Ashbury @ 7 Sins, Athens, 16/11/2013

Από fb:

Hallo Friends,

we are really proud and honored, that Epic Heavy Rock legends ASHBURY will play their very first European show ever at our HAMMER OF DOOM friday November 15th in Würzburg. They will play mainly songs from their classic album “Endless Skies”. They will also play another show in Athens, Greece at the 7sins club on saturday November 16th. May thanks to Davis Brothers Ashbury, Manolis Karazeris and Alexis Vlastos to make this unique shows possible…
We will do a full newsletter on HAMMER OF DOOM 8 very soon…

ναι…Ναι[SIZE=“5”]ΝΑΙ[/SIZE][SIZE=“7”]ΝΑΙ[/SIZE]!!!

[SIZE=“5”]Ε; ΓΟΥΑΤ;[/SIZE]

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα ακούσω λάιβ κομμάτια από έναν εκ των αγαπημένων μου hard rock δίσκων ever…:cry:

Απιστευτο ετσι; Δεν πιστευα ποτε στη ζωη μου οτι θα κανανε συναυλια, ποσο μαλλον να ερθουνε στην Ελλαδα!
Θα ακουσουμε λοιπον τον υμνο τους ζωντανα!

Ευκαιρια να ακουσω το δισκο και βασικα τι γινεται; Η χρονια που ερχονται μπανταρες που δεν ηξερα καν οτι ζουσαν, πρωτα Soul Cages, μετα Ashbury…

Ελα ρε, και έχω λιώσει τον δίσκο τελευταία, τι περίεργη φάση!

Ειμαι σε μια κατασταση αναμεσα σε δαιμονισμο και σκυλο που κυνηγαει την ουρα του.

edit: Getta (χωρις να υποτιμω το αριστουργημα mystery man) ο υμνος ειναι το Vengeance,Μartian ΣΥΝΤΟΜΕΥΕ,εχεις μονο 8 μηνες!

Επιβάλλεται νομίζω…

[SPOILER][SIZE=“7”][B]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ[/B][/SIZE][/SPOILER]

Ολος ο δισκος ειναι υπεροχος για να ειμαι ειλικρινεις, το mystery man ομως ειναι πολυ ξεχωριστο κομματι. Εννοειται πως αγαπαμε και ολα τα υπολοιπα κομματια.
Ελπιζω σε συντομη προπωληση, μηπως και μεταφερθει σε μεγαλυτερο χωρο, το αξιζουνε και με το παραπανω.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Και ξανά ΑΗΣΘΗΘΗΕΘΗΡΘΕςΗΡΤΘΕςΗΤΘςΗΤΘΗΤ!!!.
Πωτς γκενεν τούτο! Ω μι φι τζι!!!

“Πωτς γκενεν ΑΤΟ” μωρε:!:

^Μου χε πέσει το σαγόνι ρε, το τούτο και το ατό θα κοιτάμε τώρα??

γαμάει η ashbury, την είχα πάρει στο προηγούμενο manager κι είχα πάρει europa!

Αργεί πολύ και δεν κρατιέμαι… :stuck_out_tongue:

Καλή φάση! Θα πάμε. Επί τη ευκαιρία, τι άλλο ακούμε εκτός από το endless skies?

Ολοκληρο το something funny going on του 2004.
Εχουνε μια πολυ ωραια σελιδα με πληροφοριες κτλ εδω:
http://www.ashburyonline.com/

20:30 REMEMBER LIZZY
22.00 ASHBURY

εισητηρια μονο την μερα της συναυλιας; τιμη;

20 ευρω ειναι αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει προπωληση.

Υπάρχει και προπώληση τουλάχιστον στο No Remorse που πήρα σήμερα. Αλλά και τη μέρα της συναυλίας να περιμένεις για να πάρεις, σιγά μη γίνει σολντάουτ :stuck_out_tongue: