Στο φαρμακείο πήγε;;
ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑ ΤΟΝ LEMMY ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΜΠΡΑ!!!
τι μαλακιες λενε οι αθλητικοι ρεπορτερ…
@ JTN
Σωστότατος. Το είχα γράψει παλαιότερα. Δεν υπάρχει άλλη λύση στην ομάδα όταν δεν παίζει ο Κοκλέν. Όσοι βλέπουν προσεχτικά τα παιχνίδια, έχουν καταλάβει πως είναι ο πιο κομβικός παίκτης της ομάδας πλέον. Και οι εναλλακτικές είναι ο Αρτέτα, ο Φλαμινί και ο Ράμσει (όταν τον βάζει δίπλα στον Καθόρλα).
Τώρα για την επίθεση, η αλήθεια είναι πως χρειαζόταν μία ανανέωση, όμως ρεαλιστικά δεν υπήρχαν επιλογές για να πάρουμε κάποιον καλύτερο από τους ήδη υπάρχοντες.
Ο λουκα τονι παιζει να ειναι ελευθερος…καλη επιλογη και εξελιξιμος
Μην το γελάς, πέρυσι πρώτος σκόρερ βγήκε στην Ιταλία. Το 'χει ακόμα.
το θεμα φορ στην αρσεναλ αδερφε μου δεν μπορω να το δω σοβαρα,
Η πιο ρεαλιστικη προσέγγιση ειναι να παίζουμε με ότι βρίσκουμε μέχρι ο chuba Akpom να μας δικαιώσει σε μερικα χρόνια καθώς το παιδί είναι ο νέος ανρί.
Μέχρι τότε γάλος εραστής.
Α, btw τελευταία αγωνιστική ΤΣ.Λ με ολυμπιακο στο καραισκάκη πάιζει να βρούμε κανα εισιτήριο με τους Αγγλους gooners?
Εννοείς να βρεις εισιτήριο στην θύρα που θα είναι οι Άγγλοι οπαδοί; Λογικά κάτι θα κάνει το εγχώριο κλαμπ της Άρσεναλ, αλλά θα είναι μετρημένα.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150903/danny-welbeck-undergoes-knee-surgery
Τραγικός Βενγκέρ, πραγματικά. Ενώ ήξερε ότι ο Γουέλμπεκ είχε πρόβλημα, πούλησε τον Ποντόλσκι και έδωσε δανεικούς Σανόγκο και Ακπόμ. Και ούτε αστείο να πάρει άλλον έτσι (όχι απαραίτητα πρώτης γραμμής);
Μέχρι τον Γενάρη λοιπόν, κάνουμε την προσευχή μας μην πάθει τίποτα ο Ζιρού και ελπίζουμε να βγει το πείραμα με τον Γουόλκοτ στην κορυφή.
Εδω πριν μια βδομαδα δηλωνε οτι ο Γουελμπεκ επιστρεφει μετα τις Εθνικες. Τραγικα πραγματα. Μπορει η ευθυνη να ειναι και των γιατρων
Άντε μαλάκες ετοιμαστείτε
Θα παίξω εγώ αμυντικό χαφ που έχω προϋπηρεσία στο ΜΜΑ:p…Kingslayer-krasbody το έχετε να παίξετε μπροστά?
Δεν το είδα το ματσάκι σήμερα. Ο οτέ έχει 8 αθλητικά κανάλια πλέον, αλλά δεν είχε χώρο φαίνεται για να το δείξει. Έκρινε ότι το ανδρικό μπιτσ βόλει και το moto gp είναι σημαντικότερα…
Θετικό το ότι σκόραραν και οι δύο φορ και το μηδέν παθητικό για ένα ακόμα παιχνίδι. Βλέπουμε τι τραβάνε και άλλες συντοπίτισσες που τα ρουφάνε με το κιλό, ονόματα δε λέμε… :–
Edit: Τώρα είδα ότι το άλλο Σάββατο έχει Τσέλσι - Άρσεναλ. Αν τους αναστήσουμε, την έβαψα. :lol:
δεν υπαρχει λογος για ειρωνείες. Σιγουρα η Τσελσι θα ανακαμψει. Εγω πιστευω πως τελικα θα σωθει ευκολα.
Όντως, μακριά από μας. Πρόσεξε μην αρχίσει η ανάκαμψη από το ερχόμενο Σάββατο.
Θα ματώσει η καρδιά μου άμα χάσουμε από την τσέλσι αλλά τα λεφτά μου θα τα παίξω στον μουρίνιο…
Xάσαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα… παρόλα αυτά το τόπι πάλι δεν το τσουλάγαμε καλά.
Γουίλσιρ 1-2 μήνες ακόμα έξω…
Στα άλλα: http://noisey.vice.com/blog/petr-cech-has-covered-nirvana-on-youtube?utm_source=noiseyfbus
Ξανα η ιδια κονσερβα για επιθετικο, αυτη τη φορα το Γεναρη
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150915/jack-wilshere-to-undergo-surgery
Πάλι στο χειρουργείο θα την βγάλει ο Τζακ. Ακόμα μία χαμένη χρονιά ουσιαστικά, κρίμα.
Άρε Βενγκέ παίξε με αρτέτα αμυντικό χαφ…
Έτσι, συνέχισε να μην μας εκπλήσσεις…
Δεν το χωράει ο νους μου που δεν πήρε αμυντικό χαφ και ανανέωσε τον Αρτέτα. Δεν γίνεται, απλά. Έχει την ομάδα με έναν αμυντικό χαφ και περιμένει να βγει όλη η χρονιά έτσι. Ευτυχώς πήρε τερματοφύλακα…
μα τι λες… έχει φλαμινι!
γελάει ο κόσμος!
edit: Arsene Wenger is now remarkably the first manager to lose 50 Champions League main tournament matches.
γελάει ο κόσμος (x) 2!