Fuck μόλις γύρισα !!! Πρώτη φορά ίδια μέρα που κάνω headbanging και δεν είμαι πιασμένος από την επόμενη , αλλά από την ίδια μέρα ! πωωωωω !!! Γαμάτα ήταν αλλά και έβλεπα όλη την ώρα τον Larsson να είναι χαρούμενος! τα άδέλφια δεν τα βλεπα σχεδόν καθόλου γιατί κλασσικά όλοι κάτω από 1.90 δεν βλέπουν ούτε τα μισά και δεν παίρνουν καθόλου αέρα! :D:D
WHIPLAAASHHHH !!! Αααααουτς !!! που να μουν και στους μπροστινούς ! :? :?
Ηταν γαμω τα live τους γουσταρα πολυ αν και τους ειχα ξαναδει στο hellfest.Χαρηκα που ξαναειδα therion,rock και zafrock και που γνωρισα τον vedder(cheers guys).Περισσοτερα αυριο.
Hμουν και γω στο κοτερο…
Παρατηρήσεις:
- O Lindberg είναι ΘΕΟΣ!!!
- O Lindberg φορούσε μπλουζάκι Cursed (YEAH!!!) :bow2:
- Oι At the Gates live γ@μάνε! (-ούσαν πλεον…:?) 8O
- O Lindberg είναι ίδιος ο Chuck Norris!!! (Ναι! Τόσο ΘΕΟΣ!) :lol2:
- Σε καταστάσεις σαρδελοποίησης/ασφυξίας, ένας μακρυμάλλης φανμπόης με έφεση στο “windmill” headbanging μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος…:lol:
- Oι At the Gates live θερίζουν! (θέριζαν πλεον…:?) 8O
- Oι At the Gates live σπέρνουν! (έσπερναν πλεον…:?) 8O
Φανταστικό live,φοβερός ήχος,ο κοσμος συμμετείχε ενεργά,οι At the Gates σε μεγάλη φόρμα μας ξεσήκωσαν για τα καλά και απέδειξαν γιατί είναι οι ηγέτες του Σουηδικού ήχου…Τα υπολοιπα αυριο…Καληνύχτες…
Υ.Γ η φωνή του Linderg εχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο…
Μόλις γύρισα κι εγώ.Τι οδοστρωτήρας ήταν αυτός; Απίστευτη ατμόσφαιρα. Παίξανε αποκλειστικά και μόνο κομματάρες. Αναλυτικό setlist (το έχω μπροστά μου αυτήν τη στιγμή :D):
- Slaughter of the soul
- Cold
- Terminal spirit disease
- Raped by the light of Christ
- Under a serpent sun
- Windows
- World of lies
- Into the dead sky
- Suicide nation
10.The burning darkness - The swarm
- Neverwhere
- Nausea
- Forever blind
- Unto others
- The beautiful wound
- All life ends
- Need
19.Blinded by fear - Kingdom gone
- The flames of the end
Επίσης έχω και setlist από Ocean, αλλά δεν καταλαβαίνω τους τίτλους. #-o
Οι Ocean γενικώς μάλλον με κούρασαν, έπαιξαν πιο πολύ από ότι θα ήθελα. Αλλά βέβαια, ένας οπαδός τους μπορεί να σχολιάσει την εμφάνιση τους, εγώ δεν τους είχα ξανακούσει.
Οι At the Gates τώρα… Όσοι ήταν εκεί ένιωσαν. Τραγουδάρες, ξυλίκι, crowdsurfing, απίστευτη ατμόσφαιρα. Το πρόσωπο του Tomas στην αρχή και το τέλος του ‘‘Kingdom gone’’ τα έλεγε όλα. Πήγε να δακρύσει.
ΑΠΑΙΤΩ ΡΟΚ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ.
του κάνω στο all life ends ρε ο lindberg είναι ίδιος με τον chuck norris!
ναι το πε !!!
οι at the gates γαμησαν απιστευτα ! απιστευτη καυλα και συγκινηση…πολυ καλος ηχος , τρομερο σετ λιστ , πολυ καλος ο κοσμος…
χαρηκα για οσους ξαναδα και και γνωρισα !
Με τοσες μπλουζες που φερατε εσυ και ο vedder σε λιγο θ’ανοιξετε μπουτικ.Με το ζορι τις χωραγε η τσαντα. Anyway,να στε καλα ρε μαγκιτες χαρηκα που σας γνωρισα
Back…
Ενταξει οι At The Gates απλα τα εσπασαν…Μαζι με τους In Flames ειναι οι μονες μπαντες που μου αρεσουν απο τον death χωρο και σημερα το επιβεβαιωσα και με το παραπανω…
Φανταστικη συναυλια με πληθος κοσμου απο νωρις μεσα…Πρεπει να εγινε sold out ανετα…
Ακουσα Need,Kingdom Gone,Under A Serpent Sun,Forever Blind & Cold που γουσταρω πολυ αλλα και τις κλασικες κομματαρες Blinded By Fear,Slaughter Of The Soul & Terminal Spirit Disease που παντα γαμανε…Φυσικα και τα υπολοιπα κομματια που συνεθεσαν ενα live απιστευτο…
Ετσι φανταζομουν την τελευταια τους εμφανιση ως μπαντα…Απλα να γαμαει και να δερνει…
Συγκινηση πριν το Kingdom Gone οταν ο Lindberg ειπε πως ειναι το τελευταιο κομματι ever At The Gates που παιζεται live…
Η φωνη τους Tomas ειναι απλα απιστευτη μεσα στα χρονια…Πραγματικα συγκλονιστικο…
Σε αντιθεση με τους Ocean οι At The Gates ειχαν πολυ καλο ηχο που τους βοηθησε στην αποδοση…
Για τους Ocean δεν θαπω τιποτα καθως αυτο που εγω ακουγα ηταν μια βαβουρα που απο ενα σημειο και μετα ηθελα να τελειωσει γιατι με ενοχλουσε…Απλα αθλιοι στα δικα μου αυτια…
Και τελος μια παρατηρηση…
Προσπαθησα παρα πολυ να βρω ενα μερος να βλεπω σχετικα καλα σημερα…πραγμα που εχει να μου συμβει και να ειναι τοσο δυσκολο παρα μα παρα πολυ καιρο…ισως και ποτε…
Μα τι στο διαολο…Ολοι εσεις οι deathαδες πως βγαινετε τοσο ψηλοι…??
Αυτη η γκρινια περι υψους κατι μου θυμιζει(cheers deathster).
“όταν ο Thomas Lindberg κάνει πους-άπς, δεν σηκώνει το σώμα του προς τα πάνω, σπρώχνει τη γη προς τα κάτω…” :lol2:
…we shall all live as one…UNDER A SERPENT SUN!XAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOΣ!!:bow2:
Γαμησανε οι τυποι…ημουν απο τη μερια του Βjοrler κι ο τυπος τα γαμησε ολα με το παιξιμο του…8)
Καλος και ο ηχος(αν και ημουν αρκετα κοντα σε ηχειο ακουγα τα παντα)
Ηταν μια ανατριχιλα ολο απο τo intro μεχρι και το Flames of the End…(μη πω κι απ το warming up με Pantera:lol:)
Χαρηκα που γνωρισα Vedder,Rock και Therion(εστω και στα πεταχτα αυτον)
Απ τον Ωκεανο κραταω τα φωνητικα,αλλα γενικα δεν ειναι του γουστου μου τετοιες μπαντες,δε με κουρασαν ομως(δε ξερω,ισως γιατι δε τους ειδα απο την αρχη του set τους χαχα:P).Ο ντραμερ τους ηταν σα τον Jack Black μικρο με ξανθο μαλλι.
A και ο Lindberg εμενα δε μου φερνε μονο στον Τσακ αλλα και στον Dr House:p
Λοιπόν…θεέ μου τι λαιβ ήταν αυτό???Δεν το περίμενα.Ούτε τον κόσμο,ούτε τη φάση…γιατί lets face it.Πάνε τόσα χρόνια.Αλλά ήταν σαν μην πέρασε μια μέρα,από τότε που τραγουδούσε “22 years of pain”
Aπίστευτη ενέργεια,θεϊκό set,ο ήχος μέτριος(γιατί δεν άκουσα ούτε ένα σολο)αλλά I DIDN’T CARE ONE BIT,όλοι τα σπάγαμε -πάνω και κάτω από τη σκηνή-.
Το μόνο μέρος που έβλεπα ήταν αριστερά μπροστά στη σκηνή,σχεδόν μέσα στο πιτ.Χρόνια είχα να φάω τόσο ξύλο,θα υποφέρω μια βδομάδα.Φυσικά αυχένα δεν έχω και στο kingdome gone χτυπιόμουν σαν να μην υπάρχει αύριο.
Φυσικά η ατάκα της βραδιάς ανήκει στον τύπο ντουλάπα που στηριζόταν πάνω μου για να κάνει headbanging και moshing,μου τραβούσε μαλλιά και μπλούζες…και όταν γύρισα με το ύφος"μααα τι κάνεις???"μου είπε με αληθινή εκπλήξη"ωχχχχ δεν κατάλαβα ότι είσαι γυναίκα…"και μέσα σ’ένα λεπτό μ’ευνούχισε.Αλλά anywho…Με εξαίρεση αυτό το ατυχές περιστατικό ήταν ένα τέλειο λαιβ,από τα καλύτερά μου,με το συγκρότημα να εκπληρώνει ακριβώς το στόχο του,να μας δικαιώνει για την αναμονή και να αποδίδει super.
Χάρηκα που εκτός από τον ulver(που έτσι κι αλλιώς θα έβλεπα)είδα τους nihilist, Angmar kai signal-05
Τώρα θέλω να μου φέρετε και τους carcass και τους bolt thrower ok???
Αρρωστια λεμε. Απλα, απιστευτο λαιβ. Η μεση μου ακομη ποναει, εφαγα δυο - τρεις γερες μεσα στο χορο. Ο Τομας αποστομωτικος. Νταξ, ηταν, ειναι και θα ειναι αναμεσα στις καλυτερες φωνες του ακραιου ηχου. Τρελαθηκα οταν παιξανε το All Life Ends, μου χε μεινει αχτι που δε τ ακουσαμε στη Γαλλια και το φωναζα. Απροσδοκητη εκπληξη η προσθηκη του Neverwhere, φυγαν σβερκοι κανονικοτατα!
Δε μενει τιποτε αλλο να πουμε, οι At The Gates δωσαν ενα αψογο, ΠΩΡΩΤΙΚΟ λαιβ, οπως επρεπε. Ο κοσμος συνεβαλλε κατα τα μεγιστα, ειδικα στα κομματια του “Slaughter”.
Οσον αφορα τους Ocean, δε μ αρεσαν τοσο αυτη τη φορα. Ηταν η τριτη φορα που τους εβλεπα κι ενω τις αλλες δυο ηταν τρελη ‘‘δυναμη’’ επι σκηνης, αυτη τη φορα μου φανηκαν καπως πιο ανευροι. Σε φασεις γουσταρα πολυ, σε αλλες παλι κουραστηκα… οφειλουμε βεβαια να συνυπολογισουμε και τον κακο ηχο… ασε που το δεξι ηχειο μια επαιζε και μια οχι… mercy…
Εγώ να πω την αλήθεια την πρώτη μου επαφή με τους At The Gates την είχα πριν 1,5 χρόνο και από τότε είχα κατεβάσει μόνο το Σλότερ και φέτος το αγόρασα …Από στίχους και τέτοια δεν ήξερα τίποτα , ενώ στα άλλα τραγούδια δεν υπήρξε και τόσο συμμετοχή! Γαμώτο ας μην άκουγα τόσο Doom τελευταία και θα τα χα διαλύσει 3 φόρές περισσότερο 8) Λέεεμε τώρα !!
Και γω Ocean πάντως δεν γούσταρα πολύ! Πως να το πω ρε παιδί μου …ντάξει εκτός απο το ότι δεν είχα ακούσει καθόλου και δεν βοήθαγε πολύ ο ήχος…Οι τύποι είχαν τόσο περίεργους χρόνους και παράξενες αλλαγές που αν τα συνδυάσεις με τα προηγούμενα το αποτέλεσμα δεν τους βοηθάει μάλλον. Εγώ τους έβλεπα που τα σπάγανε και κάναν σαν τρελοί, και θες να τους βοηθήσεις αλλά άκουγες μόνο τον ρυθμό της μουσικής και σ’αυτόν κούναγες και κάαααπως το κεφάλι σου.
Ααα εντωμεταξύ στο σόλο του Cold περίμενα να πάθω ανατριχίλα , αλλά τελικά δεν άκουσα σχεδόν τίποτα…
γαμω οι at the gates χτες, περασα παρα πολυ καλα, αν και ειχα ξεσυνηθισει την ιδρωτιλα που επικρατει σε αναλογες συναυλιες :?
ενα απωθημενο πολλων χρονων, εγινε ανελπιστα πραγματικοτητα αφου δεν περιμενα οτι θα εβλεπα ποτε at the gates.
set list κομπλε νταξει τι παραπανω? αντε 1-2 απο το πρωτο που ειναι και ταγαπημενομ
η κιθαρα του bjorler απο ττην πλευρα που μουνα εγω, δεν ακουγοτανε βσκ αλλα δεν γαμιεται.
χαηλαητς, kingdom gone, cold, under a serpent sun, all life ends, the swarm, neverwhere
hails στην Corpsette που τα δωσε ολα :!:
ΤΙΜΙΟ ΛΑΗΒ
Για όποιον ενδιαφέρεται, οι At the Gates αυτήν τη στιγμή είναι στο αεροδρόμιο. Ελπίζω, δηλαδή, να μη μου λέει μαλακίες ένα κολλητάρι που πετάει σήμερα, και με πήρε τηλέφωνο όλος χαρά να μου πει ότι αυτήν τη στιγμή τους έχει δίπλα του.
Τι jack black τρομάρα του???Ο τύπος ήταν 12 χρονών.Ω ναι.Κι έτσι καταλαβαίνουμε ότι γερνάμε.Όταν και τα άτομα πάνω στη σκνή που κάποτε μας περνούσαν τουλάχιστον μια δεκαετία τώρα είναι τουλάχιστον 10 χρόνια πιο μικρά#-o…αίσχος:?
Λίγες ώρες πριν τη συναυλία έμαθα ότι ήταν και οι Ocean
Πέρασα και από Αττική και είδα κόσμο μαζεμένο και συγκινήθηκα. Σταδιαλα. Απ’ ότι κατάλαβα βέβαια υπήρξαν και καλύτερες στιγμές τους.
Ας πω και εγώ μερικά πραγματάκια για το χθεσινό ιστορικό live των Σουηδών…Καταρχας ο ήχος ηταν πολύ καλός (στο κέντρο τουλαχιστον που ημουν εγώ…)…Κατα δευτερον η μπάντα εδειξε ορεξάτη,σε πολυ καλή φορμα εβγαλαν ανετα ολους τους ύμνους τους και εδειχναν ενθουσιασμένοι απο την ανταπόκριση του κοινού…(αμφιβάλλω αν είχαν ξαναδεί τετοιο κοινό)…Κατα τρίτον ενα μεγάλο respect στον Tomas Lindberg που απέδειξε οτι είναι μεγάλος frontman και οτι η φωνή του δεν εχει επηρρεαστεί παρά την πάροδο του χρόνου…Για τους Ocean τωρα απλά πιστευω οτι ηταν ατυχής επιλογή να περιοδευσουν με το Σουηδικό μεγαθήριο…Αυτά…Εν κατακλείδι a night to remember…
Y.Γ μεγιστη ανατριχίλα το flames of the end στο τέλος…
Υ.Γ2 Μολις τελειώνει το live παίζει Machine Head-Davidian στα καπάκια από τα ηχεία…Η πόρωση συνεχίστηκε αμείωτη…:lol: