Τι έγινε ρε παιδιά? Έστρωσε η ομάδα? Ε βέβαια, αφού επέστρεψε ο Γάλλος εραστής!
Πέρα από την πλάκα… εμένα ούτε χθες μου άρεσε η ομάδα, εκνευρίστηκα πολλές φορές και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Το πρωτάθλημα είναι τελειωμένο και όπως φαίνεται θα παλεύουμε για την 4η θέση μέχρι το τέλος, που θα την πάρουμε τις τελευταίες αγωνιστικές με μπαλάρα… [B]Άρα[/B] ο στόχος είναι να σηκωσουμε το ChL φέτος…
[SPOILER]Να επιστρέψει και ο Henry τα Χριστούγεννα να το σηκώσει με το κανόνι [I](στην φανέλα)[/I] όπως δήλωσε και τις προάλλες[/SPOILER]
[SPOILER][B]ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ[/B]:!:[/SPOILER]
[SPOILER] Α και μην ξεχνιόμαστε! WENGER OUT!
Άντε να επιστρέψει και ο Ozilαρος… να τον βρίζουμε! :p[/SPOILER]
Η ομάδα βελτιώθηκε μεν, δεν έστρωσε δε στα τελευταία ματς. Χθες έπαιξαν ικανοποιητικά, είχαν ξεσπάσματα στην επίθεση και όταν δεν υπήρχαν αυτά, είχαν αν μη τι άλλο κατοχή και αμυντική συγκρότηση. Έχει δρόμο ακόμα η ομάδα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο πως θα δούμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο.
Επίσης, αν και έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, μόνο εμένα μου φαίνεται οτι δεν έχει τεράστιο αντίκτυπο η απουσία του Οζίλ;
Εμ, έτσι όπως έπαιζε λογικό είναι, αν και είχε ανέβει στα τελευταία πριν τραυματιστεί, και ο Καθόρλα παίζει πολύ καλύτερα την θέση. Ο περσινός Οζίλ των τεσσάρων πρώτων μηνών είναι που λείπει από την ομάδα. Μακάρι να επανέλθει σε αυτά τα επίπεδα.
Δεν το ειδα το ματς (ευτυχως) αλλα ο Μπεγεριν τοσο χαλια ηταν; Δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν εβαλε Κοσιελνυ αλλα ειχα πει οτι θα προτιμουσα Μπεγεριν απο Μονρεαλ