Arsenal

Αντρίκια σήμερα…έπαιξε αξια και ο άσκημος

Δεν ήταν καλός ο Γκάμπριελ σήμερα. Έκανε δύο πολύ σοβαρά λάθη που μπορούσαν να στοιχίσουν και δείχνει να έχει πρόβλημα στις μεταβιβάσεις του. Από την άλλη, στα τάκλιν έχει συγχρονισμό και ξέρει πότε να πέσει. Η φάση με τον Λουκάκου στο πρώτο μέρος ήταν χαρακτηριστική.

Κατά τα άλλα, πολύ μέτρια εμφάνιση. Καθόρλα, Οζίλ και Αλέξις για ένα ακόμα παιχνίδι είναι φανερό πως δεν πρέπει να ξεκινάνε και οι τρεις στην ενδεκάδα. Δεν υπάρχει ισορροπία, ο καθένας θέλει μια μπάλα μόνος του. Κορυφαίος για μας ήταν ο Οσπίνα.

Έλα μωρε που δεν θα ξεκινάνε και οι τρεις επειδή θέλει ο καθένας μια μπάλα μόνος του…Να παίζουμε με περισσότερες από μία μπάλες…και ο γκαμπριελ θα παίξει σύντομα ντεμπούτο έκανε. Μου άρεσε που δεν ηταν αδιάφορος

θα δούμε… τρίτοι στο -9 από την κορυφή μάλλον είναι καλύτερα απότι αξίζουμε φέτος
FA με την united το ματς της χρονιάς

Μάλλον το παιχνίδι με την Λίβερπουλ εντός σε έναν μήνα από τώρα θα χαρακτήριζα έτσι, διότι το κύπελλο είναι πολύ δύσκολο να το πάρει κάποια ομάδα δεύτερη χρονιά σερί. Μας βλέπω να χάνουμε την Δευτέρα. Έχει και εμβόλιμη την Τετάρτη, με την ΚΠΡ εκτός. Κάτσε να περάσουμε πρώτα από κει…

Γενικά μετά από αυτό με τη Μονακό έχω ξενερώσει απίστευτα. Φάγαμε τρία γκολ από μία ομάδα που έχει εννιά συνεχόμενα 0-1 γκολ στο πρωτάθλημά της.

Σαν σήμερα… ελάτε να κλάψουμε όλοι μαζί με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας πια…

νταμπίζα :bye::bye::bye:

Όσα και να βάλεις, τα πεπραγμένα με τη Μονακό δεν ξεπληρώνονται :!:

μαθαίνω ότι ο gabriel μπήκε για τα καλά στο πνεύμα της ομάδας και τραυματίστηκε από το πρώτο ημίχρονο

…εεε μην χαθεί το γούρι:p :slight_smile: :!:

Αντε και καλη μας τυχη

oργια απο oxlade και μονρεαλ 0-1!

ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ

ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ξεπληρώσανε τα της Μονακό σήμερα τα αλάνια. Κύπελλο μπορεί να μην πάρουμε, αλλά τους αχώνευτους έχουμε να τους κερδίσουμε χρόνια (στην έδρα τους από το 2006). Κρίμα για τον Οξ.

ΚΑΒΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

#χυνω_μπαμιες

Που’σαι ρε Sixx, μη σε χασουμε ρε παλικαρι μου.

Στην κοκκινη του Ντι Μαρια και στο θεατρο Γιανουζάι γελασα απεριγραπτα πολυ.

Τεραστιο βραδυ.

Εδιτ: Γραφω με μηδενικο ειρμο.

ΝΤΑΝΙ ΓΟΥΕΛΜΠΕΚ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ

ΠΑΛΤΟ Ε? Ε, ΝΑ :!:

Με το νικητή του ζευγαριού Μπράντφορντ - Ρέντινγκ θα παίξουμε στα ημιτελικά, συνεπώς λογικά θα έχουμε μεγάλο τελικό Άρσεναλ - Λίβερπουλ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑΑΑΑΒΛΛΑΑΑΑΑ
ΠΩ ΠΩ ΚΑΑΑΒΛΑΑΑΑΑ
ΠΩ ΠΩ ΚΑΑΑΑΒΛΑΑΑΑ
Α ρε Arsenal σαν και εσένα δεν υπάρχει στη μπάλα ότι σκατά και να μας σερβίρεις μια καλή κανει μκαι μας καβλώνεις στο θεό!
Σαν τους Motley Crue ένα πράμα…
Kingslayer αδερφέ θα είναι πιο γλυκό το ουίσκι απόψε…Γειά μας!

Είσαι αρχηγός! :thumbup:

Μια που συνήθως σας χλευάζω με όλη μου την καρδιά, σήμερα οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια, καρυδάτη πρόκριση και (όσο είδα) ήσασταν πολύ ανώτεροι απ’ αυτή την πραγματικά θλιβερή Γιουνάιτεντ (μα πού πας με Σμόλινγκ ρε Καραμήτρο…).

Ακόμα το μυαλό στο χθες είναι.