Arsenal

Ε ντάξει λογικό, αφού παίζει σταθερά 17 χρόνια στους ομίλους. Κανείς δεν έχει παίξει τόσα πολλά παιχνίδια πλην του Τσίχλα. Υποθέτω…

Έρχεται το διπλάκι το Σάββατο και θα ξεχαστούν όλα. :naughty:

κάντε προσευχές μην πάθει τίποτα ο κοκλεν…
ρε που καταντήσαμε…

ααα κ κάτι μου λέει πως ο γουολκοτ δεν την βγάζει μέχρι τα Χριστούγεννα χωρίς τραυματισμό… και εκεί να δείτε γέλια κ κλάματα μετά που θα μείνουμε με ένα φορ μόνο κ θα παίζει με αλεξις μπροστά!

Ωραία πράγματα, αντί να αποβληθεί ο ντιέγκο κόστα κατάφερε και απέβαλλε τον Γκάμπριελ.
Άντε γαμηθείτε ρε μουνόπανα.

Γαμώ το σύμπαν όλο. Εγώ θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα, χωρίς πλάκα. Δεν το 'χω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Ντε και καλά να αναστήσουν τα μουνόπανα. Να πάνε στο διάολο όλοι, που λέει και ο Πρόεδρος.

εμ αφού ο δικός μας ο μαλάκας δεν κρατήθηκε…

Ρε έπρεπε να πάρει εξαρχής κόκκινη ο Κόστα στη φάση με τον Κοσιελνί! Μην με τρελαίνεις τώρα!!! :eek:

Συγχαρητήρια στο νέο, εξαίρετο πιθηκοδημιούργημα του Μουρίνιο, μετά τον Πέπε.

ε ρε το λέω με την έννοια ότι είναι γνωστό αρχίδι ο Κόστα, και θα έπρεπε να κρατάει ψυχραιμία ο άλλος…

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λίγο ανεβήκαμε, έδωσε και δεύτερη. Το διασκεδάζω.

Πόσες δεύτερες κίτρινες ή απευθείας κόκκινες δεν είδε το μουνόπανο σήμερα;

Δεν υπάρχει το σημερινό. Κάθε χρόνο γίνεται αυτό στην έδρα τους (θυμίζω, πέρυσι καραμπινάτο πέναλτι που κάνει ο Σεσκ στο 80’ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0), αλλά φέτος ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Καλησπέρα

Καλησπέρα Πέπε.

Εμφανίστηκε παιδιά. Για πες μας, τι είδες σήμερα;

Απ’ ότι κατάλαβα, η μπλε παράγκα έσφαξε την καημένη την Άρσεναλ :!:

Σχόλιο για το παρακάτω υπάρχει;

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/diegko-kosta/3109554

ο Κοστα τελειωσε το παιχνιδι χωρις φαουλ :!:
Ειναι τοσες πολλες οι φασεις απο περυσι που θα επρεπε να εχει παρει κοκκινη και δεν πηρε ουτε κιτρινη.
Οπως ειναι και πολλες οι φασεις απο τον διαιτητη που εχει πανηγυρισει δυο φορες γκολ κατα της Αρσεναλ.

Αν ρωτάς εμένα, σας πιάσαμε κορόιδα για άλλη μια φορά :razz:

Καλά τα λες Σωτήρη Κυργιάκο.

:lol:

Μετά το “ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ”, τώρα έχουμε φτάσει στο “ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΝΤΙΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ” σα να λέμε;

Τώρα που το λες πάντως, ο Βενγκέρ είναι όντως ο Αλέφαντος της Premier League :!: