Arsenal

Τι έγινε ρε παιδιά? Έστρωσε η ομάδα? Ε βέβαια, αφού επέστρεψε ο Γάλλος εραστής! :stuck_out_tongue:
Πέρα από την πλάκα… εμένα ούτε χθες μου άρεσε η ομάδα, εκνευρίστηκα πολλές φορές και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρωτάθλημα είναι τελειωμένο και όπως φαίνεται θα παλεύουμε για την 4η θέση μέχρι το τέλος, που θα την πάρουμε τις τελευταίες αγωνιστικές με μπαλάρα… [B]Άρα[/B] ο στόχος είναι να σηκωσουμε το ChL φέτος…

[SPOILER]Να επιστρέψει και ο Henry τα Χριστούγεννα να το σηκώσει με το κανόνι [I](στην φανέλα)[/I] όπως δήλωσε και τις προάλλες[/SPOILER]

[SPOILER][B]ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ[/B]:!:[/SPOILER]

[SPOILER] Α και μην ξεχνιόμαστε! WENGER OUT! :stuck_out_tongue:
Άντε να επιστρέψει και ο Ozilαρος… να τον βρίζουμε! :p[/SPOILER]

Η ομάδα βελτιώθηκε μεν, δεν έστρωσε δε στα τελευταία ματς. Χθες έπαιξαν ικανοποιητικά, είχαν ξεσπάσματα στην επίθεση και όταν δεν υπήρχαν αυτά, είχαν αν μη τι άλλο κατοχή και αμυντική συγκρότηση. Έχει δρόμο ακόμα η ομάδα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο πως θα δούμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο.

Επίσης, αν και έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, μόνο εμένα μου φαίνεται οτι δεν έχει τεράστιο αντίκτυπο η απουσία του Οζίλ;

εννοειται διδυμο mertesacker - koscielny. Σαν διδυμο ειχαν 30 συνεχομενα ματς αηττητοι σε 90λεπτο.

Εμ, έτσι όπως έπαιζε λογικό είναι, αν και είχε ανέβει στα τελευταία πριν τραυματιστεί, και ο Καθόρλα παίζει πολύ καλύτερα την θέση. Ο περσινός Οζίλ των τεσσάρων πρώτων μηνών είναι που λείπει από την ομάδα. Μακάρι να επανέλθει σε αυτά τα επίπεδα.

Αμάν αυτό το κριάρι, όποτε βλέπει Άρσεναλ την καρφώνει Αυτός και ο Ντρογκμπά.

Δεν ξεκινήσαμε καλά…

δεν βλεπόμαστε σήμερα ρε…μας ακουμπανε και σωριαζομαστε…

Κοίτα τελείωμα ο Μπόγιας. Να δούμε ποιος άλλος θα αναστηθεί σήμερα…

Δεν έχει μπει η ομάδα στο γήπεδο ακόμα.

Edit: Και δυο αυγά Τουρκίας. :tomato:

ΠΤΩΜΑΤΑ!!! τρισκατάρατη ομάδα μου χάλασες το απόγευμα. Ήδη με έχουν πάρει για καζούρα…φαντάσου στο τελος

Α) Ανύπαρκτος Ζιρού. Μηδέν.

Β) Ανύπαρκτος Φλαμινί. Κυριολεκτικά δεν έχει πάρει 1 φορά την μπάλα ούτε έχει κόψει μισή φάση.

Γ) Κάκιστος Ράμσεϋ

Δ) Η Στόουκ έπρεπε να έχει μια κόκκινη στις πλάτες του Κράουτς για αγκωνιές και τραβήγματα και 1-2 ακόμα κίτρινες σε άλλους παίκτες.

Ε) Το όραμα του Μπελλερίν ούτε ο Χορταρέας με την Μίριαμ δεν θα το είχαν.

θα φαμε άλλο ενα τώρα και θα το πάμε 5-7 τελικό

ανάσταση!! 3-2 και μισή ώρα ως το τέλος

Καρδιακό ήδη. Είμαι και άρρωστος. θα με ξεκάνουν απόψε.

Eλα μπορούμε!!! 1 ζιρου 1 σαντσεζ και φύγαμε με το τρί[ποντο

Βγήκε ο Ζιρού ρε. Ποντόλσκι στη θέση του.

δεν με νοιάζει! Ένα ο ανρί και ένα ο λιούμπεργκ και φύγαμε!!!

ps αναφερόμουν στην κεφαλιά και το δοκάρι , αυτά που χάσαμε…δεν το εγραψα καλά

και μείναμε με 10… καλό ήταν τα 10 λεπτά που κράτησε…

Τι έδωσε ο απατεώνας! Το πέναλτι (που μάλλον δεν ήταν) να μην το έδινες, παπάρα. Θα γλιτώναμε το καρδιακό έτσι.

Σιχάματα… τουλάχιστον αυτό βάζει σε μια σειρά την αλλαγή προπονητή??

Ρε δεν φεύγει νύχτα ο εγωίσταρος! Σε λίγο θα ευχόμαστε να πάρουμε μεγάλο τίτλο όχι για τους προφανείς λόγους αλλά μπας και φύγει ο τύραννος :!:

Δεν το ειδα το ματς (ευτυχως) αλλα ο Μπεγεριν τοσο χαλια ηταν; Δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν εβαλε Κοσιελνυ αλλα ειχα πει οτι θα προτιμουσα Μπεγεριν απο Μονρεαλ