Arsenal

Δύσκολο και πολύ σημαντικό διπλό σήμερα η ομάδα. Έχασε και η MU και είμαστε τρίτοι πλέον. Την Τετάρτη ελπίζω να έχουμε καλύτερη εικόνα και να κερδίσουμε με καθαρό σκορ (έστω και με 1-0) μία ομάδα που δεν τρώει γκολ ούτε για δείγμα.

5 γκολ & 3 ασίστ στα τελευταία 7 παιχνίδια ο Γάλλος Εραστής:!:

ασε και δεν τα ειδα λαιβ τα τρια τελευταια

Εντάξει, τα πάει πολύ καλά τελευταία (και μ’ έχει ψιλοβουλώσει κιόλας, γιατί δεν τον είχα και σε πολλή εκτίμηση), αλλά ρε σεις, είστε περήφανοι που έχει αυτό το ίματζ του “ομορφάντρα”; Εγώ πάντως δε θα ήμουν. Αφού όλοι ξέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ο σωστός πρέπει να είναι ΑΣΧΗΜΟΣ.

Ακου να δεις φίλε…επείδή η Άρσεναλ σας έμαθε όλους μπάλα στην Αγγλία και το αφεντικό ΞΕΡΕΙ πήραμε Παουλίστα! ¨Οτι πιο άσκημο στο ποδόσφαιρο σήμερα και κλείσαμε με τις υποχρεώσεις ασκήμιας μας για τα επόμενα 10-15 χρονάκια

Εντάξει, δυνατό το παλικάρι στον τομέα “μα ποιός σου έκανε έτσι τη μούρη”, αλλά μην υπερβάλλεις κιόλας, δεν είναι σε καμία περίπτωση Ό,ΤΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μη σου πω για έναν δικό μου τώρα, έτσι;

ο costa είναι γόης μπροστά του

Ουάου! Οι φωτογραφίες που είχα δει εγώ τον κολάκευαν απίστευτα μπροστά σε ΑΥΤΟ.

Αποχωρώ ηττημένος (that’s a new one for you innit)

Σου λέω σε αυτό τον τομέα μην τα βάζεις με την άρσεναλ…μπορούμε να βγάλουμε τρελή ασκήμια από το αρχείο…

Για τον Γρακχο

:lol: :lol:

Εν τω μεταξύ ο Ντεμπουσί έχει μετά μια φάτσα τύπου “κοίτα εγώ σε βλέπω φιλικά και μόνο”

Και τώρα τρέχουμε… [-X

πανικος

Aπ’ τον λεονάρντο τον ζαρντίμ.

Εσύ φαγώθηκες όλη την βδομάδα με τον γόη. Ούτε τις πινακίδες δεν πετύχαινε.

Τέλος η χρονιά μάγκες από σήμερα, δεν σηκώνουμε κεφάλι μετά από αυτό με τίποτα. Τουλάχιστον στο 1-2 θα υπήρχε τεράστιο κίνητρο για νίκη… τι 1-3 μωρέ… σκατά…

Πίκρα, πολλή πίκρα.

Βενγκεέ, γελάει όλη η Ευρώπη με τον Ματζαφλάρεν πίσω…
Καλά γενικά γελάει όλη η Ευρώπη, αλλά νταξ…

πελατης του ζαρντιμ ο αρσεν λοιπον…

Διασκέδασα πολύ με Ζιρού χτες, πρέπει να πω.

Μόνο μια σύγχρονη βενγκερική Άρσεναλ θα μπορούσε να βασίσει τη γραμμή κρούσης πάνω του.

ΖΙΡΟΥ <3