At the gates - with fear i kiss the burning darkness (collector's edition)

Άτυχος φίλος ζει ένα δράμα και προσπαθεί να ξεφορτωθεί το παρακάτω cd

"γειά! παραγγέλνω νέο Abscess στη φάση, και έρχεται -omg, τι να δω!- ο καλύτερος δίσκος των εποχών στην ιστορία των γαλαξιών, και μάλιστα σε COLLECTOR’S EDITION. Πρόκειται για το αριστούργημα “With Fear I Kiss the Burning Darkness” των At the Gates, θεμελιωτών του σύγχρονου death metal. Οι At the Gates ξέφυγαν από τα στεγανά του νεκρού πια ιδιώματος, όταν ανακάλυψαν πόσο καλύτεροι ήταν από τις υπόλοιπες μπάντες. Οι στίχοι τους ήταν πάντα κοινωνικά αιχμηροί και αμφισβήτησαν σθεναρά τον ορθολογικο μπερξονισμό, πράγμα που τους έδωσε μια αντιδραστική ταυτότητα. Από την ρίζα τους επαναστάτες, στο παρόν album (που είναι φυσικά το καλύτερό τους) έδεσαν με μαστοριά τις κλασικές έννοιες της αρμονίας και της μελωδίας, καμία σχέση με ό,τι σκεφτόμαστε για αρμονία και μελωδία εμείς. Οι στίχοι τους δε, δεν έμειναν στα ασαφη σατανολοτρικά death metal πλαίσια, ούτε φυσικά ασχολήθηκαν με gore αηδίες για λοβοτομημένα νιάτα, τουναντίον υπήρξαν επίκαιροι και καυστικότατοι, κοινώς γα-μά-τοι. Οι προηγούμενες επανεκδόσεις του album ήταν καλές, αλλά όχι ανάλογες της αξίας του. Εδώ έχουμε ένα super cd σε μια super jewel case, που εκτός από το cd με το καλύτερο album στην μέταλ ιστορία, περιλαμβάνει και το καλύτερο dvd στην ιστορία αυτή, με τα εξής τραγούδια :

  1. Raped By The Light Of Christ
  2. Through Gardens Of Grief
  3. Within
  4. Souls Of The Evil Departed
  5. Windows
  6. Kingdom Gone
  7. The Architects
  8. The Red In The Sky Is Ours
  9. The Nightmare Continues (Discharge cover)

το cd/dvd extra limited super jewel case box set είναι αριθμημένο από μένα ως 17/50 και αποτελεί ένα ποιήμα στη δισκοθήκη σας. Είναι ακόμα στη ζελατίνα του, και μάλιστα περιέχεται και το extra extra limited αυτοκόλλητο της Peaceville, αυτοκόλλητο που κόπηκε σε 10 αριθμημένα αντίτυπα. Ως δώρο στην αγορά σας θα περιλαμβάνονται :

  1. ένα χαρτί που θα σας ευχαριστώ
  2. ένα cd των Spectral Mortuary ή των Vavel
  3. μια λευκή πλαστική σακουλίτσα 87/99.

η τιμή του είναι καθαρά συμβολική στα 13 ευρώ, αλλά η τιμή αυτή είναι συζητήσιμη.

δεκτές και ανταλλαγές με το “Remains of a Ruined, Dead, Cursed Soul” LP των Mütiilation, ή ό,τι άλλο προτείνετε για ανταλλαγή και μαρέσει. "

για επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να σπεύσετε στο sonicdeathmonkeygr@gmail.com

ένα κιλό φυστίκια πες στο φίλο σου :stuck_out_tongue:

Αυτή δεν είναι η πρόσφατη επανέκδοση της Peaceville (2009)?