο Ανρί είχε χάσει δύο τετ α τετ και ας παίζαμε με δέκα. Το αξίζαμε το τρόπαιο τότε, δεν είχαμε χάσει αγώνα (ούτε στους ομίλους, ούτε στα νοκ-αουτ) πλην του τελικού προφανώς. Στα νοκ-αουτ μάλιστα δεν είχαμε δεχτεί γκολ!
Φοβερή εκείνη η χρονιά, τότε όπου έγινα ουσιαστικά Άρσεναλ (και μόνο) και ξέφυγα από το τετριμμένο “υποστηρίζω μία ομάδα από κάθε σπουδαίο πρωτάθλημα του εξωτερικού”.
Που να ξερες :razz:
Ντάξει, άμα δεν κερδίζαμε και τον Σαμαρά, να το κλείναμε το μαγαζί.
Παίξαμε αρκετά καλά μέχρι να βάλουμε το γκολ (γκολάρα), όμως από κει και ύστερα η οπισθοχώρησή μας ήταν ανεξήγητη και κάλλιστα θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί όπως με την Σουόνσι (είχαν δοκάρι και άλλη μία πολύ αξιόλογη φάση).
Τουλάχιστον θα είμαι ήρεμος στη συναυλία σε λίγο.