Τα σολο γιατί δεν ακουγόντουσαν ρε παιδιά? Ήταν πολύ χαμηλά οι κιθάρες. Εκεί που περίμενα να μπει σολο Cold δεν ακουγόταν τίποτα και ξενέρωσα. Το ίδιο και Swarm και Suicide Nation και Blinded By Fear κλπ.
Τεσπα οι συναυλία ήταν οργασμός, όλη την ώρα συγκίνηση, αν εξαιρέσουμε για μένα Slaughter of the Soul και Cold που παρόλο που συγκινήθηκα τρελά ήμουν πίσω και δεν το νιωσα όπως θα θελα
Χτες ήταν τέλεια:) Αψογοι οι At The Gates!! Πορωτικοί και με τρομερή ενέργεια:D Η φωνή του Tomas Lindberg τα σπάει! Γενικά ήταν τρομερή εμπειρία, πόσο μάλλον όταν προκειται για την τελευταία τους συναυλία.
Οι The Ocean για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκαν βαρετοί…:roll:
κατα τ’αλλα, χάρηκα που μιλησα -εστω και λιγο- με Nihilist, Therion και Zafrock μετά τη συναυλία:)
Νομιζω οτι είδα και ένα Vedder:-s
Να προσθεσω οτι ειναι απολυτα λογικο να παιζουν τοσο δυναμικα, αφου τα 3 / 5 (τουλαχιστον) της μπαντας μια χαρα ‘‘ενεργοι’’ ειναι τοσα χρονια και μαλιστα βγαζουν καλους δισκους! Με εξαιρεση το φετινο Haunted που ακομη δε το χω συμπαθησει.
Χα χα μολις το ακουσα εσενα σκεφτηκα! :lol:
Το live των At The Gates ηταν οντως μοναδικο δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο,τα ειπαν ολα οι συμφορουμιτες στα προηγουμενα posts.Στους Οcean παλι σε αντιθεση με τους At The Gates ο ηχος ηταν πολυ κακος,οι κιθαρες θαμμενες και τα βιολια,τσελα,σαξοφωνα κτλ ουτε που ακουστηκαν.Επισης με χαλασε που ηταν μονο πεντε μελη κι οχι ολοκληρη η μπαντα και τα υπολοιπα οργανα τα ακουγαμε ηχογραφημενα.Αλλα και παλι θα μου πειτε που θα χωρουσαν τοσα ατομα στο Gagarin.Τεσπα το live τα εσπασε και ηταν μοναδικη εμπειρια.
το τελευταιο λαιβ των at the gates ever
τρομερη αποδοση
τρομερο σετ λιστ (ακουσαμε ολοκληρο το slaughter of the soul - και ακουσαμε παραπανω κομματια απο ολες τις αλλες χωρες (?) )
τρομερο κοινο
δεν περιμενα τοση προσελευση
τα σπασανε
γαμω
τελεια
δεν υπαρχουν λογια
μοναχα συγκινηση
ειδα μια μπαντα που δεν περιμενα πως θα βλεπα ποτε στη ζωη μου!!!
αιωνια respect στους at the gates!!!
ps στο kingdome gone ο lindberg φωναζε στην αρχη kingdome fucking gone
και μεις φωναζαμε το gone στο fucking!!! #-o:lol::lol:
ενταξει τι να λεμε τωρα!!ζησαμε ιστορικες στιγμες και το γεγονος οτι ηταν το τελευταιο τους live τις εκανε ιστορικοτερες!φοβερη αποδοση φοβερο κοινο ολα ηταν τελεια!!αντε να ζησουμε να τους θυμομαστε…
Τετοια ταχυπαλμια πριν ξεκινησει ενα λαιβ δεν ειχα ποτε ξανα.Μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες
εκανε την τελευταια της συναυλια μπροστα μου.
Δεος
Συγκινηση
Πολεμος!
Χαρηκα που γνωρισα με την σειρα που τους ειδα αυτο το 2ημερο fenia,hokam,therion (τα σπασαμε ολλλλα !)
rudolf,sofi-k,ifrit,manos87,rock,vedder,outlawtorn86 και Leper Jesus.
Επισης κατηγορω ευθεως την μητερα φυση γιατι οταν γνωρισα και ημασταν ολοι μαζι εγω και οι rock,vedder,
outlawtorn86 & therion ημουν ο πιο κοντος ! Και ειμαι και 1.85.
Ενα ρησπεκτ ξεχωριστα στον Leper γιατι μεσα στον κακο χαμο ηρθε και μου μιλησε.
Τα περισσοτερα για το λαιβ ειπωθηκαν.Τωρα θελω και Bolt Thrower και κλεινω ως death-ας.