Οι At The Gates και οι "The Ocean" στην Ελλάδα!

Από τα καλύτερα live που έχω πάει. Απίστευτη ενέργεια.

ετσι κ ετσι ηταν η συναυλια

απλα γκρεμιστηκε το γκαγκαριν…

Μία ερωτηση. Τι ωρα ακριβως τελειωσαν οι AT THE GATES?

Κατα τις 11.15 νομιζω.

Live τεράστιας σημασίας.Απίστεύτη απόδοση.Νοίωθω τυχερός που τα κατάφερα και το είδα
Κρίμα στους Ocean.Είναι μεγάλη μπάντα και τους χαντάκωσε ο ήχος.

Kingdom fucking gone!

Έχει κανείς όλη τη συναυλία bootleg ?

Σας ευχαριστούμε όλους που στηρίξατε αυτή τη συναυλία. Αναζωπυρώσατε το ενδιαφέρον μας για τη metal σκηνή και μας δώσατε κίνητρο για καλύτερη συνέχεια. Μέσα σ’αυτή τη χρονιά προσπαθήσαμε να φέρουμε στην Ελλάδα ονόματα που δύσκολά έρχονται στη χώρα μας (π.χ. Messugah, At The Gates, Amon Amarth). Συνεχίστε να υποστηρίζετε αυτές τις προσπάθειες για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε τέτοια ονόματα.

Φερτε τιποτα Slipknot ή Slayer και εκει να δειτε τι θα γινει:!:

Machine Head και Lamb Of God φέρτε.

Ναι και αυτους.

Βασικά Βolt Thrower και Entombed θέλουμε. Μαζί co-headliners.

Μεγάλη κίνηση κάνατε με τους At The Gates. Μιάς και έχετε μια ιδιαίτερη προτίμηση στη σουηδική σκηνή δεν βάζετε μπρος και για άλλους Σουηδούς που έχουμε καιρό να δούμε (In Flames καταρχάς, Dark Tranquillity και Haunted) ?? Ειδικά τους πρώτους.

ΜΑΚΑΡΙ!! [-o<[-o<

Slayer σε κλειστο χωρο… μακελειο…

Btw, οι Bolt Thrower λογικα θα ειχαν κοσμο. Τα 500 εισητηρια τα χω σιγουρα στη χειροτερη των περιπτωσεων (δεδομενου οτι το εισητηριο θα ειναι της ταξης των -φερ ειπειν- 27 ευρω).

Εαν παλι δε μαζευαν κοσμο, πραγματικα δε νομιζω να υφισταται σοβαρο death metal κοινο στην Ελλαδα.

Eιπα και σε ενα προηγουμενο ποστ.Ενα μεγαλω ευχαριστω για την χαρα που μας δωσατε!

Ουτε χρονο δεν εχουν οι DT που παιξανε ? Να ξαναρθουν ?
Αν και θα ξαναπηγαινα :-s

Με Samael λες ? Ε, εγώ έχω χρόνια να τους δω :stuck_out_tongue: . Από Candlemass, Entombed.

Εμενα μονο αυτοι μου εμειναν να κλεισω τη big three του NWOSDM(At the gates,In flames ειδα παντως).

yeah man!!!Αυτά είναι

εγω βολευομαι με asphyx και immolation…

:expressionless: Ενα-ενα παιδες!

'Η μηπως να καναμε κανα γκαγκαριν-ντεθφεστ ? Ζηταω πολλα ε ?:lol: