πηρα το 844 κατα τις 3 το μεσημερι. Ξερει κανεις αν θα εχει και κανα ελληνικο σαππορτι?:-k
Άμα ισχύει αυτό το σετλιστ με τα 17 τραγούδια θα παίξουν κάτι λιγότερο από 70 λεπτά οι Προ των πυλών αν τα υπολόγισα καλά! Αν όλα πάνε καλά θα φοράω μπλούζα DEATH (με τον χάρο και την αράχνη , όχι την μετέπειτα) !! χεχεχε !!! Ήχο καλό να χει και θα τα γαμήσουμε !! και η προπώληση πήγε μια χαρά… 850 άτομα μεσ το νερό…
Με διακοπες κτλ, λογικα θα κλεισουν μια ωρα και 20… Το μονο σιγουρο ειναι πως το σετ θα ειναι φουλ και γεματο κλωτσοπατιναδα…
20 hours left to kiss the burning darkness… ραντεβου στου πιτ :!:
ρε τι ωρα ξεκιναει η συναυλια???
στις 8
thanks!!
Ελπιζω να μπορω να ειμαι κι εγω αν και τους εχω ξαναδει.Κατι μου λεει πως σημερα θα ειναι καλυτεροι απο το hellfest.Θα δειξει.
Σε 5:30 ώρες αρχίζει …!!! 8O8O
γαμώτο ελπίζω να μην υπάρχουν καθυστερήσεις μεγάλες στα soundcheck για να μην πληρώνουμε και ταξιά μετά ! το Μετρό σήμερα μέχρι τις 24:00 είναι ε ?
Nai το μετρό είναι ως τις 12…εγώ θα φοράω το ροζ impaled nazarene μπλουζάκι μου.Να τα σπάσουμε όλοι μαζί ε
Those Ninja Thrash kids will learn the real meaning of MOSH !!! θα γίνει Χαμός !!! :drunk::drunk::evil:
να περασετε καλα ρε παιδες!! οι δολιες δυναμεις του κακου (κανω μετακομιση :blow: ) εκαναν τη βρωμοδουλεια τους και θα χασω τη μονοαδικη ευκαιρια να δω τους at the gates live
:oops::oops::oops:
εσυ ουλβα τι θα φορας???
για να μπορω να σε βρω μεσα στο πληθος!!!
εγω λεω να βαλω το heaven shall burn!!
αν και οτι και να βαλω
γρηγορα θα αντικατασταθει απο μπλουζακι at the gates!!! 8)
(ελπιζω να χουν merchandize!!!)
Σωστος ο παιχτης:wink:
Αυτό το Impaled Nazarene για να ναι ροζ, θα ναι κάνα I Eat Pussy for Breakfast …Ευχαριστούμε-ευχαριστούμε !!!
Αν δείτε έναν με μακριές τζίβες στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μπλουζάκι ‘‘Terminal spirit disease’’ να χτυπιέται, εγώ θα είμαι.
heh βασικά εγώ -ευτυχώς- don’t eat pussy for breakfast,ούτε και για κανένα άλλο γεύμα της μέρας(ο Μικα σίγουρα πάντως,εξ ου και η αστείρευτη έμπνευση)…Όσο για το μπλουζάκι είναι how low can you go?Too low???TOO FUCKING LOW!!!
Εγω με τον Davidian θα σκασουμε μαλλον κατα τις 8…Αν μας δειτε μη διστασετε οσοι μας ξερετε…
Οσοι δεν μας ξερετε να ειστε διστακτικοι…Εμεις δεν θα ειμαστε…:p:p:p
Πωωπωπωπω !!! Πωωωωω !! Μεσ’ την κ***α είμαι γαμώ !!! Φάαααακ !!! Άρχισα ήδη να προπονώ το κεφάλι μου για το τελειωμένο Headbanging που θα κάνω Χεχεχε !! ε ρε πούστη λίγο πριν τελειώσουν να παίξουν το Raining Blood και μόλις βγούμε έξω να αρχίσει η καταιγίδα ! Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ θα χω μια καβλερή επιστροφή!:D:D:D8O
Χααχαχα ! Got It ! Sorry , έπρεπε να ψιλιαστώ από το nick !
δεν ξερω, αλλα σιγουρα θα ναι ΜΕΤΑΛ ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ