Arsenal

Πφφφφφ.
Αν πραγματικά νομίζεις ότι ασχολούμαι με τη μάχη για το ποιος θα παίξει προκριματικά Champions League το Σεπτέμβρη και ποιος θα ξεμείνει στο Europa, με υποτιμάς.

Εννοείται ότι αν σας ξεπετσιάσει η Λίβερπουλ θα πω “another fine day”, αλλά αν κερδίσετε θα πω μόνο “α έγινε κι αυτό, ΟΚ”.

Με σας θα ασχοληθώ σ’ ένα μήνα, στην επόμενη μάταια προσπάθεια του Αλσατού να νικήσει τον Special One.

Δεν σε υποτιμάω καθόλου…Χρόνια περιμένατε να δείτε τις μεγάλες ομάδες να κοπανιούνται η μία με την άλλη μπας και καταφέρετε να χωθήτε σε καμιά θεσούλα…επειδής τα τελευταία 5 χρόνια είστε αξιόλογοι δεν σημαίνει πως σταματήσατε να ζηλεύεται τους συλλόγους με ιστορία…πραγματικά θα ασχοληθείς…θα παιχτεί το πρωτάθλημα

Συντροφικά στο λέω…26 απρίλη παίζουμε και ξέρεις ποιος πέθανε στις 27…

Ναι αμέ. Πολύς κόσμος.

Με μια πρόχειρη ματιά ξεχωρίζω Σκριάμπιν, Γκράμσι, Ροστροπόβιτς και Μεσιάν. Not a great day for classical music or Marxism then.

Κατά τ’ άλλα όταν οι στερημένοι πάλαι ποτέ “μεγάλοι” (και άνευ European Cup βεβαίως, γιατί να μην το θυμίσουμε για άλλη μια φορά =Ρ) χτυπιέστε για το πόσο “μεγάλοι” είστε, δε σταματάτε ποτέ να προσφέρετε άφθονη διασκέδαση. :smiley:

Πώς το είπες αυτό που θα παιχτεί;
Πρωτάθλημα;

Α-χα-καλό-ε.

Καλή φάση…απλά στη λίστα της Wiki λείπει ο φρανσουα μαμπέφ…

The fail is strong with you… ο γερο-Γράκχος εκτελέστηκε στις 27/5/1797 :smiley:

Ωχ άσχημο…ρε πούστη μου ήμουν σίγουρος…indeed εχεις δίκιο

ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΕ! ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ που δεν μπορουν να περάσουν την σέντρα…

ΠΩΠΩ ΚΑΒΛΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πάμε να ξεπληρώσουμε το περσινό.

γκολαρες και τα τρια, ε;

κολο θα εισαι για παντα κανονιερης

Κόλο Τουρέ σε αγαπώ για το τώρα το πριν το μετά και το πάντα!
Κατα τ’άλλα για να γκρινιάξω λίγο έτσι μην και χαλάσει η συνήθεια… ρε Βενγκέ αγόρι μου δεν βλέπεις ότι πέφτει ο Ματζαφλάρεν πάνω στον Στέρλινγκ; Άλλαξε τον με τον Κοσιελί… και πες του να μην ανεβαίνει τόσο ψηλά…
Πάμε σοβαροί στο 2ο να βάλουμε κιάλλα…

Γούστα.

"έτσι πρέπει"
Γάλλος εραστής κυριες και κύριοι

το φινάλε όπως έπρεπε με γκολ του αγαπούλη!

ματσάρα σήμερα. άντε και την άλλη βδομάδα έτσι μπας και το πιστέψουμε για κάτι παραπάνω φέτος!

Ωραία περάσαμε και σήμερα.

Υ.Σ. Επειδή Άρσεναλ είσαι, είμαι έτοιμος να ρίξω το σπίτι μου και όσα έχω στο πορτοφόλι σε άσσο Burnley την άλλη βδομάδα.

Έπρεπε να το κολλήσει και ο Εραστής για να διευρύνει το ρεκόρ του.

Περίμενα ότι θα μας επηρεάσει η διακοπή αλλά έπεσα έξω. 15 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια και συνεχίζουμε (από Τότεναμ και Μονακό οι δύο ήττες μας μέσα στο 15).

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ vol 1!
ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!

ANTE ΓΕΙΑ!

Θαρρώ πως στις 26 του Απρίλη θα έχουμε την πρώτη νίκη του Αρσέν απέναντι στον Ζοζέ. Πρέπει να φύγει αυτή η ρετσινιά επιτέλους. Τυχερή η Τσέλσι που δεν έχασε βαθμούς στα δύο τελευταία για να ήταν για περισσότερα γούστα το παιχνίδι.

…άντε να το δούμε κιαυτό:):!:

Έτσι σας θέλω, όπως έχω ξαναπεί… να παίρνετε θάρρος ακριβώς την κατάλληλη στιγμή…

Χεχεχεχε… \:D/:twisted:

Αν συνεχίσεις να τα τρως από το κέντρο, δεν φοβάμαι τίποτα. :lol: