Arsenal

…Ανέφερε πως ο Ντιέγκο Κόστα παίζει όπως πρέπει να παίζεται το άθλημα, ζήτησε δυο πέναλτι, ρώτησε έναν δημοσιογράφο αν σαν παιδί έπαιζε μπάτμιντον, τόνισε πως ο ίδιος θα πάει την Κυριακή να δει τον αγώνα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας και συμβούλεψε τον Βενγκέρ να μάθει να χάνει!

edit Κλάμα. μόλις είδα αυτό

Μπροστά στην κάμερα και προφανώς απευθυνόμενος στους οπαδούς της Αρσεναλ, έδειξε άκρως κοροϊδευτική διάθεση. Πρώτα τους χαιρέτησε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο και τους παρότρυνε ειρωνικά να χαμογελάσουν και στη συνέχεια έκανε την χαρακτηριστική κίνηση του φερμουάρ στο στόμα, λέγοντας το επικό: «βουλώστε το»!

κόψτε φάτσα !!χαχαχαχαχ

Σιχαμένη καριόλα.

καποτε ο ματερατσι ητανε μαγκας κ πηρε το παγκοσμιο απτο ζινταν αλλα ο διεγοκοστας σημερα ειναι σιχαμενος κ πιθηκας, με τις υγειες σας…
παμε τσελσαρα μου, χασανε κ οι κονομημενοι σημερα κ μειωνουμε σιγα σιγα

εδιτ: για 2ο ημιχρονο δεν εχω αποψη γιατι δουλευα

Πότε ήταν ο Ματεράτσι μάγκας; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.

Οι Παναθηναϊκοί/Ρεάλ/Τσέλσι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές, τις θεωρούν ποδοσφαιρική μαγκιά, καμία έκπληξη.

Στα παπάρια μας ποιος έκανε την ενέργεια. Δεν πάει να την έκανε ο Κόστα, ο Αζάρ, ο Ζούμα ή ο Κέιχιλ. Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι αλλοιώθηκε, αδικηθήκαμε και χάσαμε δύο παίκτες για τα επόμενα. Η διαιτησία είχε ξεκάθαρα δόλο, διότι η Τσέλσι το πολύ την ισοπαλία να έπαιρνε και θα βυθιζόταν έτσι ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια και στον πάτο της βαθμολογίας.

Πολλοί που το παίζετε άνετοι, κάτι ανάλογο να συνέβαινε στην εν Ελλάδι ομάδα σας και θα γκρεμίζατε το φόρουμ.

Για μισό λεπτό γιατί εδώ έχει σοβαρέψει το πράγμα.

1. Περί Ντιέγκο Κόστα:
    Η συμπεριφορά του είναι όντως απαράδεκτη. Αλλά αυτός ο παίκτης έτσι ήταν πάντα. Ή μήπως νομίζετε ότι στην Ατλέτικο ήταν παναγία και πάνω απ’ όλα το fair play; Όχι παιδιά, λυπάμαι, και εκεί κωλοπαιδαράς ήταν, βρώμικος, προκλητικός, αληταρία. Αλλά βέβαια στην Ατλέτικο είναι ο Σιμεόνε που είναι ψυχάρα και μπράβο στους παίκτες του που βγάζουν πάθος και τσαμπουκά, ενώ στην Τσέλσι είναι ο Σατανάς Μουρίνιο οπότε οι ίδιοι παίκτες γίνονται σιχαμένοι και πίθηκοι, σωστά; Ναι, φυσικά, το είχα ξεχάσει αυτό.
    Εμένα τα καραγκιοζιλίκια του Κόστα δε μ’ αρέσουν, αλλά επειδή έναν παίκτη τον αντιμετωπίζω όπως είναι συνολικά και όχι “χωρίζοντάς τον” σε “κομμάτια”, εκτιμώ το πάθος του και το γεγονός ότι τα δίνει όλα για την ομάδα. Αυτό ξαφνικά έγινε αθέμιτο; ΟΚ, είναι κι αυτό μια άποψη. Αλλά να μου το πει αυτό κάποιος άλλος, σίγουρα όμως όχι ο οπαδός της ομάδας που είχε Ανατολάκη, Τάσο Μητρόπουλο, Αμανατίδη και πάει λέγοντας (αφού το πήγαμε στα εγχώρια δηλαδή). Ήμαρτον.
    Α, και οι παραλληλισμοί με Πέπε προφανώς είναι γελοίοι. Έλεος. Ο Πέπε είναι (ή τουλάχιστον ήταν, γιατί απ’ ότι έχω δει τα τελευταία δυο χρόνια έχει ηρεμήσει αισθητά) δρεπάνι, που έχει κοντέψει να κόψει τη μπάλα από ουκ ολίγους παίκτες. Ο Κόστα μπορεί να γίνεται ενίοτε ανυπόφορος με την εριστικότητά του, αλλά δε νομίζω να έχει θέσει ποτέ σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα αντιπάλου.

2. Περί διαιτησίας:
    Η Άρσεναλ δικαιούται να διαμαρτύρεται για μία φάση στον προχτεσινό αγώνα. Την επίμαχη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν αποβάλλεται μόνο ο Γκάμπριελ, ενώ έπρεπε να αποβληθεί και ο Κόστα για το εκτός φάσης χτύπημα στον Κοσιελνί. Αυτό. Τελεία. Και μάλιστα δεν της φταίει ο Ντιν αλλά ο επόπτης που πήρε τη φάση πάνω του και είπε στον Ντιν μέσω της ενδοεπικοινωνίας “το και το”. Ο δε Ντιν απόφαση που να αδίκησε την Άρσεναλ δεν πήρε πουθενά. Αν ισχυρίζεστε ότι δεν είναι δεύτερη κίτρινη το μαρκάρισμα του Καθόρλα πάνω στον Φάμπρεγκας, τότε τι να πω, πάτε να μας βγάλετε τρελούς. Κατά τ’ άλλα εγώ έκανα πλάκα για “μπλε παράγκα”, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο Kingslayer τα λέει και τα πιστεύει! Παραλογισμός. Τα πράγματα είναι απλά: η Άρσεναλ στάθηκε άτυχη στο τέλος του ημιχρόνου, αφού διαιτητής/linesmen είδαν την εκτός φάσης ενέργεια του Γκάμπριελ αλλά όχι εκείνη του Ντιέγκο Κόστα. Αυτό έγινε. Τίποτα άλλο. Τη μία φάση την είδαν, την άλλη όχι. Από κει και πέρα εννοείται ότι η FA έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το βίντεο και να τιμωρήσει εκ των υστέρων τον Ντιέγκο Κόστα, όπως άλλωστε έγινε και πέρυσι με τη Λίβερπουλ (τόσο “μπλε παράγκα”). Και εννοείται ότι δε θα διαμαρτυρηθεί κανείς (ο Μουρίνιο δεν πιάνεται).

3. Ρε μαλάκες, ειλικρινά, μάθετε κάποτε να χάνετε. Κάθε χρόνο σας φταίει κάτι. Το ότι είστε οι καλύτεροι πελάτες μας δε σας φταίει ποτέ;

Τόσα λόγια για το τίποτα. Το προφανές και το λογικό δεν το γράφεις πουθενά. Η ενέργεια του Κόστα ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ αυτής του Γκάμπριελ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα φτάναμε στην “αντιαθλητική” συμπεριφορά (γελάνε τα τσιμέντα εδώ) του δευτέρου. Τσέλσι με δέκα λοιπόν, Άρσεναλ με έντεκα. Τόσο απλά. Έκτοτε αρνούμαι να σχολιάσω κάτι για τον αγώνα.

Προφανώς και αρνείσαι, γιατί με τη λογική σου ένα ματς “τελειώνει” στην πρώτη λάθος απόφαση της διαιτησίας.

Ό,τι πεις. Μείνε ήσυχος και φέτος με το άλλοθί σου. Του χρόνου θα ναι πάλι κάτι άλλο.

Ατάκα Τάκη Τσουκαλά μετά το ντέρμπι στο φάληρο το 2011. :smiley:

Μα μια λάθος απόφαση ήταν βρε παιδιά, άσε που κρέμασε τον Καλόπουλο ο λάησμαν :!:

Όταν είναι τόσο καθοριστική, φυσικά! Αντί να μείνεις εσύ με δέκα όπως έπρεπε, όχι μόνο δε συμβαίνει αυτό αλλά μένω εγώ. Πάμε καλά?!

Μάνο, σοβαρά θες να σου πω σπρωξίματα και ηλίθιες αποφάσεις μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ;

Επίσης, όταν ο Κόστα πατούσε πεσμένους παίκτες της Λίβερπουλ πέρσυ στο League Cup ήταν πάθος και γινόταν “απλά εριστικός”?

Αυτό το ματς ήταν προφανώς η πιο μελανή στιγμή για τον Κόστα (για όσους δεν είναι Άρσεναλ anyway) και δικαίως τιμωρήθηκε βαριά γι’ αυτό. Και πάλι όμως οι συγκρίσεις με τον Πέπε, που επαναλαμβάνω έχει κοντέψει ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ από πολύ κόσμο, είναι εξωφρενικές.

Υποθέτοντας πάντα ότι απαντάς σ’ αυτό το σημείο του ποστ μου. Γιατί αν κατάλαβες ότι τον υπερασπίζομαι γενικά, τότε έχει χαθεί κάθε ελπίδα για επικοινωνία.

Για διαιτησία πες όσα θέλεις. Βασικά πείτε όλοι ό,τι θέλετε. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι ΔΕ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ. Απλά την χρησιμοποιείτε για να δικαιολογήσετε άλλη μια ήττα με κάτω τα χέρια, άθλια εμφάνιση και τον προπονητή σας ουσιαστικά να έχει χάσει με το που μπήκε στα αποδυτήρια του Μπριτζ (με συντηρητικές εκτιμήσεις αυτό - γιατί δεν αποκλείεται να έχασε με το που τελείωσε το προηγούμενο ματς και σκέφτηκε για πρώτη φορά “και τώρα έχω την Τσέλσι μέσα στο Μπριτζ… ah, merde”). Αντί όμως να ασχολείστε με αυτούς που σας έχουν κάνει τον πιο στάνταρ άσο σε κάθε εκτός έδρας ντέρμπι, με αυτούς που έχασαν ακόμα και απ’ αυτήν εδώ, τη βαριά άρρωστη Τσέλσι, ασχολείστε με κάθε λογής τρίτο παράγοντα.

Ε τι να πω κι εγώ. Τελικά μάλλον σας αξίζει να χάνετε στο Μπριτζ χωρίς να πετυχαίνετε γκολ μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Καλή σας νύχτα και περαστικά.

Πανω κατω συμφωνω με γρακχο. Ο Κοστα ηταν ιδιος και χειροτερος. Ο διαιτητης εκανε λαθος αλλα αυτα γινονται. Δεν γνωριζω αν η Τσελσυ παιρνει πολλα τετοια σφυριγματα και σε αλλα ματς. Παρατησα την ενασχοληση μου ομως με το Ελληνικο ποδοσφαιρο για χιλιες φορες χειροτερα και δεν εχω σκοπο να μιζεριαςω στο Αγγλικο. Μενω στο οτι η Αρσεναλ ηταν αρκετα καλη μεχρι την αποβολη και πιστευω οτι θα το χτυπουσε το ματς αν παιζοταν το παιχνιδι 11-11. Ο Γκαμπριελ πρεπει να μαθει πως να χειριζεται τετοιες περιπτωσεις (βλ Κονσιελνι) . Τον εαυτο του αδικησε πανω που αρχισε να παιζει μερικα ματς βασικος

:eek: :eek: :blow:

Θα μουρλαθώ με αυτά που γράφεις. Είπαμε, έχει τα όριά του ο οπαδισμός, αλλά όχι κι έτσι ρε δικέ μου. Τούρμπο με έκανες!

Πώς δεν χάσαμε από τη διαιτησία, βρε άνθρωπέ μου;! Είμαστε δύο ισοδύναμες ομάδες και μένω με δέκα στην έδρα σου. Να κάνω τι μετά; Να παίξω άμυνα μέχρι να το φάω και να παίζω στην κόντρα μπας και κάτσει τίποτα. Οκ, έγινε. Και μετά να τα παίξω όλα για όλα προς το τέλος για την ισοφάριση. Το έκανα. Και σε πίεσα. Και πήρα κόκκινη ξανά (που ήταν, έχει σημασία?).

Αν έμενες και εσύ με δέκα ή δεν απέβαλε κανέναν να ξέρεις πως δεν θα μίλαγα για διαιτησία ούτε στο ελάχιστο. Με αυτό που έγινε αδικηθήκαμε κατάφορα, είτε το θες είτε όχι. Είναι γεγονός και όχι θέμα προσωπικής άποψης.

Eχει άποψη για το θέμα και ένας γνωστός μας…

[B]Alan Averill[/B]

warning…football post
So Costa likes to put it about, so what? people fucking whinging all the time, the ‘think of the children won’t someone think of the children’ brigade. I grew up watching Bryan Robson and Graeme Souness and on to the likes of Roy Keane, we need a bit of needle back in football.
and what a bunch of fucking weaklings Arsenal are, seriously? Imagine Martin Keown or Tony Adams taking that shit from Costa, he’d have to run down the tunnel at half time to avoid a full blown confrontation

και μεσα στην κουβεντα στο fb του.

Look he’s a pantomime villain and football needs a few, it’s all got a bit soft and whiney. Like society in general. You wouldn’t see Costa pulling that shit against Stuart Pearce but so what if he’s a prick, a bastard I think is a better word, and why not!

Ok so I agree that the simulation is disgusting and should be retrospectively punished, this might put an end to it but I do think football needs a few bad guys even just for the theatre. Don’t forget the old Argentinian and Uruguayan teams were no stranger to not only hard tackling but also some trickery. I’m not saying we need cheats but consider the tension back when United used to play Arsenal back in the 90s, incredible matches, rivalry like that has fizzled out completely. Liverpool vs. United the other week was almost like a training match in the first half. No fire or devilment at all

[B]Aleks Knjaz[/B] Martin Skrtel or Kompany will rip Costa’s legs off.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες

[B]Alan Averill[/B] Skittle probably won’t get close enough :slight_smile: he looks like a thug but plays less so! Company perhaps

Σϋγκριση Keane με Diego Pepe, πάει τα 'χασε ο Νέμτυ.

Ρε γαβ γαβ, αφού το έγραψα ότι αδικηθήκατε, δεν το γραψα; Αυτό που λέω είναι ότι [U]δεν χάσατε εξ’ αιτίας της διαιτησίας.[/U] Καταλαβαίνεις τη διαφορά, ναι ή ου;

Χάσατε επειδή ήσασταν ακόμα πιο σκατά από μας. Διαιτησία, ξεδιαιτησία, όταν πας στο Μπριτζ να παίξεις απέναντι σ’ αυτή την άθλια φετινή ως τώρα Τσέλσι, των δυόμισι γκολ παθητικό κατά μέσο όρο, και δεν κάνεις ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΑΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ε, σόρι κιόλας, είσαι άξιος της μοίρας σου.
Και όχι μόνο είσαι άξιος της μοίρας σου, αλλά είναι και γελοία/ευσεβής πόθος η δήλωσή σου ότι “παίζανε δύο ισοδύναμες ομάδες”. Μπουαχαχαχαχαχαχαχ. Να σου πω κάτι; Βάλε ΕΝΑ γκολ στο Μπριτζ (δε λέω ούτε να νικήσεις ούτε καν να πάρεις “Χ” - ΕΝΑ γκολ βάλε) και τότε ίσως να μπορούμε να συζητήσουμε την πιθανότητα να είμαστε “ισοδύναμες ομάδες”.
Θυμάσαι πέρυσι που η Παρί έμεινε από νωρίς με 10 στο Μπριτζ; Τελικά εκείνη πέρασε. Γιατί ήταν καλύτερη και γιατί οι παίκτες της αποδείχτηκαν ΜΑΓΚΕΣ.
Θυμάσαι το '12 που η Τσέλσι έμεινε με 10 στο Καμπ Νου και πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά τελικά το γύρισε και πέρασε στον τελικό; Και μεις τότε αποδειχτήκαμε ΜΑΓΚΕΣ. Κάνε ποτέ κάτι ανάλογο και τα λέμε μετά για διαιτησίες και τα σχετικά.

Κατά τ’ άλλα, ο Nemtheanga ΑΝΗΡ ως συνήθως :!:

[SPOILER]Όχι σοβαρά τώρα, καμία δικαιολογία για την συμπεριφορά του Κόστα.[/SPOILER]

Οχι γρακχε. Η Αρσεναλ ηταν οσο κακη και η Τσελσυ. Η αποβολη ηταν καθοριστικη για την εξελιξη του ματς. Απλα αυτα γινονται. Μπορει να γινοταν και αναποδα. Οι πιθανοτητες θα ηταν τελειως μοιρασμενες με λιγο παρα πανω το Χ

Ανάποδα;! Χαχαχα, κάθε χρόνο αυτό το “ανάποδα” περιμένουμε και χαρά δεν βλέπουμε… :stuck_out_tongue:

Τελοσπάντων, προχωράμε, απλά να θυμίσω ότι την Τσέλσι την κερδίσαμε και της πήραμε το μοναδικό τρόπαιο που θα μπορούσε να διεκδικήσει φέτος :!: