Οι At The Gates και οι "The Ocean" στην Ελλάδα!

ε απο πρωτη λογικα…

μπηκαν στη ticketpro :yahoo:

προβλεπω κατασταση raped by the light of björler :smiley:

[SIZE=“3”]Θα είμαι Αθήνα![/SIZE]
[SIZE=“4”]ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ![/SIZE]
[SIZE=“6”]ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ!!![/SIZE]

:yahoo:

Τη Πέμπτη πήγα πήρα εισητήρια! πόση χωριτικότητα έχει το Gagarin ρε παίδες γιατί δεν έχω πάει!

Θα γίνει της πόρνης! :!::!:

Παω κι εγω απο Δευτερα για το μαγικο χαρτακι!!

Now let the final darkness fall!!!

Guys να ρωτήσω…Αν θέλω να επιστρέψω ένα απο τα εισητηρία θα πάρω όλα τα λεφτά του εισητηρίου πίσω ή μήπως δε γίνεται καν να επιστραφόυν τα εισητήρια?

Πήγα για εισιτήρια στο pmw και μου είπαν ότι για Θεσσαλονίκη θα έρθουν μόνο 50 “εισιτήρια” αλλά όχι μεμονωμένα, μόνο για αυτούς που θα κατέβουν με την εκδρομή. Οπότε FUCK FUCK FUCK

Θα μας αγοράσει κάποιος Αθηναίος λογικά… :stuck_out_tongue: Συγκεκριμένος κιόλας :stuck_out_tongue: Ε; :slight_smile:

edit: στο νετ διαβάζω ότι προπωλούνται στο Ticket House, ενώ ο μέταλερ στον Πάτση μου είπε ότι θα φέρουν μόνο αυτοί και μόνο για την εκδρομή. What the fuck? Μήπως το Ticket House στην Αθήνα θα φέρει για ατ δε γάτες;

Δευτέρα απόγευμα είναι ανοιχτό το Ticket House ε?

Όχι ότι δεν είμαι σίγουρος αλλά μη πάθω καμια στραβή και θα χάσω και το γυμναστήριο :stuck_out_tongue:

Δευτέρα εώς Παρασκευή είναι απο 10:30 - 18:30

θα περάσω αύριο κάποια στιγμή να τσεκάρω. μην ανησυχείτε πάντως, δε θα την χάσετε τη συναυλία :smiley:

Πωπω με πόρωσε το κολπάκι του εισιτηρίου. Έχει ειδικό μέρος που το σκίζουν αντι να σου γαμάνε το εισητήριο.

WHAT??? 8O Δηλαδή εγώ που θέλω απλά ένα εισητήριο πρέπει να βάλω κάποιον από Αθήνα να μου πάρει; Τι ηλιθιότητα είναι αυτή;

Αυτό λέω κι εγώ ρε συ, κάτσε όμως να το διασταυρώσουμε και από τικετ χαουζ μην έλεγε μαλακίες ο τύπος…

Εγω το τσιμπησα σημερα το εισητηριακι…Νο 118…Δεν παει και τρελα η προπωληση…Γιατι…??..Θα τους ξαναδουμε μηπως…??..Ξυπνατε ρεεεεεεε…

119 :stuck_out_tongue:

Την Πέμπτη το μεσημέρι που πήρα εγώ είχα το 79…30+ άτομα μέσα σε 3 μέρες…χμμμμμμμμμ!!!

:-k Βάλε άλλα 10 νά 'σαι μέσα!

Εγω εχω το Νο 042 και το’ χα παρει 23/08. Δε ξερω βεβαια, αν λεει κατι αυτο.

Αν μου πεις τι ώρα το πήρες μπορώ να σου βγάλω τον ωροσκόπο του γιου σου ! :stuck_out_tongue:

Επικοινωνία με Ticket House Θεσσαλονίκης:

Τ: Τίκετ Χάουζ
Ε: Εγώ

{τουουουτ}
Τ: Παρακαλλλώ;
Ε: Ε γεια σας, θέλω να ρωτήσω αν ήρθαν τα εισιτήρια για At the Gates.
Τ: At the Gates? :-k
Ε: … ανασυγκρότηση Εεεε ναι… :-s
Τ: Μπα, δεν έχει έρθει τίποτα… Ξες ποια εταρεία τους φέρνει;
Ε: Εεεε δε γνωρίζω…
Τ: Χμμμ καλλλά… Αν είναι θα πάρω να ρωτήσω… Πότε είναι το llllive?
Ε: Στις 21.
Τ: Ααααα καλλλλά ρε συ, έχουμε καιρό!

:slight_smile: