Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ
Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ
Μια τους και μια μας.
Πάμε για το δωδέκατο λοιπόν.
Με την Άστον Βίλα ο τελικός!
Να σας πω την αλήθεια, το φοβάμαι περισσότερο τώρα. Μήπως μπούμε χαλαρά όπως πέρυσι και τρέχουμε μετά. Όπως και να 'χει, πάμε σοβαρά για την κούπα.
Mε villa τελικό λοιπόν…θα παίξουμε σαν σοβαροί άνθρωποι ή θα κλαίμε πάλι στο τέλος της χρονιάς?
Από ότι έχουμε μπροστά μας αν ήταν να κερδίζαμε μόνο ένα ας ήταν ο τελικός. Να μην πάει στράφι που πετάξαμε εκτός την Γουεμπ Γιουνάιτεντ.
Και ας μας γλεντήσει πάλι ο Ζοσέ…
Πάλι??? Τι πάλι ρε!? Μας βγήκε η πίστη πέρυσι στον τελικό, αλλά ήταν πιο γλυκό έτσι. Βέβαια, ας μου λείπει κάτι ανάλογο και φέτος. Ας το πάρουμε με τον “κανονικό” τρόπο.
Όσο για τον Ζοζέ, το κίνητρο το έχουμε ξεκάθαρα εμείς για τη δεύτερη θέση και δεν θα χάσουμε. Στην χειρότερη να έρθει Χ, κάτι που βλέπω πολύ πιθανό καθαρά από στατιστική σκοπιά και μόνο. Έχουμε να φέρουμε ισοπαλία στο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη, στο 2-2 με τη Λίβερπουλ εκτός.
αδερφέ οταν λέω να μην κλαίμε [B]πάλι[/B] στο τέλος αναφέρομαι στο πρωτάθλημα.
'Ημασταν πρώτοι για 3 μήνες συνεχόμενα και τελικά πήραμε πτηνό. Τώρα ήμαστε φαβορί για κύπελο και 2η θέση αλλά δυστυχώς δεν τους εμ,πιστεύομαι αφού συνεχώς κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα (εκτός απο λιβερπουλ).
Αυτά
Σε εκείνο το αρχίδι τον Ιβάνοβιτς πότε θα βγάλουν κάρτα επιτέλους?!
Πόσο γούσταρα ύφος Αρσέν όταν είδε τον άλλο να διαμαρτύρεται. 8)
Η Τσέλσι έχει κατέβει χωρίς σέντερ φορ ουσιαστικά. Ούτε Ρεμί, ούτε Ντιντιέ. Με κρυφοεννιάρι τον Όσκαρ παίζει.
Έμαθε και μακροβούτια ο Σεσκ στην Τσέλσι. :lol:
από το 23 και μετά βλέπω. νταξ καλή κυκλοφορία, την γυροφέρνουμε τη μπάλα στην περιοχή, σε κανα 2 φάσεις δεν μας έκατσε η τελική πάσα. πέναλτυ το χέρι νομίζω. τη γλιτώσαμε στη φάση με τον Ραμίρες μετά την πάσα του Γουίλλιαν
ας αφήσουν τα τακουνάκια στο 2ο και ας σοβαρευτούν λέω γω…
Απογοήτευση. Είχαμε ευκαιρία να καθαρίσουμε την είσοδο στην τριάδα μετά την ήττα της MU. Όχι ότι μας χάλασε η ισοπαλία (έχουμε και ένα παιχνίδι λιγότερο από Σίτι και MU), αλλά περίμενα καλύτερη εικόνα. Απλά φανταστείτε την επόμενη μέρα σε περίπτωση ήττας με τις βλακείες που θα ακούγαμε από τα μέσα και τον Πορτογάλο. Ούτε να το φανταστώ δε θέλω.
Τι έγινε ρε παιδιά, ούτε φέτος;
Και πάλι καλά να λέτε βέβαια.
Πραγματική αρρώστεια να στηρίζεις τέτοια ομάδα, έστω και στον χαβαλέ.
Απογοήτευση μεν, αλλά παιδιά παίζαμε εναντίον 8-9 αμυντικών. Δεν πας κάπου έτσι. Τις λιγοστές ευκαιρίες έπρεπε να τις αξιοποιήσουμε τουλάχιστον.
Ούτε γκολ δεν σας βάλαμε πάλι. #-o
Το πάλι καλά το λες για το πέναλτι στον Όσκαρ? Νομίζω ότι δεν το έδωσε γιατί δεν προλάβαινε και άφησε έτσι τη φάση να συνεχιστεί. Αν έκανε ντρίμπλα, ας πούμε, και τον γκρέμιζε, τότε θα ήταν, ναι.
Το χέρι του Κέιχιλ, μέχρι και εσύ θα το έδινες. Εκεί δεν υπάρχει αμφιβολία.
Δε μίλησα για διαιτησία, γκουνεράκο. Οι φάσεις όπου ζητήσαμε πέναλτι ήταν αρκετά δύσκολες, άλλοι διαιτητές θα τις έδιναν, άλλοι όχι, αλλά όπως και να χει δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον ρεφ για την απόφασή του να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί σε όλες τις περιπτώσεις (κι όσο για το χέρι του Κέιχιλ που “μέχρι κι εγώ θα το έδινα” όπως λες, γελάει ο κόσμος - μάλλον δεν πολυξέρετε το σχετικό κανονισμό εδώ πέρα, ε;). Σε κάθε περίπτωση πάντως δε μίλησα για διαιτησία.
Αυτό που εννοώ ήταν ότι αν μια ομάδα μπορούσε να κερδίσει σήμερα, αυτοί ήμασταν εμείς και το ξέρετε πολύ καλά. Εσείς ήσασταν πραγματικά άθλιοι. Πρέπει να σπάσατε κάποιο ρεκόρ επιθετικών προσπαθειών που δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα, που δεν ανησύχησαν ποτέ την αντίπαλη άμυνα. Μάλλον πρέπει να ευχαριστείτε τον Πορτογάλο που σήμερα σας σεβάστηκε πολύ περισσότερο απ’ όσο σας αξίζει και έπαιξε για την ισοπαλία, γιατί αν πήγαινε για τη νίκη, πάλι θα κλαίγατε.
Βασικά ούτε εμείς για νίκη πήγαμε όπως φάνηκε. Ο Αρσέν προτίμησε να διατηρήσει την ηρεμία και την καλή ψυχολογία στην ομάδα και να μην χάσει τουλάχιστον, ξέροντας ότι μία ενδεχόμενη ήττα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για τη συνέχεια (καθαρά στον ψυχολογικό τομέα, όχι βαθμολογικά). Ειλικρινά πιστεύεις πως, αν δεν κέρδιζες την ΚΠΡ στο τέλος και την United και παιζόταν όντως το πρωτάθλημα σήμερα, θα βλέπαμε το ίδιο παιχνίδι?
Μπορεί να λέω και βλακείες, έτσι μου φάνηκε όμως. Και στην δεύτερη παράγραφό σου υπερβάλλεις όσο δεν πάει.
Όχι, σίγουρα δε θα βλέπαμε το ίδιο παιχνίδι ΑΝ δεν είχαμε κερδίσει την ΚΠΡ στο τέλος και ΑΝ δεν είχαμε νικήσει τη Γιουνάιτεντ, όπως και ΑΝ εσείς δεν είχατε νικήσει π.χ. στο Νιουκάστλ, ή στο Μάντσεστερ, ή δεν είχατε πάρει την ισοπαλία στο Γκούντισον Παρκ κ.λπ. κ.λπ. Φαντάζομαι όμως δε θεωρείς ότι αυτό ήταν πραγματικό επιχείρημα, έτσι δεν είναι;
Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι σήμερα ο μόνος λόγος που δεν κερδίσαμε είναι επειδή δεν προσπαθήσαμε λίγο περισσότερο επιθετικά. Εδώ πηγαίνοντας καθαρά για την ισοπαλία, και πάλι η μόνη πραγματικά κλασσική ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν δική μας.
Α. Και δε θα μας κερδίσετε ποτέ.-
Ρε παιδί μου, κατάλαβες πως το εννοώ. Να ήταν η διαφορά στο +6, μην κολλάς στα παιχνίδια.
Ναι, του Ραμίρες ήταν καλή ευκαιρία για σας. Εμείς είχαμε του Μερτεζάκερ και τη φάση στο τέλος που πέρασε η μπάλα από Οζίλ και Γουέλμπεκ. Τρίχες δηλαδή.
Έχει ο καιρός γυρίσματα έχω να πω εγώ, σαν αποφώνηση.
Κοντά σε Κασίγιας