Arsenal

Άσε μας ρε φιλαράκο, έχουμε την καρδιά μας ακόμα, έχουμε και σένα να πούμε. Ας είναι καλά ο τέρμας της Μονακό που έβγαλε την κεφαλιά στο 83’ για να μπορέσεις έτσι να γράψεις την παπαριά σου.

νταξ τίμια πράματα…τα χάπια μας όμως θείε αρσέν ποιος θα τα πληρώνει???

…χρεωσέτα στον Ζαρντίμ:p…κρίμα για την Άρσεναλ, που πέταξε και δυο τεμάχεια:):!:

Καλησπέρα παιδιά.

Εγώ σας τα λεγα, δε σας τα λεγα;

Να το και το άλλο το σαλιγκάρι. Ο καθένας να κοιτά την καμπούρα του λέω εγώ. Δεν τα πήγες και πολύ καλύτερα νομίζω.

Αξιοθαύμαστα ευγενής νοοτροπία, αν μάλιστα δεν υπήρχαν αυτά

θα αισθανόμουν λίγο ντροπή για τη μικρότητα και τον κομπλεξισμό μου. Αλλά μάλλον όχι. We’re in this together amigo.

Υ.Γ. Όχι και σαλιγκάρι μαν. Εμπαθή μαζί σας πες με (είμαι, καμία αντίρρηση). Αλλά σίγουρα δεν περιμένω να αποτύχετε για να έρθω να σας χλευάσω. Πίστευα ότι by now θα μου την είχες αναγνωρίσει αυτή τη σταθερότητα.

Έχεις δίκιο όντως. Πραγματικά όμως, και θέλω να πιστέψεις αυτό που θα σου πω, πέρα από το στοιχηματικό κομμάτι, ήμουν με την Παρί εξαιτίας της άδικης αποβολής και της τρομερής προσπάθειας και εμφάνισης που πραγματοποίησαν με δέκα παίκτες και όχι επειδή ήταν απέναντι στην Τσέλσι. Ειλικρινά φίλε, θα έγραφα ακριβώς τα ίδια με οποιονδήποτε αντίπαλο (πλην της Άρσεναλ προφανώς). Το ματσ το είδα καθαρά από στοιχηματικό ενδιαφέρον, δεν έχω τέτοια κολλήματα εγώ.

Καλά. Σε πιστεύω.
Είμαι ο μόνος κομπλεξικός της ιστορίας λοιπόν. Δε με χαλάει :razz:

Ρε με το δίκιο σου κάνεις χαβαλέ, απλά στη θέση σου δεν θα έκανα καθώς ήδη έχει προηγηθεί η δικιά σου αποτυχία. Αλίμονο, κάτι τέτοια έχουν την φάση τους, απλά είμαστε και οι δύο πικραμένοι και δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Δες το ως εξής: Το κλάμα απ’ τα γέλια που μου προκάλεσε ο αποκλεισμός της Άρσεναλ, με τον τρόπο κιόλας που έγινε, ήταν το καλύτερο βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή. :smiley:

Άσε το άλλο, σε κάνα μήνα έχουμε και το μεταξύ μας. Άμα δε μπω εγώ στη διαδικασία να φτιάξω κλίμα ποιός θα το κάνει;
Εσείς;
Σωθήκαμε!

Ρε συ το να φτιάχνεις κλίμα έχει και κάτι λίγο αρνητικό…
Ειδικά σε ματσάκι που πιστεύεις οτι θα το πάρεις εύκολα…Τι θα κάνεις ρε φίλε αφού σε κερδίσουμε και σπαμάρουμε σε κάθε θρεντ του φόρουμ το ξεβράκωμα του Ζοσέ???

(η συνεισφορά μου στο κλίμα)

α) Θα το υποστώ σαν άντρας όπως πρέπει από τη στιγμή που πήρα το ρίσκο να φτιάξω το κλίμα (καλά ρε, εσάς δε σας τα μαθε κανένας αυτά;)
β) Έτσι κι αλλιώς όμως δεν πρόκειται να νικήσετε, το ξέρετε και το ξέρω… in Arsene I trust (μουαχαχαχά)
γ) Άσε που δεν πιστεύω ότι θα κερδίσω εύκολα.
Ή θα πάει “Χ” ή θα κερδίσω, αλλά δύσκολα.

Φωτιές βγάζει η Αρσεναλ σήμερα … και ο Γάλλος επίσης .

Δημοτικό γλέντι στο πάρκο του Αϊ Δημήτρη.

ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΒΙΕ :!:

πλακα τους κανει

αντε αλλα τρια για να ειμαστε ασφαλεις

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιουκαστλ έχει μπει πολύ δυνατά … και ο Τσώχος μετράει σε πόσα δευτερόλεπτα κάνουν ευκαιρίες οι δύο ομάδες από την αρχή του παιχνιδιού .

δειξτε ρε οτι το θελετε λιγο…

Ρε Νιουκάστλ, τι ζόρι τραβούσες σήμερα? Στην United έδωσες πάσα για να βάλει γκολ, σήμερα έπαιζες λες και πέφτεις. Άντε στο διάλο Σαββατιάτικα.

Ας το ξεχάσουμε αυτό το ημίχρονο μιας που κερδίσαμε. Τα λέμε σε δύο βδομάδες με τη Λίβερπουλ.

στις εθνικες στεκαρουμε εντεκάδα για την λιβερπουλ. εχω προβλέψεις. Αν ο αρσεν στησει την ομάδα όπως με Σίτυ κερδίζουμε 3-1
Αν ο Αρσεν στήσει την ομάδα κλασικά με ξερή κατοχή τότε…προβλέπω ένα γρακχο να μας πετάει έξω από το φόρουμ…