Οι At The Gates και οι "The Ocean" στην Ελλάδα!

Ναι ναι,πρωι πρωι:D

Δεν εχει πουληθει και κανενας τρελος αριθμος αλλα οκ κλασικος Ελληνας της τελευταιας στιγμης…

104+ εισητήρια σε μια βδομάδα…Αυτά που έφυγαν για Θεσσαλονίκη να υποθέσω δεν είναι μέσα σ’αυτά ε ?
Καλά μου φαίνεται θα κάνουν ντου όρδες από troll την επόμενη Κυριακή στο Gagarin.

Ενταξει για ενα τετοιο θρυλικο συγκροτημα περιμενα μεγαλυτερη ανταποκριση κι ειναι νωρις,αλλα anyway στο τελος πιστευω οτι θα μζευτουν αρκετοι…

Ε σε 2 βδομαδες ειναι το λαιβ.Στην τελικη και λιγοι να ειμαστε τι πειραζει!
Θα το γκρεμισουμε το μαγαζι!Απο την αλλη η τιμη ειναι ιδια στην προπωληση και στο ταμειο
οποτε αρκετοι θα παρουν στην πορτα.

Έχεις δίκιο σ’αυτό καλύτερα θα ναι γιατί δεν είμαι και πολύ γυμνασμένος τώρα τελευταία και θα πάρω πούλο αν μπω σε μοσς εφτάπιτ! Από την άλλη είναι η τελευταία τους συναυλία του Reunion, όπως είπε κάποιος και πρέπει να μαστε περισσότεροι για να φάμε και τους σοβάδες αφού το γκρεμίσουμε :!::stuck_out_tongue:

Τελικά παίζει και να μην είμαι Αθήνα. :frowning: :frowning: :frowning:

ισχύουν τα νουμεράκια που γράφουν στα εισητήρια;
είχα πάντα αυτή την απορία - π.χ. το δικό μου (το πήρα δευτέρα - νομίζω) γράφει 239 - σημαίνει ότι τόσα έχουν πουληθεί μέχρι τώρα; μη λέω και καμία λλκία.
πάντως… μακάρι να γεμίσει, αλίμονο δηλαδή, δεν νομίζω να γίνει διαφορετικά κιόλας…
ως τότε…
kingdom gooooooneeee :slight_smile:
kingdom fucking gone…

Kαι μισοάδειο να είναι, τι πειράζει; Εγώ νομίζω πως θα είναι καλύτερα, θα έχουμε περισσότερο χώρο και οξυγόνο (πράγματα που χρειάζονται σε τέτοια λάηβ :p).

Και να στραβώσουν οι At the Gates με την υποτιθέμενη χαμηλή προπώληση δεν τρέχει κάτι, αφού δεν παίζει να τους ξαναδούμε έτσι κι αλλιώς. :stuck_out_tongue:

Fuck ! sorry gia ta greeklish alla xalase to pc pou eixa (diegrapsa DirectX kai ton hpie kanonika) kai molis gurisa a8hna (kserw , kserw sta @@ sas! gia tous mods to lew!).

Exeis dikio duuude! kai gw goustarw ligo kosmo !!! Na maste mia megaaaalh parea pou 8a ta gamhsei :D:D
xexexe:D

No 414…

[I][CENTER]When the yellow dies under the velvet thoughts
Blood-bubbles nestled in thorns

I have travelled through suns,
And the darkness of the end
Now I surrender to the void
And join with the pulse of the universe

The world burns with worms of fire
The world burns

The beauty in twisted darkness
Raped by the light of Christ
We were not born to follow
We don’t need your guiding light

I tear the skies with my bare hands
There is no death for me
The world burns with worms of fire

Sun or animal, star or beast
Alone all the way to the heart of Christ

I’m free to die when I wish
I’m born from scarlet songs
And when the time is right
I shall forever walk alone

The beauty in twisted darkness
Raped by the light of Christ
Worlds end, through a thousand suns [/CENTER][/I]

[CENTER]τρεις μέρες…[/CENTER]

θα ειμαι μεσααααααααααααα

yeahhhhhhhhhhh babyyyyyyyyyyyyyyyyyy

the red in the sky is oursssssssssssssss

Παιδιά σας παρακαλώ λύπηθείτε με! έκοψα την παλάμη μου και έναν αδένα στο χέρι μου χθες ! Γι’αυτό θα σας θερμοπαρακαλέσω να είστε ΗΡΕΜΟΙ στη συναυλία και να μην ακουμπάμε ο ένας τον άλλον όσο αυτό είναι εφικτό ! Θα καταβάλλομεν πάσαν προσπάθειαν προς αποκατάστασιν της διασαλλεπείσης τάξεως !

Άκουσα πως αν ξεπεράσουμε τα 2000 άτομα θα μοιράσουν και λεπίδια ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ !

κατεβαινω κεντρο να παρω εισιτηριακι :!:

Ulver άμα πάρεις , μετά αν μπορείς πες και τον αριθμό να ξέρουμε πάνω κάτω πόσοι είμαστε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα …:smiley:

ρε μαγκες τι ωρα βγαινουν οι ΑΤG ?

Παλιομπούφο ροκ εξαιτίας σου θα δω μόνος μου Ocean.

Ασχετο,εχουν το Νausea στο setlist?

Σιγα ρε!Τοσοι θα ειναι απο το φλορουμ εκει !

:wink:

Επειδη δεν ξανακαθομαι πισι για σημερα και αυριο.Οποιον ξανθο δειτε με μπλουζα Malevolent Creation
που στην πλατη θα γραφει The Will To Kill να του μιλησετε! :roll:

ρε πειτε μου οτι θα βρω τικετ απ οξω…