2 chl έπρεπε να είχε σηκώσει ο Herny με την Arsenal…
Και ο κύριος πιο πάνω που υποστηρίζει chelsea ξέρει πολύ καλά ποια θα ήταν η πρώτη φορά…
[SPOILER]Όταν κοιμήθηκε ο θεος στους 8![/SPOILER]
όσο για τον τελικό με την Barcelona… μάλλον ο Wenger τον έχασε μιας και μόλις έβγαλε τον Fabregas κατέρρευσε όλο το κέντρο μας , άσε που έπαιξε με αριστερό μπακ τον Cole που ερχόταν από τραυματισμό πολλών μηνών (είχε πάρει την θέση του ως αριστερό μπακ ο Flamini για πολύ καιρό και ήταν εξαιρετικός). Συγκινητικός Ljungberg τότε! Μεγάλο κρίμα που ο τεράστιος Dennis δεν έπαιξε!
μωρ τι μας λες?
το συγκεκριμένο το είπα μιας και τότε ήταν η χρονιά του αήττητου μας και τελικό πηγε (και το πήρε) η Porto από την άλλη μεριά… Χάσαμε μες το Highbury από εσάς που είχατε να μας νικήσετε γενικά κανά τεσσάρι χρόνια… Ας όψεται ο Wenger όμως που χάναμε και έβαλε μέσα τον Francis Jeffers που είχε αφήσει και μουστάκι :lol: [-X
Α ρε γατάκι κανονιέρη, τι, νόμιζες ότι δεν το θυμόμουνα; Ψυχολογικά σου έχει αφήσει εκείνη η βραδιά στο Χάιμπουρι ρεεεεεεεε
Που λες αφού πουλάμε τρελίτσα ο ένας στον άλλον, εγώ έπρεπε να το πάρω και το 2008 (με το τσαφ), και το 2005 (με το γκολ-φάντασμα του Γκαρσία + το άχαστο του Γκούντγιονσεν στις καθυστερήσεις), και το 2004 που ούτε η ίδια η Μονακό κατάλαβε πώς με πέρασε στον ημιτελικό :!:
[SPOILER]Για να μη σου πω ότι έπρεπε να έχω άλλα τέσσερα γιατί το 2000 αποκλείστηκα στο τσακ από τη Μπαρτσελόνα στο δεύτερο προημιτελικό :!:
[SPOILER]ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ γιατί δεύτερος ημιτελικός με Μπαρτσελόνα το 2009 με όλα όσα είχαν γίνει!
[SPOILER][SIZE=3]ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΑΛΛΑ ΕΞΙ[/SIZE] γιατί και το 2007 έχασα την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι!
[SPOILER][SIZE=7]ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ[/SIZE]
[SPOILER]μπα δε μου ρχεται κάτι άλλο[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Kαλά ναι άμα ισχύει αυτό που λες με τη Μπαρτσελόνα του 2006 τότε με αυτή του 2009 τα ίδια και παραπάνω ισχύουν, άσχετα με τις ομορφιές που γίνανε στον ημιτελικό. Όλη τη σεζόν κάνανε πλάκα, όπως και στον τελικό σε μας…
Και ο ΠΑΟ έπρεπε να είχε 6-7. Επίσης και ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε τουλάχιστον άλλα 2-3, τότε με τη Γιουβέντους, τότε με την Τσέλσι, πέρυσι, μην σου πω και 4 αν δεν είχε αποκλειστεί απ’ την Ανόρθωση ένα καλοκαίρι.
Ε βέβαια έκανε η μύγα κώλο και έχεσε όλο τον κόσμο… Μια ομάδα που πριν έρθει ο πρόεδρος της με τα εκατομμύρια έπαιζε ντέρμπι με την Fulham και την QPR!
Ρε έπρεπε να σας έχουν αποκλείσει για πάντα από το chl από τότε που ρίξατε άμμο στο γήπεδο σας για να κοντράρετε την Barcelona… Έλληνας οπαδός mode off
Έλα σώωωωπα, σώωωωωωπα, κι εσύ όλο και κάμποσα άλλα θα έπρεπε να έχεις τσιμπήσει από δω κι από κει βρε :!:
Και δυο αυγά Τουρκίας.
Απορρίπτεται. Πρώτον εγώ σε αντίθεση με σας δεν έχω να πω κανέναν “πόνο”, fact αναμφισβήτητο ακόμα κι από σας. Δεύτερον, δε γουστάρω να έχουμε ένα θρεντ στο οποίο θα ποστάρουμε τα μοναδικά δυο-τρία άτομα στο φόρουμ που είμαστε ακομπλεξάριστοι enough ώστε να μην έχουμε ομάδα βάσει ψυχαναγκαστικών κριτηρίων τύπου “μα πρέπει να έχει πάρει τουλάχιστον 10 πρωταθλήματα μέχρι το '80” κτλ.
Εγώ αυτό που γουστάρω είναι να μπαίνω και να τα κάνω πουτάνα στα θρεντς όλων των “ιστορικών”, καλή ώρα.
Go on son, ‘at was quality :thumbup:
Πάντως εγώ το point μου - επ’ ευκαιρία του ευσεβούς πόθου “πόσα ευρωπαϊκά θα ΕΠΡΕΠΕ να έχω” - το έκαμα!
Α, btw… και πριν έρθει ο πρόεδρος με τα ΔΙΣεκατομμύρια (σε παρακαλώ, για τι σόι φτωχομπινέδες μας πέρασες [-X), περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια από σένα είχα, μαν. :razz:
Καλά για τώρα ούτε λόγος…
Τίποτα δεν έδειξε η Σαουθάμπτον, έπαιξε παθητικά από την αρχή, δεν έκανε φάση ούτε για δείγμα και είχε έναν τερματοφύλακα σε εξαιρετική μέρα. Ο Ζιρού έκανε μεγάλο παιχνίδι.
Συμφωνώ αδερφέ αλλά η ομάδα παίζει φλύαρα στην επίθεση. Τουλάχιστον έχουμε 3 ματς να φάμε γκολ…κάτι είναι και αυτό…έχει μία σημασία να μην πουλάμε την άμυνα στις κόντρες
Ισχύουν όσα λέτε. Και χθες αξίζαμε νίκη (κάλλιο αργά παρά ποτέ) και παίζουμε φλύαρα στην επίθεση. Και είναι κρίμα, γιατί τα κάνουν δύσκολα μόνοι τους. Όποτε χθες παίξαν λίγο απλά, λίγο αυθόρμητα, βγήκαν κλασσικές ευκαιρίες.
Με εξέπληξε (θετικά) η παρουσία Ποντόλσκι χθες. Βέβαια με τόσους παίκτες μπροστά, ποιος να πρωτοπαίξει, αλλά θα ήθελα να τον βλέπω συχνότερα στο γήπεδο.
Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έπαιζε για τόσο διάστημα χωρίς τον Κοσιελνί και στην θέση του ήταν ο Μονρεάλ. Τουλάχιστον στον αμυντικό τομέα είμαστε πιο συμπαγείς τελευταία. Μου αρέσει ιδιαίτερα ο Καθόρλα στα 3 τελευταία παιχνίδια. Είναι πιο κινητικός και παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες.
Από την άλλη, πρέπει να ανέβει επειγόντως ο Ράμσει. Πέρυσι τέτοια εποχή (και νωρίτερα) έκανε απίστευτα παιχνίδια και ήταν ο βασικός υπεύθυνος για την εξαιρετική πορεία μας στον πρώτο γύρο, ενώ φέτος είναι μέτριος και νωχελικός. Με τον Γουίλσιρ εκτός για 4 μήνες όλο το βάρος θα πέσει πάνω του.
Επίσης, δεν ξέρω αν το έμαθε κανείς αλλά ο Ντεμπυσύ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και πιθανώς κατά το επόμενο σ/κ να επιστρέψει και στην εντεκάδα. Επιτέλους!
λιγα πραγματα που δεν εχω πει για την φετινη αρσεναλ και δεν ειναι τα προφανη #wengerout και τετοια
Μου αρεσει πολυ ο ΟΞ. Ειδικα αν τον συγκρινουμε με τον Walcott της ηλικιας του. Εχει τρομερη τριπλα το παιδι αλλα θελει δουλεια ακομα στην τελικη πασα.
Ο Τσειμπερς ειναι η αποκαλυψη της χρονιας. Θα ηταν πολυ καλυτερη λυση ο Μπεγεριν δεξι μπακ και ο Τσειμπερς σεντερ μπακ παρα αυτο το αστειο με τον Μονρεαλ.
Οταν πηραμε τον Σαντσεζ ελεγα πως καλυτερα θα ηταν να ξοδεψουμε τοσα λεφτα για τον Ντι Μαρια παρα γι’ αυτον. Τελικα με διεψευσε και χαιρομαι πολυ.
Δεν μου αρεσει ο παραγκωνισμος των Ποντολσκι, Ροζιτσκι. Ο πρωτος ειναι παικτης που εχει παντα την ιδια σταθερη αποδοση και καποιες συγκεκριμενες ικανοτητες οπως το δυνατο σουτ και το σημαντικοτερο οτι σκοραρει αρκετα. Ο δευτερος θα μπορουσε να δωσει σε πολλα ματς φρεσκαδα, εκρηκτικοτητα, σπιρταδα και ψυχη σαν αλλαγη στη θεση του κακου φετος Ραμσευ. Κανεις απο τους δυο δεν ειναι για συνεχομενα ματς ως βασικος αλλα οχι κι ετσι.
Ναι, ο Ντεμπισί επέστρεψε στις προπονήσεις, το είχε πει ο Βενγκέρ πριν μια βδομάδα. Λογικά θα αργήσει να βρει τα πατήματά του και ο Τσέιμπερς είναι σταθερός, οπότε δεν τον βλέπω να παίζει στα σημαντικά παιχνίδια μέχρι τα τέλη του μήνα τουλάχιστον. Με την Γαλατά που είναι αδιάφορο θα ήταν μία καλή ευκαιρία να παίξει πάντως.
@ JTN
Ωραίος ρε φίλε, συμφωνώ στα πάντα, εκτός από το σημείο με τον Ροζίτσκι. Δεν γίνεται να παίξει στη θέση του Ράμσει με τίποτα, όσο κακός και να είναι ο δεύτερος.
Ο Οξ, αν βελτιώσει τα τελειώματα και τις πάσες του, θα γίνει τοπ κλασ παίκτης. Κάτι το οποίο έκανε ο Θίο το 2012-2013 (πριν πάθει τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς διαδοχικά σε κοιλιακούς και χιαστούς που τον άφησαν δυστυχώς πολύ πίσω) και είχε βάλει 21 γκολ.
Για Σάντσεζ έλεγα τα ίδια λέξη προς λέξη, δεν τον είχα σε μεγάλη υπόληψη πριν έρθει στην ομάδα και με βούλωσε παραδειγματικά.
Όσον αφορά Chamberlain, κάνει καλή χρονιά αλλά θέλει δουλειά ακόμη (και έχει μπόλικο περιθώριο βέβαια να βελτιωθεί). Μου φαίνεται ότι κάτι του λείπει, ίσως είναι η τελική πάσα που λέτε και εσείς, αλλα προσωπικά θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στο σουτ. Στην τεχνική κατάρτισή του έχει κάνει τεράστια πρόοδο.
Ποντόλσκι στηρίζω φουλ, θέλω να τον βλέπω περισσότερο. Αλλά ποιος θα παίξει και ποιός όχι ρε παιδιά; Στη θέση του Βενγκέρ ανά δυο ματς θα έκανα rotation σχεδόν σε κάθε κεντρική και επιθετική θέση με τόσους που έχουμε. Δυστυχώς κάποιος θα παραγκωνιστεί, εκτός αν κάπως χωρέσουν όλοι (δεν μπορώ να σκεφτώ πως).
Επιπλέον, βλέποντας χθες Ζιρού και Γουέλμπεκ, μου αρέσει αρκετά η ιδέα να έχουμε 2 φορ, ο ένας να παραμονεύει μέσα στην περιοχή και ο άλλος να έχει λίγο πιο ελευθέρο ρόλο, να παίζει και λίγο γύρω γύρω για να δημιουργήσει κάνα ρήγμα, να ρίξει κανά σουτάκι. Είναι δύο παίκτες που μπορούν να αναλάβουν αυτούς τους ρόλους.
Τα αρνητικά ωστόσο παραμένουν. Αν και με Κοσιελνύ (και Ντεμπυσύ προσεχώς) θα έχουμε αν μη τι άλλο αξιόλογους παίκτες στις φυσικές τους θέσεις, κόφτης πουθενά και εναλλακτικές στην άμυνα μηδέν. Τα έχουμε χιλιοπει.
Και μια ερώτηση. Μεταξύ Τσέημπερς, Κοσιελνύ, Μέρτεζακερ, τι αμυντικό δίδυμο διαλέγεις;
Κοσιελνί - Μερτεζάκερ σαφώς. Έχουν χημεία μεταξύ τους και ο Γερμανός όση ταχύτητα του λείπει την έχει σε μυαλό. Ο Κοσιελνί είναι αμυντικάρα, δεν τίθεται θέμα.