Οι At The Gates και οι "The Ocean" στην Ελλάδα!

χαααααααααχαχχαχαχ !!! καλά ντάξει φοιτητές πρέπει να χανε βάλει μέσα στο μαγαζί…Δεν εξηγήται αλλιώς τετοιο κωλοβάρεμα!

Ρώτησες και για μένα αν μπορούν να επιστραφούν τα εισητήρια που αγόρασα ? :stuck_out_tongue:

118 εισιτήρια, για μια μπάντα θρύλο που θα παίξει για πρώτη και τελευταία φορά στο ελλαδιστάν, τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι ήδη sold out με την 1000αρα του Gagarin. Αλλά έτσι είναι ο έλληνας μεταλοπατέρας. Προτιμά να σκάσει 50 Ευρά να δει maiden για 624687η φορά να ερμηνεύουν ?run to the hills?. Μας βλέπω να μένει όνειρο απατηλό κάθε προσδοκία για disturbed, in flames, killswitch engage, lamb of god, S.O.A.D.

118 εισιτήρια, για μια μπάντα θρύλο που θα παίξει για πρώτη και τελευταία φορά στο ελλαδιστάν, τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι ήδη sold out με την 1000αρα του Gagarin. Αλλά ο έλληνας μεταλοπατέρας προτιμά να σκάσει 50 Ευρά να δει maiden για 624687η φορά να ερμηνεύουν ?run to the hills?. Μας βλέπω να μένει όνειρο απατηλό κάθε προσδοκία για disturbed, in flames, killswitch engage, lamb of god, S.O.A.D.

soilworker καλως ηρθες

δεν εχεις δικιο σε αυτα που λες

δεν μπορεις να συγκρινεις την προσελευση κοσμου σε μια συναυλια ενος κλασσικου μεγαλου συγκροτηματος

με μια μπαντα οπως οι at the gates

βαριεμαι να αναλυσω παραπερα για τα χουμε ξαναπει ανα καιρους

δεν εχει να κανει με μεταλλοπατερισμους το ολο θεμα

εχει να κανει με αλλους παραγωντες

εγω εχω την διαισθηση οτι θα παει καλα απο θεμα προσελευσης κοσμου

ετσι και αλλιως ποτε σχεδον δεν γινοτανε κατι sold out στην ελλαδα απο νωρις

ολοι ειμαστε της τελευταιας στιγμης

οταν ημουν πιτσιρικας ετρεχα και επαιρνα εισητηριο μηνες πριν

τωρα δεν ξερω γιατι δεν το κανω

ευελπιστω παντως να τα καταφερω να ρθω με την κωλοδουλεια

Ρε παιδιά σε ένα βίντεο από ένα festival που είδα μου φάνηκαν λίγο ψόφιοι. Όχι ότι έχω δει πολλά παλιότερα βιντεο, μόνο όσα έχει το youtube, απλά περίμενα στο Blinded By Fear να κάνει ο Lindberg σαν να τον σφάζουν.

:stuck_out_tongue:

Λοιπον για τους Θεσσαλονικεις :

Περασα σημερα απο το Ticket House στη Μητροπολεως και μου ειπε οτι θα φερουν σιγουρα εισιτηρια,αν οχι αυριο τοτε τη Δευτερα.

Nice.

Όποιος ξέρει σετλιστ Ocean να ποστάρει γιατί βαριέμαι αυτή τη περίοδο να τα ακούσω όλα. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα :stuck_out_tongue:

Χαχα. Οπότε, τρομερή πληροφορία μου έδωσε ο μέταλερ του Πάτση :lol: Αλλά εντάξει, ήταν πολύ τρου. ¶ρα δικαιολογείται :stuck_out_tongue:

Παιδια,παιδια!!!Μολι γυρισα απο τη συναυλια των At The Gates!Ζω στη στοκχολμη,εδω ειχανε support τους Grand Magus.Με μια λεξη…μαμησανε…ολοκαυτωμα.και για να ξερετε,σε συνευντευξη τους προχθες ειπανε οτι η συναυλια τους στην αθηνα θα ειναι η τελευταια τους σαν συγκροτημα…τα συμπερασματα δικα σας…αναλογιστειτε τις ευθυνες σας και γεμιστε το gagarin…να παθουν πλακα οι σουηδοι.

τελικα μπορει να σκασω κι εγω μυτη…

για πειτε ποσο εχει το εισιτηριο…?

Ας έφερναν και τους Magus τουλάχιστον:roll:

ακριβως αυτο…

32 ευρα.
ΘΑΡΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ :!:

χμμμ :-k…

δεν ξερω αληθεια…

δεν τρελαινομαι για κανενα απο τα δυο συγκροτηματα αλλα αν ειμαι αθηνα μπορει και να ρθω…

με ψηνει και ο αδερφος μου…

παντως μια μερα πριν θα το αποφασισω αν ειναι…

Σε ψηνω κι εγω.
Θαρθεις :!:

αν περισσεψουν λεφτα θα ρθω…

ετσι για την πλακα και για την παρεα…

σπαμ οφ…

Ακου το περσινο τους και θα σαι κομπλε. Λογικα καμια ωρα θα παιξουν, αντε να χωσουν δλδ και κανενα απ το Aeolian…

Προ των πυλων ρε!!!:band::vibrate::vibrate::yahoo:=D> :metal:

Σήμερα το πήρες?