Artical - Illusion X (Gre 2013)

1. Look in the Mirror
2. Chasing my Life
3. I am so Different
4. Follow the Light
5. Wings of Time
6. Run Like the Wind
7. Illusion X
8. Mother

Οι Artical επιστρέφουν μετά από απουσία 6 χρόνων από το προηγούμενο (πολύ καλό) άλμπουμ τους Horizon. Στο Illusion X λοιπόν οι Artical δείχνουν και είναι έτοιμοι με βάση το ηχογραφημένο υλικό να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Μεγάλο προτέρημα φυσικά είναι η συμμετοχή του τεράστιου Mark Boals στα φωνητικά!

Track by track:

Look in the Mirror Η αυλαία ανοίγει με αυτο το επικό και αργόσυρτο κομμάτι το οποίο πολλές ένδοξες epic μπάντες θα σκότωναν για να το έχουν συνθέσει!

Chasing My Life Τα γκάζια ανεβαίνουν φέρνοντας μας πίσω στις μεγάλες στιγμές των Stratovarius και του ευρωπαϊκου power metal των mid 90’s!

I am So Different Έρχεται να χαμηλώσει τους τόνους προσφέροντας απίστευτες μελωδίες και συναίσθημα! Ίσως κάποια μέρα να λογίζεται στις κορυφαίες metal μπαλάντες μεταξύ A Tale that Wasn’t Right κ.α.

Follow the Light Το πιο hard rock κομμάτι στο άλμπουμ. Θα μπορούσε άνετα να μπεί σε hard n’ heavy playlist μαγαζιού Σαββατόβραδο!

Wings of Time Progressive ογκόλιθος στα χνάρια των Dream Theater και Symphony X. Αυτό τα λέει όλα!

Run Like the Wind Speed metal δυναμίτης! Προσφέρεται για άπλετο headbanging!

Illusion X Σαρωτική εισαγωγή! Το μεγαλύτερο σε διάρκεια τραγούδι του άλμπουμ. Ίσως το κορυφαίο τραγούδι πού έχει συνθέσει ο Mike Dimareli!

Mother Πολύ γλυκό τραγούδι, ότι πρέπει ώστε να κατευνάσει την καταιγίδα πού είχε προηγηθεί!

Το αλμπουμ κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβρη από την κυπριακή Pitchblack Records.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από εδώ: http://store.pitchblackrecords.com/ARTICAL-Illusion-X.html#.UnUXB_lQEZw