Arsenal

Κοίτα, αν εσύ δεν ανησυχείς τι θα κάνουν κάτι Ματζαφλάρεν και Κοσελνί με τον Αζάρ, τόσο το καλύτερο για μένα :smiley:

Άααααστο φίλε, δεν έχεις στόπερ σαν τον Κοσιελνί. Μόνο τον Ιβάνοβιτς ήθελα στην ομάδα μου από την άμυνά σου. Αυτός ναι, είναι παιχτάρα.

ε φίλος, ξεκόλλα με τον αρχηγό μην γίνει χαμός! Ματζαφλάρεν έχουμε δικαίωμα να τον λέμε μόνο εμείς, οι φίλαθλοι της Αρσεναλ :!:

Α ναι τον έχετε και αρχηγό ρε :lol:

Εντάξει το κόβω συγγνώμη :stuck_out_tongue:

πρωτος αρχηγος ειναι ο αρτετα

Τραγικό =P

Ούτε ο Αρτέτα δεν το θυμάται πως είναι αρχηγός…

…το λουκ τό’χει πάντως:D :slight_smile: :!:

:papas:

Από τα χειρότερα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα φέτος! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βαρεμάρα. Λες και ξέρανε ότι θα το πάρουν εξαρχής στο 1-0. Τελοσπάντων, κανείς δεν θα το θυμάται αύριο και σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας.

Κυπέλλακι την άλλη εβδομάδα.

ε αφού έκανε τσαφ ο άλλος της Μπάρνλεϋ και τη γλιτώσαμε…

ο Βενγκέρ ψιλοκοιμήθηκε στον πάγκο, όταν δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από 3 πάσες από το κέντρο και μετά…

3 βαθμοί, μια χαρά είναι και αυτοί. τώρα κύπελλο.

Εκνευρίστηκα χθες, πολύ άσχημο ματς…
τέσπα, βλέπω τσέλσι τώρα και αγκομαχάει στο πρώτο ημίχρονο, καίγεται και η QPR για βαθμούς… για να δούμε…
ένα χ στο μάντσεστερ και πάμε καλά!

Την κωλοφαρδία δεν την νικάς. Να χαίρονται την ομάδα τους, πάμε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση και το κύπελλο.

Υ.Σ. Ο Καθόρλα πρέπει να ξεκουραστεί, δεν τραβάει καθόλου στα τελευταία ματς.

Έχασα δύο ώρες από τη μέρα μου για να δω αυτή τη σούπα και πάνε και το τρώνε στο 88’ οι άλλοι. #-o

Πάλι πολύ μέτρια η Τσέλσι, ειδικά σήμερα έκανε μόνο τη φάση του γκολ, ενώ νωρίτερα την είχε σώσει ο Κουρτουά. Από τη μεριά μας, παλεύουμε για ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα μέχρι τέλους αλλά δεν αρκεί… :stuck_out_tongue:

Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας. Κύπελλο, ντέρμπι με United για την δεύτερη θέση και νίκη βεβαίως βεβαίως με τον Ζοζέ.

ένας φαν μετέτρεψε την παλιά του φανέλα του φαμπρεγας σε ματζαφλάρεν

Εχω κι εγω μια (τη μονη μου αυθεντικη) αλλα ενταξει δεν το κανω. Οταν εφυγε παντως, ελεγα πως καλυτερα να επαιρνα μια σκετη ή μια με Van Persie ή Nasri.

BFG τι σημαίνει όμως?

https://www.youtube.com/watch?v=NYwBZ0vSP1A

big fucking german

Χμμμμ οκ. :dunno:

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Σύστημα το έχουν κάνει με τις παρατάσεις… [-X

Δικό μας ματς ρε παιδιά. Γιατί μας βγάζετε το λάδι; Δεν είχατε να κάνετε πολλά πράγματα. Τέσπα, ας το πάρουμε τουλάχιστον, πάμε μια καλή.