Artistz! Ξημερώνει... radioshow

Μετά απο μία βδομάδα απουσίας λόγω ασθένειας, επιστρέψαμε με μία εκπομπή που ουσιαστικά έφτιαξαν φίλοι με δικές τους, αποκλίνουσες μεταξύ τους, μουσικές προτάσεις…Εγώ πέρα από τις μουσικές που αγαπούν και μοιράστηκαν μαζί μου τους εκθέτω ανεπανόρθωτα, έχοντας ράμματα για τις γούνες τους…

Tracklist:

God is an Astronaut - Fragile (Intro by tylerdurden)
The Psyke Project - Not in my time (offered by Elli)
Los Natas - El Bolsero (offered by Nikolas)
Ahkmed - T=0 (offered by Kostas)
Kyuss - Space Cadet (offered by Panos)
John Frusciante - Central (offered by Thanasis)
Thursday - In silence (offered by Nikos)
David Bowie feat Massive Attack - Nature boy (mash up) (offered by Antonis)
Bat for Lashes - Glass (offered by Ageliki)
Deerhunter - Microcastle (offered by Christiana)
The Walkabouts - Life full of holes (offered by Marios)
The czars - Drug (offered by Anna)

Υ.Γ. Η photo μόνο και αυστηρά για τους μυημένους

http://www.radiobubble.gr/el/audio/6373/artistz-vol-8-friends

Παιδιά αν ξέρετε πληροφορίες για τα group και τα κομμάτια που μου έστειλαν οι φίλοι μου πέρα απο Kyuss ρίξτε προτάσεις τι άλλο αξίζει να ακούσει κανείς απο αυτά…thanx!

Massive Attack - Blue Lines, Mezzanine
Bat for Lashes (σου άρεσε ωρέ?) - Fur and Gold
God is an Astronaut - λατρεύω το ομώνυμο αν και οι περισσότεροι προτιμούν το all is violent all is bright…

Ντάξει και απο massive attack ξέρω απλά το κομμάτι αυτό είναι διασκευή ενος jazz παλαιότερου κομματιού και είναι στο moulin rouge soundtrack…δεν έιχα ξανακούσει ούτε το soundtrack ούτε το κομμάτι…God is an astronaut άμα παρατηρήσεις καλύτερα το έχω βάλει εγώ (χεχε!)…

Για bat for lashes το συζητάμε…μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι ρε σύ…δεν ξέρω είναι απίστευτη η ερμηνεία της κοπέλας…εσένα δεν σου άρεσε??γενικά σε τέτοιο mood κινούνται?

Ο πρώτος δίσκος τουλάχιστον σε τέτοια μονοπάτια κινείται…'Εχει ενδιαφέρον γενικά, εμένα μου αρέσει.

Χο, είμαι τυφλή, δεν διάβασα τις παρενθέσεις :oops:

Αν θυμάμαι καλά όλο το OST του Moulin Rouge έχει ενδιαφέρουσες διασκευές, καλά που το ανέφερες να το ακούσω.

Ναι τουλάχιστον το δείγμα που έχω απο bat for lashes έχει κάτι το πολύ ενδιαφέρον…θα τσεκάρω τον δίσκο που μου έγραψες…κατά τα άλλα το ost του moulin rouge δεν το έχω ακούσει όλο…:oops:

Μία βόλτα στα αστέρια…μία διάθεση ονειρική…μουσικές που αναβλύζουν απο τα αστέρια, soundtrack των ονείρων μας…Χωρίς στίχους. Δεν χρειάζονται, τα λέει όλα η μουσική…

Blueneck - Seven
Сны Моего Неба - Из Крайности В Крайность (Dreams of my sky)
Maybeshewill - In another life when we were cats
Saxon Shore - Tokyo 4:12 am
The American Dollar - Signaling through the flames
God is an Astronaut - Far from refuge
Destroyalldreamers - Orage
Pg.lost - Yes I am
Sleepmakeswayes - What we cannot speak of, must be passed over in silence
Magyar Posse - 4

http://www.radiobubble.gr/el/audio/6443/artistz-vol-9

Τέλειες επιλογές!Μπράβο μαν. Έπαιζα και Stronghold και ήταν ότι πρέπει!:):):slight_smile:

thanx αδερφέ! χαχα δεν το ξέρω το παιχνίδι αλλά μάλλον κόλλαγε στην ατμόσφαιρα…!:smiley:

Στρατηγικής είναι, μεσαίωνας, απλά επειδή δεν είχαν λόγια, καράγουσταρα τρελά. Συνήθως παίζει haggard φάση. Αλλά τώρα ακούω πάλι την εκπομπή. Για άλλη μια φορά υπέροχες επιλογές.:smiley:

fan alert!χαχα! ευκαιρία ότι σου άρεσε να το ψάξεις και παραπάνω…νόμιζα πάντως ότι ήταν κανα τρελά ατμοσφαιρικό adventure που τα γουστάρω τρελά!:stuck_out_tongue:

Έχω σημειώσει ήδη blueneck, Destroyalldreamers και Magyar Posse, οπότε θα τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία.

Ωραίος!αν θες τίποτα infos pm me!:slight_smile:

Ήρθα και εγώ ο κακομοίρης να ποστάρω εκπομπή ενώ έχει ανακοινωθεί το sonisphere…άπατος θα πάω…anyway δείξτε έμπρακτα την στήριξη σας! χοχο!

Μια προσπάθεια να εξερευνήσουμε το ευρύ φάσμα του σκληρού - όχι ακραίου ήχου. Ξεκινώντας απο μουσική για πνευματικό διαλογισμό και καταλήγοντας στο ψυχιατρείο…Μια δοκιμή να πάτε την μπάρα της εκπομπής απο το ένα άκρο στο άλλο θα σας πείσει…

Om - Meditation is the practice of death
Melvins - Let it all be
Tool - The grudge
Kylesa - Unknown awarness
Nirvana - D-7
Korn - Faget
Rage Against the Machine - Settle for nothing
Prodigy - Their law
Bodycount - Born dead
Slipknot - Liberate
Cavalera Conspiracy - Sanctuary
The Dillinger Escape Plan - 43% burnt

http://www.radiobubble.gr/el/audio/6506/artistz-vol-10

:slight_smile:

Αφιερωμάτων έναρξις !

Γνωρίστε τους Mono! Πληροφορίες και μία μοναδική μουσική εμπειρία εντός…

Υ.Γ. Οι 2 συναυλίες είναι 26 & 27 Φεβρουαρίου γιατί εκ παραδρομής λέω Απριλίου στην αναφορά μου στα live…too old to rock’n’roll :wink:

www.mono-jpn.com/

http://www.radiobubble.gr/el/audio/6556/artistz-vol-11

:slight_smile:

Ωραίος! Βάζω να σε ακούσω τώρα.

Θέλω feedback! ελπίζω να σου αρέσει! θα έρθεις στο live?

Κατά πάσα πιθανότητα ναι, αλλά θα δείξει γιατί παίζει και μια άλλη υποχρέωση εκείνη τη μέρα!
Εν τω μεταξύ το 'βαλα να ξεκινήσει και μόλις θυμήθηκα ότι σε 10 λεπτά έχω κανονίσει να πάω για καφέ, οπότε θα σε ακούσουμε το βράδυ. Να περιμένεις εμπρηστικά σχόλια!

Ασ’ τις εκπομπές και έλα για μπάλα! Και ο 87!

χαχα!οκ! αλλά με ενδιαφέρει η γνώμη σου! (αν δεν πεις καλά λόγια δεν ξαναπαίρνεις πάσα! :stuck_out_tongue: )

chris όλα γίνονται! είπατε τίποτα στους τιτάνες και δεν το είδα?

Μπα, έχει πέσει ξεραΐλα.

Θάρθω κι εγώ στο live λογικά πάντως.